Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα iPhone και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω Ίντερνετ μόνο στο Instagram από το WiFi του σπιτιού μου. 
Μόλα τα υπόλοιπα μέλη συνδέονται κανονικά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή ούτε με το Ίντερνετ. Κι εγώ έχω πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές κανονικά. Σε περίπτωση που συνδεθώ με δεδομένα είναι οκ η συγκεκριμένη εφαρμογή. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει ;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχεις δοκιμασει μηπως να αλλαξεις dns στο κινητο να δεις αν θα παιξει.

Δεν γνωρίζω πως να το κανω αυτό. Γενικά είμαι άσχετη😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.howtogeek.com/261701/how-to-change-the-dns-server-on-your-ios-device/

https://iphonemaniac-gr5.webnode.gr/l/pos-na-allaxete-to-dns-server-sto-iphone/

θελει διαβασμα αρχικα αν δεν εισαι σιγουρη καλυτερα δοκιμασε τα πιο ευκολα αρχικα & βλεπουμε :)

ειτε

α) ενα reset του τηλεφωνου (μεσα απο τις ρυθμισεις) κ επαναφορα με iCloud αφου εχεις κανει προσφατο backup.

β) να κανεις delete μόνο την συγκεκριμενη εφαρμογη κ μετα παλι εκ νεου εγκατασταση μηπως στρωσει......(αφου οι υπολοιπες εφαρμογες τρεχουν κανονικα)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
On 05/03/2021 at 23:44, Elenipapad said:

Δεν γνωρίζω πως να το κανω αυτό. Γενικά είμαι άσχετη😂

δοκιμασε αυτο plz

Go to Settings -> Network. Click on the settings/options tab for your network. Switch to the IPv6 tab -> IPv6 Method -> Disable. Click Apply and you're done.

Δημοσ.
Στις 6/3/2021 στις 12:58 ΜΜ, aces είπε

https://www.howtogeek.com/261701/how-to-change-the-dns-server-on-your-ios-device/

https://iphonemaniac-gr5.webnode.gr/l/pos-na-allaxete-to-dns-server-sto-iphone/

θελει διαβασμα αρχικα αν δεν εισαι σιγουρη καλυτερα δοκιμασε τα πιο ευκολα αρχικα & βλεπουμε :)

ειτε

α) ενα reset του τηλεφωνου (μεσα απο τις ρυθμισεις) κ επαναφορα με iCloud αφου εχεις κανει προσφατο backup.

β) να κανεις delete μόνο την συγκεκριμενη εφαρμογη κ μετα παλι εκ νεου εγκατασταση μηπως στρωσει......(αφου οι υπολοιπες εφαρμογες τρεχουν κανονικα)

Καλησπέρα. Προσπαθώ να αλλάξω dns. Πρέπει να διαγράψω τα προηγούμενα που μου βγάζει και να βάλω αυτό που θέλω ; Διότι μου δείχνει 2-3 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Elenipapad είπε

Καλησπέρα. Προσπαθώ να αλλάξω dns. Πρέπει να διαγράψω τα προηγούμενα που μου βγάζει και να βάλω αυτό που θέλω ; Διότι μου δείχνει 2-3 

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρουν κ από όσο θυμάμαι γιατί έχω καιρό να τα ξανάπειράξω ναι σβήνεις το υπάρχον με το κόκκινο εικονίδιο - πιο πάνω στο γράφουν κ τα λινκς που έχει οδηγίες ναι πατάς κ δοκιμάζεις της google dns είναι αυτό με τα 8αρια αφού έχεις επιλέξει manual (χειροκίνητα ) επιλογή πιο πριν 

Google Public DNS IP addresses

The Google Public DNS IP addresses (IPv4) are as follows:

• 8.8.8.8
  • 8.8.4.4

The Google Public DNS IPv6 addresses are as follows:

• 2001:4860:4860::8888
  • 2001:4860:4860::8844

You can use either address as your primary or secondary DNS server.

https://developers.google.com/speed/public-dns

Try it out

• Configure your network settings to use the IP addresses 8.8.8.8 and 8.8.4.4 as your DNS servers.
Αναφορά σε κείμενο

Next, tap the “Manual” option at the top of the screen, and then tap the red minus sign icons to the left of the automatically configured DNS servers to remove them from the list.

Eπιλέγουμε 'Χειροκίνητα',σβήνουμε το προυπάρχον διακομιστή και βάζουμε τον επιθυμητό, στο συγκεκριμένο παράδειγμα έβαλα 8.8.8.8. Είναι Της google

4. 4. Eπιλέγουμε 'Χειροκίνητα',σβήνουμε το προυπάρχον διακομιστή και βάζουμε τον επιθυμητό, στο

image.jpeg

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Elenipapad είπε

Γράφω και της google και το open dns; Η ένα από οκά αυτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Elenipapad είπε

Γράφω και της google και το open dns; Η ένα από οκά αυτα;

Δοκίμασε ένα από αυτά (της google βάζουν όσοι την αλλάζουν κ στα βίντεο 8.8.8.8 ή 8.8.4.4) αρχικα δες αν συνδέεται κάπου αν κάνει connect αλλιώς αν δεν δουλεύει τιποτα υπάρχει κ η επιλογή του reset επαναφορά ως εσχάτη λύση μέσα από τις ρυθμίσεις συσκευής 

Αναφορά σε κείμενο

If your current DNS server just isn’t working well and you want something better, Google Public DNS (IP addresses 8.8.8.8 and 8.8.4.4) and OpenDNS (IP addresses 208.67.222.222 and 208.67.220.220) are some commonly recommended DNS servers we like.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aces είπε

Δοκίμασε ένα από αυτά (της google βάζουν όσοι την αλλάζουν κ στα βίντεο 8.8.8.8 ή 8.8.4.4) αρχικα δες αν συνδέεται κάπου αν κάνει connect αλλιώς αν δεν δουλεύει τιποτα υπάρχει κ η επιλογή του reset επαναφορά ως εσχάτη λύση μέσα από τις ρυθμίσεις συσκευής 

Έχω κάνει και reset δε βοηθάει τίποτα. Εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αλλη συσκευή δοκίμασες συνδεεται κανονικά (κανουν connect οι εφαρμογες;) μεσω wifi; ή μηπως εχει τπτ θεμα το ρουτερ παρά καποια ρυθμιση στο iOS

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
Στις 5/3/2021 στις 11:27 ΜΜ, Elenipapad είπε

δεν έχω Ίντερνετ μόνο στο Instagram από το WiFi του σπιτιού μου. 

Σε άλλα wifi δίκτυα αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...