islas canarias Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Σήμερα ενεργοποίησα μια esim της cosmote. Στις ρυθμίσεις στο κινητό και συγκεκριμένα ρυθμίσεις pin, για να το αλλάξω μου ζητάει ένα pin το οποίο δεν έχω, δε μου εστάλη τίποτα τέτοιο στο μέηλ με την ενεργοποίηση της esim! Έχει τύχει να ξέρει κανείς τι γίνεται με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Solved. Μπλοκάρισμα της esim με 3 λάθος απόπειρες, μετά βάζουμε το puk της οπότε μετά μπορούμε να βάλουμε δικό μας 4ψηφιο pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Το PUK το βρίσκεις και στο MyCosmote. Το δικό μου το PIN ήταν 0000 και το άλλαξα χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα σε όλα αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, atpanos είπε Το δικό μου το PIN ήταν 0000 και το άλλαξα χωρίς πρόβλημα. Σίγουρα σε όλα αυτό είναι. Mόλις κοίταξα και το δικό μου και όντως είναι 0000 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα