Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περα απο τη κλασσικη προοωθηση που αν δεν απαντησεις παει σε αλλον αριθμο, μπορω να εχω περισσοτερο ελεγχο? ΠΧ να θεσω καποιες επαφες προσωπικες που αν δεν απαντησω απλα να μην αναπαντητη, ή να μπορω να προωθω και σε δευτερο αριθμο

Επισης να ρωτησω η προωθηση τωρα γινεται μονο αν δεν απαντησεις η ακομα και αν απορριψεις εσυ την κληση

Δημοσ.

Μονο με καποιο προγραμμα σαν το tasker ή το macrodroid που αυτοματοποιει καποια πραγματα αναλογα με το τι συμβαινει.

Δημοσ.

Ενα-ενα για να παρω και λιγο γραμμη τι γινεται

-Γνωριζει κανεις πως λειτουργει αυτη τη σιτγμη η προοωθηση? Δηλαδη δηλωνεις εναν αριθμο στον παροχο, και επειτα πως προωθουνται οι κλησεις? Προφανως ενα σεναριο το πιο κλασσικο ειναι αν χτυπησει εως τερμα χωρις να κλησει αυτος που καλει τοτε τον προωθει. Αν εγω πατησω απορριψη παλι τον προοωθει?

-Με τασκερ και τετοια πως το κανω ακριβως? Δηλαδη, τι θελω. Περνει ενας φιλος, και δε μπορω να το μιλησω η δε το ακουω. Δε θελω προφανως ο φιλος να συνδεθει με επαγγελμματικο αριθμο. Επειτα περνει ενας αριθμος, και θελω αν βλεπω οτι καλει, να μπορω να το περασεω σε εναν απο 2 συνεργατες μου, οποιον κρινω καταλληλο εκεινη τη στιγμη. Και τελος, θελω ξεκαθαρα αν δε το προλαβω η δε το ακουσω και χτυπησει μεχρι τερμα, τοτε να περασει σε εναν προεπιλεγμενο αριθμο.

Αυτα.

Δημοσ.

Με μια προχειρη σκεψη για macro στο macrodroid.
- triggers > call/sms > call incoming > select contact > Μητσος (η επαφη του φιλου σου)
- actions > phone > reject

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...