Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Η μητερα μου ψαχνει λαπτοπ για δουλεια γραφειου και προσωπικη χρηση. Δεν εχει πολλες απαιτησεις αλλα βασικο ειναι να ειναι γρηγορο, να εχει καλη μπαταρια, και χωρητικοτητα πανω απο 200gb για να μην εχει θεμα και πρεπει να αγορασει σκληρο η κατι εξτρα. Το μπατζετ ειναι μεχρι 1000€ το πολυ, αλλα θελει να το αγορασει απο αξιοπιστο μαγαζι εδω Ελλαδα επδ εχει συνηθισει τα παμπλικ πλαισιο κλπ που αποσο ξερω τα εχουν πιο ακριβα αλλα ειναι ευκολη λυση. Επισης θελει ασημι/ασπρο χρωμα. Προτασεις καλοδεχουμενες. Αυτο εδω αξιζει; 

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-15s-eq1016nv-laptop-ryzen-7-4700u-16-gb-512-gb-radeontm-_3533719

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefkan είπε

Καλησπερα,

Η μητερα μου ψαχνει λαπτοπ για δουλεια γραφειου και προσωπικη χρηση. Δεν εχει πολλες απαιτησεις αλλα βασικο ειναι να ειναι γρηγορο, να εχει καλη μπαταρια, και χωρητικοτητα πανω απο 200gb για να μην εχει θεμα και πρεπει να αγορασει σκληρο η κατι εξτρα. Το μπατζετ ειναι μεχρι 1000€ το πολυ, αλλα θελει να το αγορασει απο αξιοπιστο μαγαζι εδω Ελλαδα επδ εχει συνηθισει τα παμπλικ πλαισιο κλπ που αποσο ξερω τα εχουν πιο ακριβα αλλα ειναι ευκολη λυση. Επισης θελει ασημι/ασπρο χρωμα. Προτασεις καλοδεχουμενες. Αυτο εδω αξιζει; 

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-15s-eq1016nv-laptop-ryzen-7-4700u-16-gb-512-gb-radeontm-_3533719

Να είναι γρήγορο σε τί εργασίες; Δεν ξέρω αν αξίζει αναλογικά των χρημάτων που ζητάει ή αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καλύτερα λεφτά. Έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά σαν επεξεργαστή, upgradable ram, μεγάλο ssd όμως η οθόνη του σαν χαρακτηριστικά δεν φαίνεται καλή. Θα ήταν καλύτερο να το δείτε από κοντά αν σας ικανοποιεί. Γενικά προτιμάται IPS οθόνη και από 250nits φωτεινότητα και επάνω. Καλύτερα να το βλέπατε από κοντά ή περιμένετε εναλλακτικές προτάσεις από τα μέλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...