Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Εγώ νομίζω πως όποιος δε δουλεύει δεν έπρεπε να παίρνει φράγκο από πουθενά πάνω από 2 μήνες. Δυο ολόκληροι μήνες να βρεις. Σε πληρώνει αρκετά, για να πέσεις με τα μούτρα να βρεις.

Καραγκιοζιλίκια. Πάω στοίχημα δε το παίρνουν αυτοί που το χρειάζονται γιατί αντέχουν 2 μήνες με το μειωμένο. Ας παίρναν 600ρι για ένα δίμηνο, αλλά ούτε σεντ παραπέρα.

Ούτε αυτό είναι απαραίτητα σωστό.

Το σωστότερο είναι το σύστημα που εφαρμόζεται σίγουρα στο Βέλγιο και όχι μόνο, ο άνεργος γράφεται στο αντίστοιχο ΟΑΕΔ και του πληρώνουν επίδομα αρκετο, στο τέλος συγκεκριμένης περιόδου πηγαίνει εκεί στα γραφεία και αφού εισέλθει στο email του που είναι από πριν δηλωμένο ελέγχονται τα emails του παρουσία του υπαλλήλου ο οποίος κοιτάει αν στάλθηκαν βιογραφικά σε εταιρείες και πόσα στάλθηκαν, παλαιότερες εποχές απαιτούσαν αποδεικτικο από το αντίστοιχο ελτα τους με σημείωση ότι έστειλες ταχυδρομικά βιογραφικό προς τις εταιρείες. Αεργοι και λοιποί που δεν έστειλαν τίποτα η όχι σε ικανοποιητικό αριθμό τους διαγραφουν.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, xsterg είπε

το εχουμε ξαναπει. το επιδομα ανεργιας ειναι ενα βοηθημα για αυτον που εμεινε απο δουλεια μεχρι να κανει την μεταβαση στην επομενη. προυποθετει προσπαθεια εξευρεσης εργασιας και μη επαναπαυση στο επιδομα αυτο. 

μα δεν παιρνω επιδομα ανεργιας στο ελαχιστο εγγυημενο αναφερομαι εξ αρχης.

5 ώρες πριν, korakios είπε

αν δεν τρολλάρεις ,

μπορείς να εξηγήσεις την κατάσταση στον ΟΑΕΔ. Πες τους δηλαδή οτι σε 2 μήνες θα πρέπει να αποχωρήσεις απο την εργασία που σου προσφέρουν και τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση

Κανονικά αν αρνηθείς διαγράφεσαι απο τα μητρώα ανέργων ....

οχι δεν τρολαρω.Τι ελεγες πριν; γιατι να διαγραψω το λογαριασμο τι επαιξε;

6 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Έλα τρολακι δρόμο... 

δωσε μου 2 λεπτα να γυρισω το ρεβερ.

Δημοσ.

Αρνησου τη θέση. Σχετίζεται με την εργασιακή σου εμπειρία;

Ηρεμήστε όλοι. ΚΕΑ παίρνει ο άνθρωπος. 

Επίσης η θέση εργασίας μεσω του ΟΑΕΔ παίζει να έχει αρκετά καλό μισθό, για τα δεδομένα της εποχής. Είσαι σίγουρος για την απόρριψη;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, christakos07 είπε

Αρνησου τη θέση. Σχετίζεται με την εργασιακή σου εμπειρία;

Ηρεμήστε όλοι. ΚΕΑ παίρνει ο άνθρωπος. 

Επίσης η θέση εργασίας μεσω του ΟΑΕΔ παίζει να έχει αρκετά καλό μισθό, για τα δεδομένα της εποχής. Είσαι σίγουρος για την απόρριψη;

Εντελώς φιλικά, μην κολλάς στα τυπικά.

Ο κύριος (που 95% είναι τρολ αλλά κουβέντα να γίνεται) παίρνει επίδομα για έναν σκοπό που δεν θέλει να εκπληρώσει, και δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν δεν τα πλήρωνα εγώ από την τσέπη μου. Από τα 2.000€ μεικτά για κάθε μήνα που δηλώνω περίπου στο κράτος (χωρίς να έχω κλέψει ποτέ ούτε μισό σεντ), κοντά 500€ μου παίρνουν για ασφαλιστικές/κοινωνικές εισφορές και πολλά από αυτό το ποσό πάνε στα επιδόματα. Θα μου πεις ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένα διχτυ ασφαλείας για ανθρώπους που έχουν κακοπάθει από την πορεία της ζωής, και συμφωνώ με τα χίλια για αυτό και δεν έχω κρύψει αυτά τα λεφτά ποτέ (ενώ άνετα θα μπορούσα να δηλώνω το 1/4, και να βγαίνω και επιδοματιούχος κάθε εξάμηνο) ωστόσο με κάτι τέτοιες ιδέες μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Η δουλειά, ο ρόλος του κράτους δεν είναι να δίνει στους πολίτες του τις πολυτέλειες, όπως καλή ώρα είναι να επιλέγεις τι δουλειά και πότε θα την κάνεις, αυτές κερδίζονται. Δουλειά του είναι να μην τους αφήνει να πεθαίνουν από πείνα, από κρύο και από αρρώστιες. Χίλιες φορές το επίδομα να είναι food stamps και gas stamps παρά ρευστός στο χέρι. Αν ο άλλος θέλει να έχει κεφάλαιο για να παίζει στα κουμάρια, ας το κερδίσει. Ας μην το παίρνει δια της βίας (μεταφορικώς) από εμένα. Δουλειά όποιος πραγματικά θέλει βρίσκει, και το λέω εγώ, που δεν μου αρέσει να λέω sob stories απλά θα αρκεστώ να πω ότι όταν χρειάστηκε και οικοδομή έκανα (ενώ είχα μεταπτυχιακό ξέρω γω μέχρι να βρω τι θα κάνω με την ζωή μου) και τραυματιοφορέας έγινα, δεν είναι ντροπή.

Στην τελική τελική, αν όλα αυτά σας χαλάνε, ας μου επιτρέψει το κράτος να μην του δίνω δεκάρα και να φροντίσω εγώ για την σύνταξη και την νοσοκομειακή μου κάλυψη. Με τις γνώσεις που έχω αυτά τα 5 εκατοστάρικα θα μου δίνουν σύνταξη και ασφάλεια για μέχρι να πεθάνω. Αλλά φαντάζομαι μοιάζω πολύ νεοφιλελε και μισάνθρωπος ε;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε

Ο κύριος (που 95% είναι τρολ αλλά κουβέντα να γίνεται) παίρνει επίδομα για έναν σκοπό που δεν θέλει να εκπληρώσει, και δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν δεν τα πλήρωνα εγώ από την τσέπη μου. Από τα 2.000€ μεικτά που δηλώνω περίπου στο κράτος (χωρίς να έχω κλέψει ποτέ ούτε μισό σεντ), κοντά 500€ μου παίρνουν για ασφαλιστικές/κοινωνικές εισφορές και πολλά από αυτό το ποσό πάνε στα επιδόματα. Θα μου πεις ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένα διχτυ ασφαλείας για ανθρώπους που έχουν κακοπάθει από την πορεία της ζωής, και συμφωνώ με τα χίλια για αυτό και δεν έχω κρύψει αυτά τα λεφτά ποτέ (ενώ άνετα θα μπορούσα να δηλώνω το 1/4, και να βγαίνω και επιδοματιούχος κάθε εξάμηνο) ωστόσο με κάτι τέτοιες ιδέες μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Η δουλειά, ο ρόλος του κράτους δεν είναι να δίνει στους πολίτες του τις πολυτέλειες, αυτές κερδίζονται. Δουλειά του είναι να μην τους αφήνει να πεθαίνουν από πείνα, από κρύο και από αρρώστιες. Χίλιες φορές το επίδομα να είναι food stamps και gas stamps παρά ρευστός στο χέρι. Αν ο άλλος θέλει να έχει κεφάλαιο για να παίζει στα κουμάρια, ας το κερδίσει. Ας μην το παίρνει δια της βίας (μεταφορικώς) από εμένα. Δουλειά όποιος πραγματικά θέλει βρίσκει, και το λέω εγώ, που δεν μου αρέσει να λέω sob stories απλά θα αρκεστώ να πω ότι όταν χρειάστηκε και οικοδομή έκανα (ενώ είχα μεταπτυχιακό ξέρω γω μέχρι να βρω τι θα κάνω με την ζωή μου) και τραυματιοφορέας έγινα, δεν είναι ντροπή.

Στην τελική τελική, αν όλα αυτά σας χαλάνε, ας μου επιτρέψει το κράτος να μην του δίνω δεκάρα και να φροντίσω εγώ για την σύνταξη και την νοσοκομειακή μου κάλυψη. Με τις γνώσεις που έχω αυτά τα 5 εκατοστάρικα θα μου δίνουν σύνταξη και ασφάλεια για μέχρι να πεθάνω. Αλλά φαντάζομαι μοιάζω πολύ νεοφιλελε και μισάνθρωπος ε;

Δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ κάπου, ή ότι είναι παράλογα αυτά που λες. Πάντως, τα εισοδηματικά κριτήρια στο Ελάχιστο Εισόδημα είναι τέτοια, που πρέπει να ζεις είτε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, είτε να δουλεύεις σε συνθήκες μαύρης εργασίας.

Η δουλειά του κράτους είναι να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Δε μιλάει κανείς για πολυτέλειες, αλλά με ανεργία περί του 20%, οι επιλογές δεν είναι και πολλές.

Μπορεί το κράτος να επιλέξει να δίνει πλήρως το Ελάχιστο Εισόδημα στην προπληρωμένη κάρτα και να κόβει την πλειοψηφία των συναλλαγών, που δε θεωρούνται ζωτικές. Έχει την δυνατότητα, αλλά επιλέγει να μην το κάνει.

@ts η καλοκαιρινή εργασία είναι νόμιμη;. Αν το καλοκαίρι η εργασία είναι νόμιμη, τότε ακύρωσε τον ΟΑΕΔ και το ΚΕΑ θα κοπεί τότε, εφόσον πλέον θα δηλώνεις εισοδήματα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sensai είπε

απλα απο περιεργεια, τι δουλεια σου προτειναν;

εχει ενδιαφερον αυτο που ρωτας. επίσης τι δουλεια ηταν η προηγουμενη?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, christakos07 είπε

Δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ κάπου, ή ότι είναι παράλογα αυτά που λες. Πάντως, τα εισοδηματικά κριτήρια στο Ελάχιστο Εισόδημα είναι τέτοια, που πρέπει να ζεις είτε σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, είτε να δουλεύεις σε συνθήκες μαύρης εργασίας.

Η δουλειά του κράτους είναι να εξασφαλίζει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Δε μιλάει κανείς για πολυτέλειες, αλλά με ανεργία περί του 20%, οι επιλογές δεν είναι και πολλές.

Μπορεί το κράτος να επιλέξει να δίνει πλήρως το Ελάχιστο Εισόδημα στην προπληρωμένη κάρτα και να κόβει την πλειοψηφία των συναλλαγών, που δε θεωρούνται ζωτικές. Έχει την δυνατότητα, αλλά επιλέγει να μην το κάνει.

@ts η καλοκαιρινή εργασία είναι νόμιμη;. Αν το καλοκαίρι η εργασία είναι νόμιμη, τότε ακύρωσε τον ΟΑΕΔ και το ΚΕΑ θα κοπεί τότε, εφόσον πλέον θα δηλώνεις εισοδήματα.

Υπάρχουν δυο κύρια ζητήματα με το να πηγαίνει όλο το ΚΕΑ στην προπληρωμένη κάρτα, 1ο ζήτημα είναι το ενοίκιο και 2ο ζήτημα είναι η λαϊκή.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Ο κύριος (που 95% είναι τρολ αλλά κουβέντα να γίνεται) παίρνει επίδομα για έναν σκοπό που δεν θέλει να εκπληρώσει, και δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν δεν τα πλήρωνα εγώ από την τσέπη μου. Από τα 2.000€ μεικτά για κάθε μήνα που δηλώνω περίπου στο κράτος (χωρίς να έχω κλέψει ποτέ ούτε μισό σεντ), κοντά 500€ μου παίρνουν για ασφαλιστικές/κοινωνικές εισφορές και πολλά από αυτό το ποσό πάνε στα επιδόματα. Θα μου πεις ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένα διχτυ ασφαλείας για ανθρώπους που έχουν κακοπάθει από την πορεία της ζωής, και συμφωνώ με τα χίλια για αυτό και δεν έχω κρύψει αυτά τα λεφτά ποτέ (ενώ άνετα θα μπορούσα να δηλώνω το 1/4, και να βγαίνω και επιδοματιούχος κάθε εξάμηνο) ωστόσο με κάτι τέτοιες ιδέες μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Η δουλειά, ο ρόλος του κράτους δεν είναι να δίνει στους πολίτες του τις πολυτέλειες, όπως καλή ώρα είναι να επιλέγεις τι δουλειά και πότε θα την κάνεις, αυτές κερδίζονται. Δουλειά του είναι να μην τους αφήνει να πεθαίνουν από πείνα, από κρύο και από αρρώστιες. Χίλιες φορές το επίδομα να είναι food stamps και gas stamps παρά ρευστός στο χέρι. Αν ο άλλος θέλει να έχει κεφάλαιο για να παίζει στα κουμάρια, ας το κερδίσει. Ας μην το παίρνει δια της βίας (μεταφορικώς) από εμένα. Δουλειά όποιος πραγματικά θέλει βρίσκει, και το λέω εγώ, που δεν μου αρέσει να λέω sob stories απλά θα αρκεστώ να πω ότι όταν χρειάστηκε και οικοδομή έκανα (ενώ είχα μεταπτυχιακό ξέρω γω μέχρι να βρω τι θα κάνω με την ζωή μου) και τραυματιοφορέας έγινα, δεν είναι ντροπή.

ακου λιγο γκρινιαζεις πολυ.Το προβλημα σου ειναι η κρατικη διαχειριση  σε καθε επιπεδο και σε βαλει ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ πραγματικα δυνατο.Προσπαθω να βγαλω μια ακρη ,δεν γνωριζεις το μπακγκραουντ  ,επειδη προφανως δεν στο σερβιρα γιατι ΔΕΝ ειχε σημασια.

Καθεσαι και κανεις αστοχες εξισωτικες εδω και ποσα σχολια και μανουριαζεις περι δικαιων και αδικων που σου τρωνε απο εισφορες.

Μη μου κανεις μοστρα πτυχια και ικανοτητες  κλπ. Μην κομπλαρεις , μην σκιζειςτα ρουχα σου κανοντας τζαμπα επιδειξη νομιμοφροσυνης.Στο κενο πεφτει.

Δημοσ.
Στις 8/3/2021 στις 8:48 ΠΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Εγώ νομίζω πως όποιος δε δουλεύει δεν έπρεπε να παίρνει φράγκο από πουθενά πάνω από 2 μήνες. Δυο ολόκληροι μήνες να βρεις. Σε πληρώνει αρκετά, για να πέσεις με τα μούτρα να βρεις.

2 μηνες?

Εμενα μου πηρε εναμιση χρονο για να βρω δουλεια της προκοπης.

Δημοσ.

@arisbloomρώτησες τελικά στον ΟΑΕΔ αν μπορείς άνετα να φύγεις μετά απο 2 μήνες ? Λογικά αν δεν είναι μέσω ΕΣΠΑ η πρόσληψη στην επιχείρηση δεν θα έχεις πρόβλημα .
Και τι δουλειά είναι αν επιτρέπεται ?

Υπόψιν , το οτι κάποιες εταιρίες έχουν ανεβάσει μέσω ΟΑΕΔ οτι ζητάνε άτομα δεν σημαίνει οτι είναι ρόδινα .
Σε μια περίπτωση έκανα καταγγελία γιατί με είχαν μαύρα (όχι φυσικά μέσω προγράμματος) και απο ΟΑΕΔ μου είπανε οτι δεν ελέγχουν , απλά όποια εταιρία ζητά άτομα αυτοί το αναρτούν

8 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Χίλιες φορές το επίδομα να είναι food stamps και gas stamps παρά ρευστός στο χέρι.

έτσι είναι στην Αγγλία εδώ και χρόνια . Ενοίκιο , κουπόνια και ένα μικρό ποσό στην προπληρωμένη κάρτα

Αλλά όντως σου βρίσκουν δουλειά όταν γίνονται προσλήψεις .

8 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Δουλειά όποιος πραγματικά θέλει βρίσκει

Ισχύει , αλλά δουλειά με δουλειά διαφέρει . Χαζοδουλειές (κανα πλυντήριο αυτοκινήτων πχ) βρίσκεις με κυμαινόμενο ωράριο (πρακτικά χάνεις όλη την ημέρα) , μαύρα και χαρτζιλίκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/3/2021 στις 8:48 ΠΜ, JiovanniGeorgeo είπε

Φιλε ζεις στην Ελλαδα του 2021 με ποσοστο ανεργιας στο 20% η σε καμια αλλη χωρα?

Αν εννοεις να βρεις δουλεια στο διμηνο του τυπου, προσφερομαι να κανω πασης φυσεως μερεμετια επειδη πιανουν τα χερια μου(δεν το αναφερω σαν ντροπη ) ισως κατι να βρεις απο δω και απο κει σποραδικα. Αλλα δουλεια που να σου δινει μια στοιχειωδη βεβαιοτητα και να σου επιτρεπει να ζεις σαν ανθρωπος, πιθανον να μην φτανουν ουτε 2 χρονια στην ελλαδα του σημερα για να βρεις, τι 2 μηνες μας λες.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

@arisbloomρώτησες τελικά στον ΟΑΕΔ αν μπορείς άνετα να φύγεις μετά απο 2 μήνες ? Λογικά αν δεν είναι μέσω ΕΣΠΑ η πρόσληψη στην επιχείρηση δεν θα έχεις πρόβλημα .
Και τι δουλειά είναι αν επιτρέπεται ?

Υπόψιν , το οτι κάποιες εταιρίες έχουν ανεβάσει μέσω ΟΑΕΔ οτι ζητάνε άτομα δεν σημαίνει οτι είναι ρόδινα .
Σε μια περίπτωση έκανα καταγγελία γιατί με είχαν μαύρα (όχι φυσικά μέσω προγράμματος) και απο ΟΑΕΔ μου είπανε οτι δεν ελέγχουν , απλά όποια εταιρία ζητά άτομα αυτοί το αναρτούν

έτσι είναι στην Αγγλία εδώ και χρόνια . Ενοίκιο , κουπόνια και ένα μικρό ποσό στην προπληρωμένη κάρτα

Αλλά όντως σου βρίσκουν δουλειά όταν γίνονται προσλήψεις .

Ισχύει , αλλά δουλειά με δουλειά διαφέρει . Χαζοδουλειές (κανα πλυντήριο αυτοκινήτων πχ) βρίσκεις με κυμαινόμενο ωράριο (πρακτικά χάνεις όλη την ημέρα) , μαύρα και χαρτζιλίκι.

Ο @arisbloomέχει δίκιο όταν λέει ότι γίνομαι γραφικός αλλά δυστυχώς έτσι είναι και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή όταν την χρειάζεσαι.

27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Φιλε ζεις στην Ελλαδα του 2021 με ποσοστο ανεργιας στο 20% η σε καμια αλλη χωρα?

Αν εννοεις να βρεις δουλεια στο διμηνο του τυπου, προσφερομαι να κανω πασης φυσεως μερεμετια επειδη πιανουν τα χερια μου(δεν το αναφερω σαν ντροπη ) ισως κατι να βρεις απο δω και απο κει σποραδικα. Αλλα δουλεια που να σου δινει μια στοιχειωδη βεβαιοτητα και να σου επιτρεπει να ζεις σαν ανθρωπος, πιθανον να μην φτανουν ουτε 2 χρονια στην ελλαδα του σημερα για να βρεις, τι 2 μηνες μας λες.

Μπερδεύεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Όταν είσαι άνεργος, εξ'ορισμού δεν έχεις το δικαίωμα να ενδιαφέρεσαι για την μονιμότητα της ενδεχόμενης δουλειάς που θα βρεις. Κοιτάζεις να τα βγάζεις πέρα μέχρι να βρεις το "ιδανικό". Το ζήτημα είναι ότι οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να βρουν κάτι έστω περιστασιακό και προτιμάνε να κρύβονται πίσω από τα νούμερα για να δικαιολογήσουν τις δικές του ατασθαλιές.

Για αυτό και τόσο κράξιμο στον ΟΡ. Δεν είναι ότι τον κράζει κανένας που είναι άνεργος, αλλά γιατί προσπαθεί να εφαρμόσει ένα δικαίωμα που δεν θα έπρεπε να έχει ως και καλά άνεργος. Στα άλλα συμφωνούμε.

Δημοσ.

Με σηκώσατε κυριολεκτικά απ' το κρεβάτι για να γράψω. Ξυπνάω 6.30 χάραμα και μου χαλάσατε το insomnia το μεταμεσονύχτιο. Αξίζει, καιρό είχε να γίνει ουσιαστικό debate στο #bblah.

Θέλετε 4 μήνες; 450€ έκαστο.

Ζέστη. Στέγη. Τροφή. Καφέ. Εισητήρια. Το νεράκι δε τύψεις μου δημιουργεί κάθε μήνα το κόστος του. Όλα θα τα έχουν.

Με άπειρα κριτήρια όμως, ή τουλάχιστον κάνα - δυο.

Ναι, @arisbloom περί οργάνωσης είναι το ζήτημα. Το κράτος φταίει, δε μπορεί να γίνει κάτι.

Όχι, ναι, τώρα το έλεγα σε ένα φίλο που πήγαμε για τρέξιμο στο Μπαρουτάδικο παρκ, ενώ αυτός πάλευε να μου πει για συνομωσίες, παγκόσμιες πλεκτάνες, τη είναι Δημοκρατία και πόσο μας έχουν κάνει να πιστεύουμε πως το έχουμε και κάτι τέτοια κουλά ενώ λαχάνιαζε κιόλας. Το αδικοχαμένο αυτό έφφορτ, έλεγα μέσα μου.

Εγώ θέλω να έρθουν να μας κυβερνήσουν Γερμανοί. Όπως - όπως, όπως νομίζουν αυτοί καλύτερα. Να πάει στα διάλα στη τελική θα τους πληρώνουμε και για αυτό. Άρα θα φαινόμαστε και τα αφεντικά στα χαρτιά.

Εγώ τον ήλιο και το παλιό μοντέλο lux αμάξι με κουκούλα θα το 'χω, εμφύλιος να γίνει, Ελληνάρας είμαι ναι. Φαντάσου να βρούμε και το κατάλληλο βούρδουλα τι θα γινόταν. Θαύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...