Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή όλοι έχουμε τηλεοράσεις 4κ και πάμε και για 8Κ και ταυτόχρονα πολλοί έχουν κάποια πιάτα παρατημένα στη γωνία η στην αποθήκη,ευκαιρια να κάνουν τις δοκιμές τους

για να δουν πραγματικό 4Κ

το κανάλι που έχει ενδιαφέρον από όλα αυτά είναι το ΤRT το τουρκικο για τα αθλητικα του αλλα και το NASA  tv αλλα και πολλα αλλα

https://en.satexpat.com/4k/

αν θέλει κάποιος καμμία βοήθεια στο στήσιμο του πιάτου όσο μπορώ να τον βοηθήσω ......

Επεξ/σία από kostasbm
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα περισσοτερα απο αυτα τα βλεπω κατα διαστηματα απο το 2016 οπως TRT και κατι ψιλο προμο σε Astra και Hotbird.

Παω για σκαν σε ο,τι νεο εχει η λιστα Κωστα και επανερχομαι οταν εχω κατι να γραψω-προτεινω.

• Like 3
Δημοσ.

το μόνο αρνητικό αυτή τη στιγμή είναι ότι είναι σε διάφορους δορυφόρους......

ένα κινούμενο 1μετρο με 1,2 κάνει πολύ καλή δουλειά η ένα του μέτρου με 2 h 3  lnb  για Αστρα  hotbird

αν καποιος έχει 8Κ έχουν οι Τούρκοι δοκιμαστικό.......πολύ θα ήθελα να το δω 

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον , τελειωσα με το σκαναρισμα στη μια δυτικα. Αυτα δεν τα ειχα δει ποτε αν εξαιρεσω της nasa που το βλεπω χρονια στον HB. Ωραια φαινονται, μονο το Ρουμανικο μουσικο οσο ειδα ενα χαλια 1080 βιντεακι επαιζε. Ελπιζω να εχει και τιποτα σε native 4K. Τα αλλα φαινονται καλα.

Πηγα να κοιταξω Astra και hotbird. Ειδα οτι στην λιστα τα 22 καναλια ειτε εχουν κωδικοποιηθει ειτε εχουν φυγει (τα εχει σε γκριζα κουτακια αντι για χρωματιστα που εχει στα "ζωντανα"). Κανενα νεο καναλι, ο,τι ειχα υπαρχει. Καποια που ειχαμε λοιπον παλια, εφυγαν.

Επομενως: Μονο τα 12 πρωτα της λιστας απο τα 34 λοιπον ειναι ενεργα, τα 22 δεν υπαρχουν πλεον δυστυχως. 

Δημοσ.

δεν έχω σκανάρει με το δορυφ δεκτή τελευταια

αλλάζουν όμως συχνότητες καμμία φορά κάθε εβδομαδα

εδώ συγκεντρωτικά και τα κλειδωμένα με τα ελεύθερα .....μερικά κλειδωμένα έχουν και ελευεθρες μεταδοσεις

https://en.kingofsat.net/ultrahd.php

• Moderators
Δημοσ.

Κωστα το εχω ψαξει προσφατα και στο kingofsat και στο lyngsat, δεν υπαρχουν νεοτερα καναλια 4Κ, για 8Κ δεν εχω κοιταξει μεχρι σημερα να σου πω την αληθεια αφου δεν εχω 8Κ τιβι.

Η αφορμη που τα εψαξα πριν 1-2 βδομαδες ηταν γιατι εχασα το super tennis το οποιο δυστυχως το εριξαν σε μια στενη δεσμη που καλυπτει μονο Ιταλια πλεον και δεν μπορω με τιποτα να πιασω ουτε με το 1.80μ πιατο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Κωστα το εχω ψαξει προσφατα και στο kingofsat και στο lyngsat, δεν υπαρχουν νεοτερα καναλια 4Κ, για 8Κ δεν εχω κοιταξει μεχρι σημερα να σου πω την αληθεια αφου δεν εχω 8Κ τιβι.

Η αφορμη που τα εψαξα πριν 1-2 βδομαδες ηταν γιατι εχασα το super tennis το οποιο δυστυχως το εριξαν σε μια στενη δεσμη που καλυπτει μονο Ιταλια πλεον και δεν μπορω με τιποτα να πιασω ουτε με το 1.80μ πιατο.

θα ανοίξει πάλι το τέννις σε άλλο αναμεταδότη...είδα κάτι σχόλια αρνητικά σε μερικά σατ φόρουμ....πιστεύω να το μεταφερουν

το ρολαν γκαρος δεν έχω κοιτάξει αν είναι εκεί που το άφησα

μερικά feeds δεν ειναι ολα 4κ αλλα εχουν ενδιαφερον....η λιστα ανανεωνεται....

https://www.satelliweb.com/index.php?section=listingsf

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kostasbm είπε

μερικά feeds δεν ειναι ολα 4κ αλλα εχουν ενδιαφερον....η λιστα ανανεωνεται....

Στα feeds ειναι πολλες φορες ολο το ζουμι. Θυμαμαι το 2008 feeds με τους Ολυμπιακους αγωνες του Πεκινου σε 1080 απο οπου παρακολουθουσα ολη την διοργανωση! Οπως και του Λονδινου το 2012 αν και τοτε το 1080 δεν ηταν κατι τοσο δυσευρετο.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Στα feeds ειναι πολλες φορες ολο το ζουμι. Θυμαμαι το 2008 feeds με τους Ολυμπιακους αγωνες του Πεκινου σε 1080 απο οπου παρακολουθουσα ολη την διοργανωση! Οπως και του Λονδινου το 2012 αν και τοτε το 1080 δεν ηταν κατι τοσο δυσευρετο.

πιστεύω ότι θα έχουν και 8Κ feed στους Ολυμπιακους αγωνες 2022...... 

• Moderators
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πιστεύω ότι θα έχουν και 8Κ feed στους Ολυμπιακους αγωνες 2022...... 

100%

Θα υπηρχε ετσι και αλλιως στου 20 στο Τοκιο που δεν εγιναν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

100%

Θα υπηρχε ετσι και αλλιως στου 20 στο Τοκιο που δεν εγιναν

πιστεύω το 4Κ έχει δώσει άλλη διάσταση στα αθλητικά γεγονότα  και έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε ένα άθλημα άσχετα αν μας αρέσει η όχι...

το 8Κ θα μας δώσει το τελικό χτύπημα  και πιθανολογώ τέλος του χρόνου θα ρχισουν και προσφορες ενόψει Ολυμπιακών σε όλο το κόσμο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πιάτο από Cosmote TV που έχει ξεμείνει γίνεται τίποτα; Θα με ενδιέφερε έτσι να χαζέψω κανένα free δορυφορικό.. Η τηλεόραση μου είναι μια mu6400 και δέχεται απευθείας πάνω δορυφορικό πιάτo

Στις 6/3/2021 στις 6:16 ΜΜ, kostasbm είπε

αν θέλει κάποιος καμμία βοήθεια στο στήσιμο του πιάτου όσο μπορώ να τον βοηθήσω ......

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Με πιάτο από Cosmote TV που έχει ξεμείνει γίνεται τίποτα; Θα με ενδιέφερε έτσι να χαζέψω κανένα free δορυφορικό.. Η τηλεόραση μου είναι μια mu6400 και δέχεται απευθείας πάνω δορυφορικό πιάτo

πριν λίγες μέρες κάναμε κάποιες δοκιμές με ένα ίδιο αλλά είναι οριακό.....το 1μ είναι το ελάχιστο ...... γιατί δεν εκπέμπουν όλοι οι δορυφορι με την ίδια ισχυ

μπορείς όμως εκεί που είναι στημένο να το συνδέσεις στη τιβι και να κανείς μια ανίχνευση να δεις τι πιάνει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GiwrgosP- είπε

@kostasbm Αξίζει γενικά να ασχοληθώ; Υπάρχουν αξιολογα καναλια free;

δεν ξέρω τι βλέπεις από αθλητικά πέρα από το ποδοσφαιρο

το καλοκαίρι Ολυμπιακοί σε 4Κ θα εχει ενδιαφέρον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...