stratis63 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Γεια σας Την βοηθεια σας για τυο σωστο setup webconference, media server, iptv Εχω προσφατε αγορασει μια μεγαλη samsung series Q smart Tv και φυσικα το laptop μου. Θα ηθελα να παρω μια webcamera τυπου Logitech C920 και να τοποθετησω εκει που ειναι η Τηλεοραση στο Σαλονι. μαλλον σε ενα mini PC και να τη χρησιμοποιω ασυρματα για τηλεδιασκεψεις (zoom, Teams, skype), Επισης να βαλω σε μια ταξη ολες τις φωτογραφίες μαλλον με χρηση του plex? Τελος θελω να παρω μια συσκευη για iptv (XIaomi Mi s) η ολα γινονται με το mini pc? τι λετε?
JDROGAS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Aπο τη στιγμη που υπαρχει pc,laptop νομιζω το tv box ειναι περιττο. Αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως αφου υπαρχει το λαπτοπ σε τι ακριβως θα σου χρησιμευσει αλλος ενας υπολογιστης;
stratis63 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Θέλω να έχω ένα καθαρό setup χωρίς καλώδια hdmi κλπ να τρέχουν από το γραφείο στη τηλεοραση
JDROGAS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Οκ χρειαζεσαι λοιπον ενα τυπου htpc (για το σαλονι να φανταστω) που θα συνδεσεις αμεσα με την τηλεοραση σου. Tv box δεν χρειαζεσαι αφου θα τοποθετησεις pc,iptv εφαρμογες ενα σωρο υπαρχουν. Θελεις κατι ετοιμο;Barebone,mini pc,nuc τι ακριβως χρειαζεσαι;Μπορεις να το στησεις εσυ; Tο θελεις συναρμολογημενο; Τι budget εχεις στο μυαλο σου να διαθεσεις; Mε το plex τι θελεις να κανεις; Γινε λιγο πιο αναλυτικος.
stratis63 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Θέλω να έχω ένα καθαρό setup χωρίς καλώδια hdmi κλπ να τρέχουν από το γραφείο στη τηλεορασηbudget NCγυρω στο 200αρι.300αρι Μαξ. Μπορώ να το στήσω κ μόνος η να πάρω κάτι έτοιμο ακόμη κ μεταχειρισμένο ηrefurbished. Έχω 2,3 Δίσκους με φωτό σάκους τόσους η γυναίκα μου. Θέλω κάπως να τους οργανώσω. Περνάω αρκετές ώρες με web conferencing τη μέρα κ φαντάζομαι αυτό θα συνεχιστεί. Οκ καλό το γραφείο καλό το λάπτοπ πούναι πια desktop αλλά κουραστικό. Υπάρχουν κ συναντήσεις πούναιμονο παρακολούθηση η εκπαίδευση χωρίς να ανοίγω αρχεία κλπθελω να μπορώ να κάθομαι στο καναπέ κ να τα παρακολουθώ στη τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται ναμαι στο γραφείο. Γραφείο κ σαλόνι είναι στο ίδιο ενιαίο χώρο. Απλά δε μαρεσει ναχωhdmi καλώδια στο χώρο να τρέχουν. Τέλος έχω πια αρκετούς φίλους κ συγγενείς στα πέρατα του κόσμου κ βρισκόμαστε διαδυκτιακα Τηλεόραση δε βλέπω αλλά η γυναίκα μου που βλέπει θέλει να βάλει ένα σύστημα σπασμένο που παίζει καλά κανάλια εκτός των ελληνικών.
tyf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, stratis63 είπε Θέλω να έχω ένα καθαρό setup χωρίς καλώδια hdmi κλπ να τρέχουν από το γραφείο στη τηλεορασηbudget NCγυρω στο 200αρι.300αρι Μαξ. Μπορώ να το στήσω κ μόνος η να πάρω κάτι έτοιμο ακόμη κ μεταχειρισμένο ηrefurbished. Έχω 2,3 Δίσκους με φωτό σάκους τόσους η γυναίκα μου. Θέλω κάπως να τους οργανώσω. Περνάω αρκετές ώρες με web conferencing τη μέρα κ φαντάζομαι αυτό θα συνεχιστεί. Οκ καλό το γραφείο καλό το λάπτοπ πούναι πια desktop αλλά κουραστικό. Υπάρχουν κ συναντήσεις πούναιμονο παρακολούθηση η εκπαίδευση χωρίς να ανοίγω αρχεία κλπθελω να μπορώ να κάθομαι στο καναπέ κ να τα παρακολουθώ στη τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται ναμαι στο γραφείο. Γραφείο κ σαλόνι είναι στο ίδιο ενιαίο χώρο. Απλά δε μαρεσει ναχωhdmi καλώδια στο χώρο να τρέχουν. Τέλος έχω πια αρκετούς φίλους κ συγγενείς στα πέρατα του κόσμου κ βρισκόμαστε διαδυκτιακα Τηλεόραση δε βλέπω αλλά η γυναίκα μου που βλέπει θέλει να βάλει ένα σύστημα σπασμένο που παίζει καλά κανάλια εκτός των ελληνικών. μπορεις να εχεις το λαπτοπ με μια webcamera (για ποιο καλη) και να κανεις ασυρματη μεταδωση στην τηλεοραση χωρις καλωδια κτλ. οσον αφορα το file managment εγω θα σου προτεινα κατι σε μικρο nas.
JDROGAS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, stratis63 είπε ναι 4Κ/60ΗΖ ειναι μια χαρα Με 200 ευρω 4k/60hz να φτιαξουμε pc κομματακι δυσκολο. Σε τι θυρα θα συνδεσεις στην tv hdmi η displayport; Η χρειαζεσαι καρτα γραφικων ξεχωριστα (που ειναι στο Θεο οι τιμες) Η χρειαζεσαι μητρικη πχ Β560 του 100ρικου. 1
jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Η tv είναι premium series 4K , η κάμερα έχει 110ευρώ και ολόκληρο το pc που θα τρέχει 4Κ/60ΗΖ code/decode/teleconference να κάνει μέχρι 200ευρώ? Μήπως θες μέσα στα 200ευρώ να συμπεριλαμβάνονται και οι κινεζούλες που το συναρμολόγησαν? Τέλος πάντων , σε λίγες εβδομάδες κυκλοφορούν τα mini-pc με τον intel J6xxx που πιθανότατα θα σου πιάσει τα κριτήρια και θα στοιχίζει γύρω στα 250 στα κινέζικα και 300 στα ευρωπαϊκά eshops. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από jgeorgiou
stratis63 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Eναλλακυικα θα μπορούσα να συνδέσω στο υπάρχον λάπτοπ ένα ασύρματο. Hdmi extender ώστε να παίξει η webcam και να βάλω ένα has με τις φωτο για I'll ptv. Δε ξερωπαντως μη το βλέπετε με standards gaming to Fujitsu pc 910με i5 έχει στη Γερμανία γύρω στα 180 ευρω. Απλά δε ξέρω αν είναι το σωστό για τη δουλειά μου. https://www.ebay.de/c/1972566388
jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, stratis63 είπε Eναλλακυικα θα μπορούσα να συνδέσω στο υπάρχον λάπτοπ ένα ασύρματο. Hdmi extender ώστε να παίξει η webcam και να βάλω ένα has με τις φωτο για I'll ptv. Δε ξερωπαντως μη το βλέπετε με standards gaming to Fujitsu pc 910με i5 έχει στη Γερμανία γύρω στα 180 ευρω. Απλά δε ξέρω αν είναι το σωστό για τη δουλειά μου. https://www.ebay.de/c/1972566388 Είπες ότι θες 4Κ/60ΗΖ , αυτό το ταλαίπωρο που μας δείχνεις πρέπει να φωνάξει όλα τα αδερφάκια του που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής να το σπρώχνουν. Κανένας δεν μίλησε για gaming. Επίσης αν βρεις ασύρματη λύση 4Κ/60ΗΖ να μας ενημερώσεις γιατί μας ενδιαφέρει και εμάς. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από jgeorgiou
stratis63 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Αν έχει λοιπόν κάποια πρόταση αξιοπρεπή πες μου. Αυτό είναι i5 και θα κάνει μια λειτουργία τη φορα
JDROGAS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια προταση απο εμενα......κουτσουρεμενη βεβαια αλλα για να βγει στα 300 ευρω. Κουτακι mini chieftec μαζι με τροφοδοτικο 68 ευρω.(σαφως θα ηταν προτιμοτερο ενα κουτακι με ξεχωριστο τροφοδοτικο) Επεξεργαστης g6400 η 10100 με ενσωματωμενα γραφικα 57 η 116 ευρω Μητρικη m/itx Η510 με hdmi2.0 για υποστηριξη 4k/60hz και wi-fi-bluetooth για να γλυτωσεις και αλλα καλωδια. 96 ευρω Μνημη στα 1χ8gb για πιο φθηνα (με οριζοντα να βαλεις αλλη μια μελλοντικα) 34 ευρω Δισκος nvme 128gb ισα για να εχεις γρηγορο λειτουργικο. 26 ευρω. Χοντρα χοντρα αυτο μας κανει 285 η 340 με την αναλογη επιλογη επεξεργαστη. Δικη σου συναρμολογηση συν μεταφορικα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από JDROGAS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα