Symbad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο galaxy s9 plus. Το έχω εδώ και πάνω από δύο χρόνια, και μιας και λέω να το κρατήσω αλλά δύο, νομίζω ότι είναι καλή στιγμή να την αλλάξω. Το ερώτημα λοιπόν, και εδώ θέλω τη βοήθειά σας, είναι που να το πάω; Μιλάμε για εξουσιοδοτημενο service της Samsung και μόνο από Θεσσαλονίκη. Από ότι είδα είναι δύο, την MICROTECH και του Αβραμίδη Μιχάλη. Τι λέτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Symbad
giannakis95 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα εγω που άλλαξα μπαταρία το έστειλα στην smartec αξιόπιστη εταιρία και η καλύτερη στην Ελλάδα για Samsung θα σου πρότεινα να το στείλεις εκεί εαν θες να το κρατήσεις... δεν θα πληρώσεις ούτε μεταφορικά καθώς η εταιρία συνεργάζεται με acs!! 1
aces Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Smartec οχι απλως καλη αλλα ΑΡΙΣΤΗ λογικα συνεργαζονται και με επαρχια χωρις προβλημα. 1
Symbad Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Την ειχα ξεχάσει τη smatec, είναι η αλήθεια, και φυσικά γνωρίζω την πολύ καλή της φήμη. Απλά είμαι επαρχία και μακριά από Αθήνα, οπότε με προβληματίζει το ότι θα πρέπει να μείνω ένα αρκετά μεγάλο διάστημα χωρίς κινητό, δεν έχω και κάποιο σε εφεδρεία. Ακόμα μια ερώτηση, για τους γνωστές, με την αλλαγή μπαταρίας, τα δεδομένα τα χάνουμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα