Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ειθελα να  αγορασω ενα μηχανικο  πληκτρολογιο  για  παιχνιδια και  παραλληλα   για typing, γραφω  παρα  πολλα κειμενα και εκθεσεις για το  γραφειο. 

Ειμαι  παρα πολυ φανατικος στο gaming,. αλλα ταυτοχρονος  η  δουλεια  μου  εχει   να κανει με  εγγραφα. κειμενα ,,  αυτο συνεπαγεται οτι περα απο το  gaming, θελω το  πληκτρολογιο  που  θα  αγορασω να ειναι  και  για  typing.

Exw  δει αρκετα  μηχανικα  πληκτρολογια απο εταιριες οπως  SteelSeries ,,  Razer.. corsair. Ducky.  τα  οποια ειναι custom πληκτρολόγια..

Μπορειτε να  μου προτεινετε    μηχανικα πληκτρολογια   απο 140- 280 ευρω  που να ειναι  αποκλειστικα  για  παιχνιδια και  για typing;

Και  τι ειδους  διακοπτες χρειαζομαι  για   παιχνιδια και  για typing; θελω να  υπαρχει μια ενδιαμεση  λυση αναμεσα στα παιχνιδια και  για typing

Θελω  οι διακοπτες να ειναι  και  για  παιχνιδια και  για typing.

Η  καθε εταιρια  οπως  Razer.. corsair. Ducky.,,SteelSeries     κτλ τι ειδους διακοπτες  χρησιμοποιει για  παιχνιδια και παραλληλα  για typing,;

Σε πια  μηχανικα  πληκτρολόγια  που να εχουν διακοπτες  αποκλειστικα  για  παιχνιδια και παραλληλα  για typing,;  να  κοιταξω;

Δημοσ.

Καλημερα.

Εγω χρησιμοποιω το HyperX Alloy Elite με Cherry MX brown switches( θεωρητικα μεσου επιπεδου στην διαβαθμιση της εταιρειας),εδω και παραπανω απο δυο χρονια.

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος και στην πληκτρολογηση που χρησιμοποιω κυριως εγω αλλα κυριως στο gaming οπου ο γιος μου το εχει λιωσει,και σε ημιαγωνιστικο επιπεδο στα on line που ασχολειται, χωρις εμφανεις φθορες.Βγαινουν καποια πληκτρα απο την θεση αλλα αυτο ειναι αναμενομενο.Τα βαζεις στην θεση τους και δεν εχεις διαφορα στην χρηση.

Το ιδιο μοντελο,αν δεν απατωμαι,δεν βγαινει πλεον.Υπαρχει η RGB version και πρεπει να κυκλοφορησε και το Alloy Elite 2 προσφατα.

Ριξε τους μια ματια,αν θελεις κατι οχι πολυ ακριβο και καλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, bill36 είπε

Καλημερα.

Εγω χρησιμοποιω το HyperX Alloy Elite με Cherry MX brown switches( θεωρητικα μεσου επιπεδου στην διαβαθμιση της εταιρειας),εδω και παραπανω απο δυο χρονια.

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος και στην πληκτρολογηση που χρησιμοποιω κυριως εγω αλλα κυριως στο gaming οπου ο γιος μου το εχει λιωσει,και σε ημιαγωνιστικο επιπεδο στα on line που ασχολειται, χωρις εμφανεις φθορες.Βγαινουν καποια πληκτρα απο την θεση αλλα αυτο ειναι αναμενομενο.Τα βαζεις στην θεση τους και δεν εχεις διαφορα στην χρηση.

Το ιδιο μοντελο,αν δεν απατωμαι,δεν βγαινει πλεον.Υπαρχει η RGB version και πρεπει να κυκλοφορησε και το Alloy Elite 2 προσφατα.

Ριξε τους μια ματια,αν θελεις κατι οχι πολυ ακριβο και καλο. 

Μπορειτε να  μου προτεινετε    μηχανικα πληκτρολογια   απο 140- 280 ευρω  που να ειναι  αποκλειστικα  για  παιχνιδια και  για typing;

Ti επιλογες  υπαρχουν στα  140- 280 ευρω   σε  μηχανικα πληκτρολογια  για  παιχνιδια και  για typing;

Επεξ/σία από marios455
Δημοσ.

Έχω πληκτρολόγια με mx speed διακόπτες εδώ και 4 χρόνια. Πρώτα το k70 και τώρα το k95 platinum. Της corsair. Είναι πραγματικά απτους καλύτερους διακόπτες οι mx speed. Μηχανικοί αλλά χωρίς τον ενοχλητικό ήχο των υπολοίπων. Σου προτείνω το k95, και γενικά οποιοδήποτε πληκτρολόγιο με mx speed διακόπτες. 

https://www.skroutz.gr/s/20850275/Corsair-K95-RGB-Platinum-Black-Cherry-MX-Speed.html?from=catspan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, handsomegamer είπε

Έχω πληκτρολόγια με mx speed διακόπτες εδώ και 4 χρόνια. Πρώτα το k70 και τώρα το k95 platinum. Της corsair. Είναι πραγματικά απτους καλύτερους διακόπτες οι mx speed. Μηχανικοί αλλά χωρίς τον ενοχλητικό ήχο των υπολοίπων. Σου προτείνω το k95, και γενικά οποιοδήποτε πληκτρολόγιο με mx speed διακόπτες. 

https://www.skroutz.gr/s/20850275/Corsair-K95-RGB-Platinum-Black-Cherry-MX-Speed.html?from=catspan

oi  mx speed διακόπτες  κανουν για  typing  οπως  οι brown διακοπτες; επειδη λενε  οτι  για typing οι καλυτεροι διακοπτες  οτι ειναι οι brown.

Περα απο αυτο θελω να σε ρωτησω κατι.  ενας  φιλος μου εχει το πληκτρολογιο  που εχεις εσυ.to k95 platinum  απλα εχει ενα  θεμα οταν  πληκτρολογει ενα γραμμα το εμφανιζει 2  φορες πχ  σε  ολα τα γραμματα  ,, που οφειλεται αυτο;

Κανει double click  στα  πιο  πολλα γραμματα, ,απλα στο ειπα επειδη το ειχα παρατηρησει. απο  που οφειλεται αυτο το double click; δεν το  κανει καθε δευτερολεπτο. απλα το κανει σε περιεργες χρονικες στιγμες..

Επεξ/σία από marios455
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον ο φιλος σου κανει κατι λαθος. οι Mx speed διακοπτες ενεργοποιουνται πιο γρηγορα απο τους αλλους. δε χρειαζονται το ιδιο πατημα δηλαδη με αλλους. και αυτο ειναι που τους κανει ξεχωριστους. 

τωρα αν ο φιλος σου κοπαναει το πληκτρολογιο, αυτο δεν μπορω να το γνωριζω. παντως αυτο που λες δεν ισχυει

Επεξ/σία από handsomegamer
Δημοσ.

Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για pre build oem keyboard. Με τόσα φτιάχνεις custom. Για μέχρι 100€ αξίζουν τα περισσότερα έτοιμα.

Προτείνω HyperX όπου στα χρήματα τους έχουν απίστευτα καλό value/€, στιβαρή κατασκευή και άψογη εγγύηση ( τη χρειάστηκα προ μηνών - αν θέλετε με ρωτάτε περί αυτού )

Δημοσ.
5 ώρες πριν, handsomegamer είπε

μαλλον ο φιλος σου κανει κατι λαθος. οι Mx speed διακοπτες ενεργοποιουνται πιο γρηγορα απο τους αλλους. δε χρειαζονται το ιδιο πατημα δηλαδη με αλλους. και αυτο ειναι που τους κανει ξεχωριστους. 

τωρα αν ο φιλος σου κοπαναει το πληκτρολογιο, αυτο δεν μπορω να το γνωριζω. παντως αυτο που λες δεν ισχυει

δηλαδη οι  oi  mx speed διακόπτες   ειναι  πιο ιδανικοι για  για  typing  απο τους  brown διακοπτες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για pre build oem keyboard. Με τόσα φτιάχνεις custom. Για μέχρι 100€ αξίζουν τα περισσότερα έτοιμα.

Προτείνω HyperX όπου στα χρήματα τους έχουν απίστευτα καλό value/€, στιβαρή κατασκευή και άψογη εγγύηση ( τη χρειάστηκα προ μηνών - αν θέλετε με ρωτάτε περί αυτού )

ενας  φιλος μου εχει το πληκτρολογιο  to k95 platinum  απλα εχει ενα  θεμα οταν  πληκτρολογει ενα γραμμα το εμφανιζει 2  φορες πχ  σε  ολα τα γραμματα  ,, που οφειλεται αυτο;

Κανει double click  στα  πιο  πολλα γραμματα, ,απλα στο ειπα επειδη το ειχα παρατηρησει. απο  που οφειλεται αυτο το double click; δεν το  κανει καθε δευτερολεπτο. απλα το κανει σε περιεργες χρονικες στιγμες..

,μηπως  θελει καθαρισμα το πληκτρολογιο; επειδη εχει παρα  πολυ  σκονη.,

Επεξ/σία από marios455
Δημοσ.

Λογικά θέλει καθάρισμα, αν είναι εντός εγγύησης καλύπτεται το double click,

απλά μη το επιστρέψει με ψίχουλα, μπίχλες κλπ, ας του ρίξει ένα φύσημα πρώτα τουλάχιστον.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, marios455 είπε

ενας  φιλος μου εχει το πληκτρολογιο  to k95 platinum  απλα εχει ενα  θεμα οταν  πληκτρολογει ενα γραμμα το εμφανιζει 2  φορες πχ  σε  ολα τα γραμματα  ,, που οφειλεται αυτο;

,μηπως  θελει καθαρισμα το πληκτρολογιο; επειδη εχει παρα  πολυ  σκονη.,

α) σκόνη στο switch

β) τα έπαιξε το switch - μπορείς να το αλλάξεις πάντως

γ) προσπαθείς να το φτιάξεις με τη παρακάτω μέθοδο https://imgur.com/a/9sHx7

Πολύ VFM πάντως είναι αυτό από το κιτρινομάγαζο https://www.e-shop.gr/pliktrologio-hyperx-hx-kb6aqx-us-alloy-origins-rgb-mechanical-gaming-keyboard-hx-aqua-switches-p-PER.575414?

Δημοσ.
Στις 7/3/2021 στις 5:55 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Λες να του το προτεινα ετσι απλα; αφου το παλικαρι ειπε ποσα διατιθεται να δωσει, αν το παρει δε θα το μετανιωσει στιγμη. τοσο απλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, handsomegamer είπε

Λες να του το προτεινα ετσι απλα; αφου το παλικαρι ειπε ποσα διατιθεται να δωσει, αν το παρει δε θα το μετανιωσει στιγμη. τοσο απλο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση άδικα γράφουμε καθώς ο ts μάλλον " σάλπαρε " και θα επιστρέψει ξανά με διαφορετικό προφίλ. Εδώ και 3 περίπου χρόνια είναι γνωστό τρολ που δημιουργεί πολλαπλούς λογαριασμούς κάθε τρεις και λίγο και ρωτάει για υποτιθέμενες αγορές ΧΨ αντικειμένων, ενώ όμως λαμβάνει αρκετές απαντήσεις εκτός αυτού πιάνει τον καθένα επιπλέον ρωτώντας τα ξανά τα ίδια πράγματα σε προσωπικά μηνύματα σε ενοχλητικό επίπεδο. Έπειτα ακολουθεί το κλασσικό μοτίβο, εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται έπειτα από λίγους μήνες ξανά. Το έχει κάνει άπειρες φορές. Δε βαριέσαι, τουλάχιστον όλο και κάποιος τρίτος ίσως όντως αγοράσει κάτι και μπει στο λούκι να ψαχτεί εφόσον ο ts είναι χομπίστας στη δημιουργία απλά νέων topic.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...