Προς το περιεχόμενο

Που απευθύνομαι για να αναβαθμιστούν οι γραμμές του internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιθανότατα να μην έχουν δώσει διαθεσιμότητα σε όλους τους παρόχους ακόμα..

Κάνε μια ερώτηση σε κάποιο υποκατάστημα Vodafone στην περιοχή σου, δες και στα σάιτ των υπολοίπων (νοβα, wind)

Τι διαθεσιμότητες δίνουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 11/3/2021 στις 3:51 ΜΜ, kirk86 είπε

Να ρωτήσω, σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεσαι και πως γίνεται να πάρεις την επιδότηση. Π.χ. εδώ τα προγράμματα fiber speed ξεκινάνε στα 40+.

Επίσης για τη χρόνο αναμονής μιλάμε, στο sfbb.gr ο ταχυδρομικός μου δεν καλύπτεται, για αυτό ρωτάω και με έχει τρελάνει η forthnet, πληρώνουμε για 24 και πιάνουμε μετα βίας 5Mbps. To upload ανύπαρκτο. 

Φιλε μου εγω cosmote(ote) εχω και εκει εκανα την αιτηση που σε προωθει στο sfbb οπου και παιρνεις κωδικο επιδοτησης.

Μετα την υποβολη και εγκριση των χαρτιων που σου ζηταει ο ΟΤΕ η ολοκληρωση (εγκατασταση/ενεργοποιηση fiber ) χρειαζεται 2 μηνες περιπου

Στις 11/3/2021 στις 3:51 ΜΜ, kirk86 είπε

Να ρωτήσω, σε ποιό πρόγραμμα αναφέρεσαι και πως γίνεται να πάρεις την επιδότηση. Π.χ. εδώ τα προγράμματα fiber speed ξεκινάνε στα 40+.

Επίσης για τη χρόνο αναμονής μιλάμε, στο sfbb.gr ο ταχυδρομικός μου δεν καλύπτεται, για αυτό ρωτάω και με έχει τρελάνει η forthnet, πληρώνουμε για 24 και πιάνουμε μετα βίας 5Mbps. To upload ανύπαρκτο. 

Τα επιδοτούμενα προγράμματα τα βλέπεις εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/sfbb_plans.html

• Like 1

12 ώρες πριν, captainsakis είπε

Φιλε μου εγω cosmote(ote) εχω και εκει εκανα την αιτηση που σε προωθει στο sfbb οπου και παιρνεις κωδικο επιδοτησης.

Μετα την υποβολη και εγκριση των χαρτιων που σου ζηταει ο ΟΤΕ η ολοκληρωση (εγκατασταση/ενεργοποιηση fiber ) χρειαζεται 2 μηνες περιπου

Σε ευχαριστώ, είχα την εντύπωση ότι πέρναμε κωδικό μόνοι μας sfbb και μετά κάναμε αίτηση σε όποια εταιρεία θελάμε (πιθανότατα να το έχω καταλάβει λάθος), μάλλον και για αυτό δεν μπορούσα να πάρω κωδικό κατευθείαν από το sfbb που με πέταγε στο taxis.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...