DejavuGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε ολους! Έληξε το συμβόλαιο με την wind και σκέφτομαι να αναβαθμίσω απο 50αρι σε 100αρι της forthnet. Μένω Αργυρούπολη κ παίρνω απο το κέντρο Ηλιούπολης. Η wind μου λεει οτι η περιοχή πιάνει άνετα μέση τιμή 92mbps και το ιδιο αναφέρει η cosmote στο site της αλλα στην εξυπηρέτηση πελατών της forthnet εγγυούνται οτι η μέγιστη ταχύτητα της περιοχής είναι 43mbps!!! Γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο μόνο με forthnet;; Ανέβασα status της σύνδεσης. Τώρα πιάνω σταθερά 51mbps. Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Όπως θα δεις στα status σχεδόν κάτω κάτω, λέει: Attainable 129.023 mbps, δηλαδή το μέγιστο που πάει η γραμμή σου Πιστεύω πως θα πιάσεις φουλ το 100αρι.. Γενικότερα η Nova έχει πολλά θέματα με ταχύτητες τελευταία, προσωπικά θα το ξανασκεπτόμουν να πήγαινα στη Νοβα Απλά αναβάθμιση σε 100αρι στη Wind σε σου δίνουν κάποια αντίστοιχη τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Από καμπίνα της wind θα παίρνεις ακόμα και νόβα να πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Κι εγώ σκεφτόμουν να βάλω νόβα 100 και μένω στην ίδια περιοχή. Μου είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα στο τηλέφωνο, μέγιστο 40mbps. Ο ξάδερφος μου που μένει κάτω από εμένα και έβαλε νοβα 100 πιάνει πάντως 90 σίγουρα στα 5ghz. Βέβαια στην αρχή έπιανε 40, αλλά κατι άλλαξε ο τεχνικός στα καλώδια της πολυκατοικίας και διορθώθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα