Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκαταβολικά συγνώμη δεν ήξερα σε τι κατηγορία να το βάλω.. τυχαίνει να έχω αυτό το ρόλεξ δόθηκε από συγγενή σε εμένα, μπορεί κάποιος να εκτίμηση ποσό είναι η τιμή πώλησης του ? (Το μπρασελέ δεν είναι δικό του) 

FB24D3D2-A70C-48D7-B78E-3AD2FAEFF6E9.jpeg

DCDC72AF-F7C8-4EBB-BB61-5FF886DFA014.jpeg

Δημοσ.

Αν είναι γνήσιο από 11.000 εως 50.000 ευρώ. Δεδομένης της κατάστασης του ίσως πιό κάτω. Είτε βάζεις αγγελία με προσφορές (bidding) σε Εbay η άλλο site, η απευθείας για προσφορα σε εταιρία να σου κάνουν εκτίμηση (πχ Chronologie.gr, ora24.gr). Δεν είμαι ειδικός, απλά μια μικρή έρευνα έκανα να βοηθήσω.

• Like 2
Δημοσ.

η πίσω πλευρά έχει κάποια νούμερα όπου μπορείς να μάθεις αν είναι γνήσιο......

το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η κατάσταση του....δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια φθορά.....

πήγαινε σε εξουσιοδοτημένο της ρόλεξ να το δει ....

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρις να ειμαι ειδικος σε ρολογια θα πρεπει να εκτιμηθει απο ειδικο. δεν μου αρεσει η γενικοτερη κατασταση του και ειδικα της στεφανης με τα νουμερα. εισαι σιγουρος οτι ειναι γνησιο?

Επεξ/σία από xsterg
Δημοσ.

Για να κάνεις σωστή δουλειά, δεν έχεις άλλη λύση από το να το πας αυτοπροσώπως σε αντιπρόσωπο της Rolex.

Πέρα από αυτό, να ρωτήσω γιατί δεν έχει το δικό του μπρασελέ; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Daytona κυκλοφορούσαν πάντα με μπρασελέ. Επίσης, τα σημάδια στο κρύσταλλο κοντά στο τέσσερα δείχνουν ότι το κρύσταλλο μάλλον είναι απλό γυαλί. Και το χειρότερο, οι αριθμοί του ταχυμέτρου είναι στραβοί, δεν έχω δει άλλο τέτοιο Daytona. Ποντάρω ότι δεν είναι γνήσιο...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Voodooman είπε

Για να κάνεις σωστή δουλειά, δεν έχεις άλλη λύση από το να το πας αυτοπροσώπως σε αντιπρόσωπο της Rolex.

Πέρα από αυτό, να ρωτήσω γιατί δεν έχει το δικό του μπρασελέ; Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά έχω την εντύπωση ότι τα Daytona κυκλοφορούσαν πάντα με μπρασελέ. Επίσης, τα σημάδια στο κρύσταλλο κοντά στο τέσσερα δείχνουν ότι το κρύσταλλο μάλλον είναι απλό γυαλί. Και το χειρότερο, οι αριθμοί του ταχυμέτρου είναι στραβοί, δεν έχω δει άλλο τέτοιο Daytona. Ποντάρω ότι δεν είναι γνήσιο...

spacer.png

οι αριθμοι δεν ειναι στραβοι. η στεφάνη ειναι σε λαθος θεση και κανει τους αριθμους να φαινονται στραβοι. δες στην παραπανω φωτο για να εχεις συγκριση για αυτο που αναφερω. παντως και εμενα η κατασταση του ρολογιου δεν με εμπνεει να ειναι γνησιο.

Για να μην πας κ πληρωσεις άδικα στην ρολεξ, αντε κανε σε καποιο καλο τοπικο ρολογά μια αρχικη εκτιμηση. να δεις τι θα σου πει αυτος κ μετα αναλογως βλεπεις αν αξιζει να το πας σε αντιπροσωπο της ρολεξ..

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

spacer.png

οι αριθμοι δεν ειναι στραβοι. η στεφάνη ειναι σε λαθος θεση και κανει τους αριθμους να φαινονται στραβοι. δες στην παραπανω φωτο για να εχεις συγκριση για αυτο που αναφερω. παντως και εμενα η κατασταση του ρολογιου δεν με εμπνεει να ειναι γνησιο.

Για να μην πας κ πληρωσεις άδικα στην ρολεξ, αντε κανε σε καποιο καλο τοπικο ρολογά μια αρχικη εκτιμηση. να δεις τι θα σου πει αυτος κ μετα αναλογως βλεπεις αν αξιζει να το πας σε αντιπροσωπο της ρολεξ..

Μα η στεφάνη δεν θα έπρεπε να περιστρέφεται!.. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Voodooman είπε

Μα η στεφάνη δεν θα έπρεπε να περιστρέφεται!.. 

δεν ειπα οτι περιστρεφεται αλλα οτι ειναι σε λαθος θεση κ εξου οι στραβοι αριθμοι. κανει μπαμ οτι κατι δεν παει καλα γενικως με το ρολόι. στην περιπτωση που ειναι οντως γνησιο (δυσκολο), εχει γινει χαλια επισκευη.

Δημοσ.

Αμα ηταν γνησιο καλο και ακριβο θα στο χαριζαν,.;

Εξαρταται την σχεση...καθοτι αντρικο, πατερας παπους θειος νονος ναι..αν ειναι του συγχωρεμενου η χηρα θα το ειχε σκοτωσει , εκτος, το επαναλαμβανω , ειναι πολυ ισχυρη σχεση

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν του αφήσεις δίπλα μπανάνα θα την φάει. Μαϊμού που φαίνεται από χιλιόμετρα. Μην κάνεις τον κόπο καν να ρωτήσεις οπουδήποτε 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Fake. Φαίνεται από την κορώνα, το στραβό 65 και τα άσχετα νούμερα στους χρονογράφους.

10 20 31(?) αντι για 10 20 30 

8 16 24 αντί για 20 40 60

μέρες αντί για 3 6 9 12

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι έχω το γνήσιο. Συγγενικό πρόσωπο το είχε αγοράσει αρκετές χιλιάδες δραχμές 

Screenshot_20240511_100856_Gallery.jpg

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...