vadada Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα και ευχαριστω προκαταβολικα Εχω 50 vdsl της nova τα τελευταια 4 χρονια και η ταχυτητα απο 46-49 που κλειδωνε πρωτα του τελευταιους 2 μηνες επεσε στα 40 και τωρα στα 34. Σε επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου λενε οτι η ταχυτητα ειναι στα αποδεκτα ορια και δεν μπορουν να δηλωσουν βλαβη,με λιγα λογια καθε χρονο και χειροτερα. Επισης να αναφερω οτι καθε φορα που γινεται διακοπη ρευματος στην περιοχη μετα ως δια μαγειας κλειδωνε 49.969 μεχρι το επομενο ρεσταρτ που γυρνουσε στο κλασσικο 45-46.Παραθετω screenshot της γραμμης.Μπορω να κανω κατι αλλο γιαυτο ?Εαν αλλαξω παροχο υπαρχει περιπτωση να εχω καλυτερη ταχυτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Έχει πρόβλημα η κάθετη σου φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 @vadada Για να πάρουμε τα μέγιστα σε μια σύνδεση VDSL πρέπει: Το ρούτερ να είναι στην κεντρική πρίζα του σπιτιού Στη πρίζα αυτή να συνδέσουμε μόνο το ζεύγος καλωδίων που μας φέρνει το σήμα από τον κανατεμητή Δοκίμασε για αρχή αυτά, επίσης βγάλε φωτό τη κεντρική πρίζα, πες μας πόσες πρίζες τηλεφώνου έχεις στο σπίτι καθώς και αν θέλεις να έχεις τηλέφωνο σε όλες.. Βάσει εξασθένησης της γραμμής σου είσαι οριακά για να τερματίσεις το 50αρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα