manos04 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Γεια σας έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή με windows 8.1 pro 64bit, 4giga ram, ssd σκληρό. Ξέρω είναι παλιός. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι σε youtube η cpu τρέχει με 100%, όχι πάντα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και με mozila και με opera. Μήπως θα μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό; Αν έκανα αλλαγή ψύκτρας θα βοηθούσε; Ή αν γύριζα σε windows 7; Πάντως τον καθαρίζω συχνά από σκόνες,βάζω και πάστα. Σ' όλες τις άλλες εργασίες το pc είναι πολύ γρήγορο και με χαμηλή cpu. Ευχαριστώ πολύ.
manos04 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ναι φίλε μου, και ενημερωμένοι drivers με το driver booster Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από manos04
jgeorgiou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 τα σημερινά websites & youtube είναι απαιτητικά και ο επεξεργαστής σου και παλιός και πολύ αδύναμος (σαν celeron 7ετίας τρέχει) Αυτό που μπορείς να κάνεις για να βλέπεις yutube 1080 είναι να βάλεις μια NVIDIA 6ετίας σαν την GTX550 , GTX650 που θα σου κάνει το video decode ή να βάλεις μία apu A8 / A10 συμβατή με την μητρική σου 3
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, manos04 είπε driver booster Και ξηλώστε αυτό το ''πράμα''. 3
manos04 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε τα σημερινά websites & youtube είναι απαιτητικά και ο επεξεργαστής σου και παλιός και πολύ αδύναμος (σαν celeron 7ετίας τρέχει) Φταίει αυτό που φανταζόμουν. Επομένως δεν θα έχει νόημα να επιστρέψω σε 7άρια. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από manos04
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω εαν εχουν αλλαξει κατι στο youtube (λογω flash κοκ), αλλα στο καλοκαιρι εστησα εναν AMD A4-4000 (ιδια γενια ειναι), 4GB dual 1333, και 120αρι Patriot Βurst. (μητρικη ηταν η A55BM-E, πολυ φθηνο build πραγματικα, αλλα αρκετα 'προσεγμενο') 🤓 Μινι κουτι, γραφειακη χρηση, αλλα και διαδικτυο, oπου για το youtube μπορουσε για παραδειγμα να παιζει το παρακατω 1080p διχως να ειναι η cpu κολλημενη στο 100% 🎹 🎸 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από TheDevilMayCare A55BM-E
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, manos04 είπε Γεια σας έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή με windows 8.1 pro 64bit, 4giga ram, ssd σκληρό. Ξέρω είναι παλιός. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι σε youtube η cpu τρέχει με 100%, όχι πάντα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Και με mozila και με opera. Μήπως θα μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό; Αν έκανα αλλαγή ψύκτρας θα βοηθούσε; Ή αν γύριζα σε windows 7; Πάντως τον καθαρίζω συχνά από σκόνες,βάζω και πάστα. Σ' όλες τις άλλες εργασίες το pc είναι πολύ γρήγορο και με χαμηλή cpu. Ευχαριστώ πολύ. Καλησπέρα, βάλε το extension του Chrome h264ify. Με αυτό φορτώνει τα γραφικά και όχι τον επεξεργαστή. 1
manos04 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμάσω φίλε μου. Ευχαριστώ. Υπάρχει και παρόμοιο extension σε Firefox; Μήπως γνωρίζεις; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από manos04
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Εκανες το "τεσταρισμα", με το κλιπακι των Queen? Σε αυτο ειχα ας πουμε απο 40-70 cpu μαξ, αν εβλεπα εστω 75 δεν θα το κραταγα ετσι -> ειχα να του βαλω low profile καρτες γραφικων και απο επεξεργαστες 7850Κ-70Κ, 860Κ, οποτε δεν ετιθετο θεμα αν δεν ηταν αρκετη η cpu 🙃 Με αυτο δεν λεω οτι ειναι σουπερδυνατη, ομως αυτο και αλλα απλα πραγματακια μπορει να τα κανει (βεβαια χρειαζεται ΠΟΛΥ παραμετροποιηση στο λειτουργικο και τα προγραμματα!) Βαλε και την μνημη που δεσμευει η ενσωματωμενη vga σε καποια διαφορετικα μεγεθη: να δεις αν βοηθα! Εγω την ορισα 512MB (σαν να ηταν μια 6450 πχ) για να γλυτωνει ram! 😄 17 ώρες πριν, jgeorgiou είπε τα σημερινά websites & youtube είναι απαιτητικά και ο επεξεργαστής σου και παλιός και πολύ αδύναμος (σαν celeron 7ετίας τρέχει) Τρεχει σαν Core2Duo (οχι Quad!) στυλ Ε5500 + 6450: αν οριστει σωστα εκεινη για να παιρνει τα HD, αν οχι τοτε πρακτικα μενει ο επεξεργαστης μονος του, με οσα συνεπαγεται, δηλαδη να πνιγεται...🤢 1
manos04 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Έβαλα το βίντεο. Στην αρχή στο φόρτωμα πάει στα 100 κολλάει λίγο και μετά πέφτει, όπως και σε κάθε αλλαγή video του YouTube. Άμα θέλουμε τετραπυρηνο για να δούμε ένα βίντεο στο tube, άστο καλύτερα, το βλέπω και σε Android.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Ναι σημερα αν θελεις: να γινει αναπαραγωγη απο cpu μονο σε 1080p & online, θες + δυνατοτερο επεξεργαστη! Αλλα δε σου εγραψα να αναβαθμισεις τη cpu 😁 <Zυγισε> το χρονο σου -> εαν ειναι υπερπολυτιμος: παρε καρτα γραφικων, παρε αλλη μεγαλη APU, παρε αλλο υπολογιστη, στη τελικη! Αυτος ως εχει, δεν ειναι plug & play..
50EuroUser Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο 10ρικο υπάρχουν Athlon X4 FM2 (χωρίς iGPU) και με κανα 25αρι A8-5600K. Youtube/fakebook κτλ δεν είναι και οι πιο ελαφριές σελίδες πάντως, τα Dual-Core είναι νεκρά εδώ και καιρό μόνο και μόνο με ένα defender στο background. Και btw o A4-5300 είναι ένας FX style CPU με 1 module στην ουσία. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από 50EuroUser 3
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Ο,τι ειναι ειναι. (νομιζω οτι αντιστοιχηση μου-Ε5500 βοηθα αντιληψη). 🤓 Ναι μπορει να παρει εναν Χ4-760Κ (απο ebay) και μια καρτα γραφικων, ειναι κοστος που πολυεχει νοημα αν δε θελει να ασχοληθει περαιτερω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα