Προς το περιεχόμενο

Γιατί αγαπητή COSM(OTE)?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μένω σε ορεινό χωριό  στην Πελοπόννησο. Το σπίτι μου είναι λίγο έξω από το χωριό, το χωριό έχει μείνει στην εποχή του ψηφιακού τηλεφώνου καθώς το adsl ποτέ δεν ήρθε και έχω σταθερό εν έτει 2021 με χρονοχρέωση πληρώνω 18ευρώ χωρίς ενσωματωμένο χρόνο (δυστυχώς καμία άλλη εταιρία δεν αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες). Καλύπτω τις ανάγκες μου για σερφαρισμα μέσω του κοινοτικού γραφείου που έχει δορυφορικό internet. Κινητό ούτε λόγος! Μέχρι στιγμής καλύπτω ανάγκες μου για επικοινωνία με το μοναδικό καρτοτηλέφωνο του χωριού. Πριν ένα μήνα έπεσε κλαδί στην τηλεφωνική γραμμή που είναι για το σπίτι μου. Μετά από αμέτρητα τηλέφωνα στο καρτοτηλέφωνο λύση δεν έχει βρεθεί. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο να μ ενημερώσουν ότι θα λύσουν λόγω ανωτέρας βίας την σύμβαση μου καθώς δεν συμφέρει η επιδιόρθωση και έχω δικαίωμα 6 μηνών για μετάβαση του σταθερού σε sim αλλά ουσιαστικά είναι άχρηστο καθώς δεν πιάνω καλό σήμα. Δηλαδή τι να κάνω να φύγω από το χωριό και να πάω στην πόλη? Απευθύνθηκα και έκανα πρόταση να πληρώσω εγώ το κόστος διόρθωσης αλλά ούτε που μου απάντησε ο υπεύθυνος! Έχω σηκώσει κυριολεκτικά τα χέρια μου ψηλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...