Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ithuriel είπε

Το γνωρίζω αλλά έχει καλύτερες επιδόσεις από τα ενσωματωμένα γραφικά της Intel και αναμένω να πέσουν λίγο οι τιμές στις κάρτες, θα αλλαχτεί και αυτή σίγουρα. 

+1 στον leros2004

Αφού στοχεύεις στα παιχνίδια , περίμενε να αποφασίσεις ποια κάρτα γραφικών θα αγοράσεις πρώτα.

Εκτός αν φοβάσαι ότι θα "ξοδέψεις" αλλού τα λεφτά και δεν θα σου φτάνουν.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

+1 στον leros2004

Αφού στοχεύεις στα παιχνίδια , περίμενε να αποφασίσεις ποια κάρτα γραφικών θα αγοράσεις πρώτα.

Εκτός αν φοβάσαι ότι θα "ξοδέψεις" αλλού τα λεφτά και δεν θα σου φτάνουν.

Θα έπαιρνα την 1060 υλοποίηση της inno3d αλλά δεν δίνω 198 ευρώ γιατί δεν αξίζει. Απλά το είχα σκοπό να το κάνω πάνω από 2 χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή από άποψη οικονομικό περισσότερο. Τώρα έμαθα να παίζω και σε low δεν μιλάω για 4k και πιστεύω θα είναι καλύτερα από το να παίζω με 20 fps και να μου βγαίνουν τα μάτια έστω από τις ραμ και το cpu θα αυξηθούν τα fps ας είναι και 10, τώρα παίζω με Ram στα 1333 mhz. Δεν είμαι hardcore gamer απλά να το ευχαριστηθώ θέλω σε 5 με 6 ώρες που θα παίξω συνολικά. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Ithuriel είπε

Θα έπαιρνα την 1060 υλοποίηση της inno3d αλλά δεν δίνω 198 ευρώ γιατί δεν αξίζει. Απλά το είχα σκοπό να το κάνω πάνω από 2 χρόνια και τώρα ήρθε η στιγμή από άποψη οικονομικό περισσότερο. Τώρα έμαθα να παίζω και σε low δεν μιλάω για 4k και πιστεύω θα είναι καλύτερα από το να παίζω με 20 fps και να μου βγαίνουν τα μάτια έστω από τις ραμ και το cpu θα αυξηθούν τα fps ας είναι και 10, τώρα παίζω με Ram στα 1333 mhz. Δεν είμαι hardcore gamer απλά να το ευχαριστηθώ θέλω σε 5 με 6 ώρες που θα παίξω συνολικά. 

πιθανό το καλοκαίρι να έχεις επιλογές

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ithuriel είπε

Άμα παίζεις e-sports csgo lol valorant apex fortnite dot2 κλπ θα την παλέψεις με την 650ti

και θα απολαύσεις  ένα boost με την αλλαγή πλατφόρμας.

Για οτιδήποτε άλλο δεν πας πουθενά.

Θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις το budget για να συμπεριλάβεις μια κάρτα γραφικών

αλλιώς η αναβάθμιση είναι πεταμένα πολλά (500-700) λεφτά.

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ithuriel είπε

Μήπως να έπαιρνες κάνα Playstation καλύτερα? 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μήπως να έπαιρνες κάνα Playstation καλύτερα? 

Χρειάζεται στην οικογένεια ο υπολογιστής αν ήθελα να πάρω playstation θα έπαιρνα απλά προσπαθώ να καλύψω όλες τις ανάγκες που θέλει ο καθένας και βοήθεια ζήτησα επειδή είμαι άπειρος και δεν θέλω να πάρω έτοιμο υπολογιστή. 

14 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Άμα παίζεις e-sports csgo lol valorant apex fortnite dot2 κλπ θα την παλέψεις με την 650ti

και θα απολαύσεις  ένα boost με την αλλαγή πλατφόρμας.

Για οτιδήποτε άλλο δεν πας πουθενά.

Θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις το budget για να συμπεριλάβεις μια κάρτα γραφικών

αλλιώς η αναβάθμιση είναι πεταμένα πολλά (500-700) λεφτά.

Σχεδόν παίζω από bf3 bf4 (αυτά τα παίζει σε high) και bf1(εδώ και Ultra low αν είχε θα το έβαζα) και diablo τώρα κοιτάω κάθε μέρα για κάρτα γραφικών μήπως είμαι τυχερός μέσα στην τύχη μου δεν το έχω αμελήσει και το ξέρω ότι πρέπει να βρω μια . Από ότι είδα αυτή η κατάσταση θα πάει μέχρι το 2022 

5 λεπτά πριν, Ithuriel είπε

Χρειάζεται στην οικογένεια ο υπολογιστής αν ήθελα να πάρω playstation θα έπαιρνα απλά προσπαθώ να καλύψω όλες τις ανάγκες που θέλει ο καθένας και βοήθεια ζήτησα επειδή είμαι άπειρος και δεν θέλω να πάρω έτοιμο υπολογιστή. 

Σχεδόν παίζω από bf3 bf4 (αυτά τα παίζει σε high) και bf1(εδώ και Ultra low αν είχε θα το έβαζα) και diablo τώρα κοιτάω κάθε μέρα για κάρτα γραφικών μήπως είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου δεν το έχω αμελήσει και το ξέρω ότι πρέπει να βρω μια . Από ότι είδα αυτή η κατάσταση θα πάει μέχρι το 2022 

Δημοσ.

Κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε θα πάει.

Μπορεί αύριο το ethereum να κάνει 500 ευρώ και να χαρίζουν τις gpu στα καλαθάκια.

Πιάνει η 650ti bf4 high? μωρέ μπράβο... δεν της το 'χα!

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ithuriel είπε

Αν η υπόλοιπη οικογένεια δεν ασχολείται με gaming μια χαρά θα βολευτεί με το υπάρχων σύστημα, αρκεί να βάλεις επάνω έναν SSD για να δώσει λίγο παραπάνω ανάσα.

Από εκεί και μετά το θέμα με τις κάρτες γραφικών μάλλον θα τραβήξει πολύ, προσωπικά δεν περιμένω επιστροφή στην ομαλότητα πριν από το φθινόπωρο, μην σου πώ Χριστούγεννα διότι ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Και η δική σου σκέψη είναι σωστή αλλά και ότι σου προτείνουν οι υπόλοιποι.
Εξέτασε σοβαρά την αγορά Playstation ή Xbox για gaming διότι θα μπορείς να το απολαύσεις άμεσα ή στην τελική μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά parts όπως έχεις αναφέρει ήδη αλλά να παραμείνεις με την 650 για καιρό ακόμα.

Εγώ θα σου πρότεινα πάντως αν είναι να κινηθείς για την δεύτερη περίπτωση και αφού έφτασες μέχρι εδώ να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή διότι όπου νά'ναι θα κυκλοφορήσει η 11η γενιά Intel και αυτό ενδεχωμένος να συμπιέσει περισσότερο τις τιμές της τρέχουσας οπότε και θα βρείς καλύτερα κομμάτια και ποιό φθηνά.

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αν η υπόλοιπη οικογένεια δεν ασχολείται με gaming μια χαρά θα βολευτεί με το υπάρχων σύστημα, αρκεί να βάλεις επάνω έναν SSD για να δώσει λίγο παραπάνω ανάσα.

Από εκεί και μετά το θέμα με τις κάρτες γραφικών μάλλον θα τραβήξει πολύ, προσωπικά δεν περιμένω επιστροφή στην ομαλότητα πριν από το φθινόπωρο, μην σου πώ Χριστούγεννα διότι ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Και η δική σου σκέψη είναι σωστή αλλά και ότι σου προτείνουν οι υπόλοιποι.
Εξέτασε σοβαρά την αγορά Playstation ή Xbox για gaming διότι θα μπορείς να το απολαύσεις άμεσα ή στην τελική μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά parts όπως έχεις αναφέρει ήδη αλλά να παραμείνεις με την 650 για καιρό ακόμα.

Εγώ θα σου πρότεινα πάντως αν είναι να κινηθείς για την δεύτερη περίπτωση και αφού έφτασες μέχρι εδώ να κάνεις λίγο ακόμα υπομονή διότι όπου νά'ναι θα κυκλοφορήσει η 11η γενιά Intel και αυτό ενδεχωμένος να συμπιέσει περισσότερο τις τιμές της τρέχουσας οπότε και θα βρείς καλύτερα κομμάτια και ποιό φθηνά.

Ποτέ δεν μου άρεσαν σαν fps παιχνίδια που παίζω οι παιχνίδομηχανες. Αν μου άρεσαν πίστεψε με δεν θα είχα φτιαξει αυτό το post! Σε ευχαριστώ πάντως! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λαθος σορυ να σβησει άμα γινεται αυτη η αναρτηση.δεν υπέρχει διαγραφη...

This PC.PNG

Επεξ/σία από kyriakh
Δημοσ.
Στις 6/3/2021 στις 11:42 ΠΜ, catmaster είπε

Θα έπαιρνα τον i5-10400 που έχει και ενσωματωμένα γραφικά ...ειδικά αυτή την εποχή δεν είναι για να ψάχνεις στα καλά καθούμενα για κάρτα γραφικών αν ξαφνικά "κλατάρει" η παλιά κάρτα που έχεις.

Την arctic δεν την χρειάζεσαι (έχει δική του ο επεξεργαστής) , εκτός και αν σε ενοχλεί ο θόρυβος της μαμά ψύκτρας (αλλά εκεί θα παίξουν και ενα σωρό άλλοι παράγοντες όπως το case που έχεις και το συνολικό airflow)

Αν έχεις πρόσβαση σε κάποιον ηλεκτρονικό , πήγαινε και το psu να ελέγξει το ripple , είναι κρίμα για 50 ευρώ (αν δεν είναι καλό αυτό που έχεις) να κάνει καμιά "ταρζανιά" και να σου σακατέψει μπόλικα πράγματα.

Εγώ θα έλεγα να το αφήσει μέχρι να κάνει,τι θα πάθει,μια χαρά psu είναι,δε θα πάρει τίποτα άλλο μαζί του.τωρα,αν μπορεί εύκολα να το δει ένας τεχνικος,χωρίς να του χρεώσει κάτι μάλιστα,οκ ας το ελέγξει,αλλά νομίζω είναι προαιρετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kyriakh είπε

1518339236_ThisPC.PNG.b0f4b544b645aa30e1526beefaef5f0e.PNGΚαλημερα σας !!
Ο υπολογιστης που έχω αυτόν τον καιρό σέρνεται, τι να βάλω για αναβάθμηση;
ευχαριστώ!!

Μόνο να προσθέσεις RAM & SSD για να του δώσεις παράταση ζωής

ποιο μοντέλο υπολογιστή έχεις?

Επεξ/σία από jgeorgiou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...