Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα . Ποια είναι η άποψη για δουλειά ως υπάλληλος γραφείου σε νέο κατάστημα της γενικής ταχυδρομικής σε επαρχιακή πόλη ; Έχει κάποιος κάποια εμπειρία επάνω σε αυτό να μας πει γνώμη ; Ευχαριστώ ! 🙂

Δημοσ.

Εχω ασχοληθει με καταστημα acs και καταστημα μικροτερης εταιρειας κουριερ στην Αθηνα. Εχεις να κανεις με κοσμο και φυσικα αυτο θελει γερα νευρα, γιατι φυσικα ο καθενας θα σου λεει οτι θελει! Ο ογκος των δεματων σιγουρα θα ειναι κατα πολυ μικροτερος από αυτον που υπαρχει στην Αθηνα. Σιγουρα, επίσης, με την κατασταση που επικρατει αυτη τη στιγμη, τα πραγματα θα ειναι πιο χαοτικα, ειδικα αν ξεκινας τωρα στον τομεα. Το χρηματικο ειναι δικο σου θεμα. Οι συνθηκες απο καταστημα σε καταστημα διαφερουν και παιζει ρολο ο υπευθυνος για το αν θα βγαινει η οχι η δουλεια.

Είναι ενδιαφερουσα δουλεια, δεν χανεις κατι να δοκιμασεις!

Αν μπορω να βοηθησω καπως αλλιως, μου λες...

Δημοσ.

Φίλος μου δουλευε σε επαρχιακή πόλη σαν μεταφορέας με αμάξι. Του πινανε το αίμα και δεν επερνε τις προσυμφωνηθεντες αποδοχές αν έπαιρνε τα σωστά ένσημα στο τέλος του μηνα. Είχε σπαστό ωράριο πρωί κ απόγευμα. 

Τα οποια δωρα τα ζητούσε πίσω σε μετρητά ο εργοδότης ενώ τα είχε καταβάλει στην τράπεζα (για να φαίνεται)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...