bananasplit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα.Μετά από καιρό θα φτιάξω καινούριο υπολογιστή.Ο οποίος θα έχει windows 10.Προσπαθούσα να διαλέξω version,και έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο που περιέγραφε τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα κάθε έκδοσης. Είδα λοιπόν την enterprise έκδοση,η οποία φαίνεται να έχει μεγαλύτερο κύκλο ζωής και μεγαλύτερο έλεγχο στα updates,στα features κλπ.. Ισχύει;Επειδή είμαι παράξενος και δε θέλω αύριο η taskbar πχ να μεταφερθεί δεξιά,αριστερά,διαγώνια,επειδή θα κατέβει ένα update. Εσείς ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Την ltsc δεν την βαζεις για τα updates που παιρνει, που ειναι αποκλειστικα security updates για οσο χρονο υποστηριζεται απο την ms, αλλα για να μην εχεις τη γνωστη προεγκατεστημενη σαβουρα των windows (cortana, xbox, store κλπ). Απο την αλλη, δεχεσαι οτι μερικα πραγματα απλα δεν μπαινουν σε ltsc, πχ το office 365. Επισης, εινια και το θεμα του κοστους. Την pro μπορεις να την παρεις κανονικα απο ενα μαγαζι, ενω για την ltsc θες κλειδι enterprise που μονο η ms πουλαει και σε τιμη πολλαπλασια της pro. Αυτο βεβαια αν δεν μιλαμε για πειρατεια. p.s. Εβαλα να δω το βιντεο και το σταματησα οταν καταλαβα πως ο τυπος που μιλαει ειναι εκπροσωπος της ms και απλα επαναλαμβανει τα οσα λεει η ms για τα "κακα" της ltsc εδω περα. Τι mission critical περιπτωσεις και μπουρδες. Ltsc βαζεις για να μην εισαι ο beta tester της ms καθε μηνα με τα updates που βγαζει για τις κανονικες εκδοσεις, τερμα. https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/ltsc-what-is-it-and-when-should-it-be-used/ba-p/293181 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 τη σαβούρα που έχει η pro προσπαθώ να αποφύγω..και πολλά από αυτά που παίρνει αυτόματα,χωρίς να έχεις έλεγχο..δε με ενδιαφέρει τόσο η υποστήριξη που θα πάρει μετά..επίσης,θα ήθελα να ξέρω ποιά πράγματα δεν παίρνει η ltsc,(όπως πχ μου είπες για τα 365..) Δεν υπάρχει αντίστοιχη έκδοση με την 7 ultimate,έτσι; όσο για την τιμή,η αλήθεια είναι πως δεν την έχω δει ακόμα.. απλά προσπαθώ η αγορά που θα κάνω να μην είναι άχρηστη και να μου ταιριάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, bananasplit είπε τη σαβούρα που έχει η pro προσπαθώ να αποφύγω..και πολλά από αυτά που παίρνει αυτόματα,χωρίς να έχεις έλεγχο..δε με ενδιαφέρει τόσο η υποστήριξη που θα πάρει μετά..επίσης,θα ήθελα να ξέρω ποιά πράγματα δεν παίρνει η ltsc,(όπως πχ μου είπες για τα 365..) Δεν υπάρχει αντίστοιχη έκδοση με την 7 ultimate,έτσι; όσο για την τιμή,η αλήθεια είναι πως δεν την έχω δει ακόμα.. απλά προσπαθώ η αγορά που θα κάνω να μην είναι άχρηστη και να μου ταιριάζει.. Πάρε τα pro και ότι εφαρμογή δεν θες βγαλτην με κάνα πρόγραμμα Άμα είναι να μην σε νοιάζει η υποστήριξη με τα updates κτλ βάλε windows 7 τι να σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, jim_p είπε Την ltsc δεν την βαζεις για τα updates που παιρνει, που ειναι αποκλειστικα security updates για οσο χρονο υποστηριζεται απο την ms, αλλα για να μην εχεις τη γνωστη προεγκατεστημενη σαβουρα των windows (cortana, xbox, store κλπ). Απο την αλλη, δεχεσαι οτι μερικα πραγματα απλα δεν μπαινουν σε ltsc, πχ το office 365. Επισης, εινια και το θεμα του κοστους. Την pro μπορεις να την παρεις κανονικα απο ενα μαγαζι, ενω για την ltsc θες κλειδι enterprise που μονο η ms πουλαει και σε τιμη πολλαπλασια της pro. Αυτο βεβαια αν δεν μιλαμε για πειρατεια. p.s. Εβαλα να δω το βιντεο και το σταματησα οταν καταλαβα πως ο τυπος που μιλαει ειναι εκπροσωπος της ms και απλα επαναλαμβανει τα οσα λεει η ms για τα "κακα" της ltsc εδω περα. Τι mission critical περιπτωσεις και μπουρδες. Ltsc βαζεις για να μην εισαι ο beta tester της ms καθε μηνα με τα updates που βγαζει για τις κανονικες εκδοσεις, τερμα. https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/ltsc-what-is-it-and-when-should-it-be-used/ba-p/293181 Μπορεί να μην έχω καταλάβει τι εννοεί ο φίλος, αλλά σε τρεις υπολογιστές που έχουν windows 10 ltsc έχει γίνει εγκατάσταση και λειτουργεί άψογα η έκδοση office 365 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Updates on the Office 365 ProPlus system requirements ... Effective January 14, 2020, ProPlus will no longer be supported on the following versions of Windows. ... Any Windows 10 LTSC release https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/changes-to-office-and-windows-servicing-and-support/ba-p/151509 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Nik1239 είπε Πάρε τα pro και ότι εφαρμογή δεν θες βγαλτην με κάνα πρόγραμμα Άμα είναι να μην σε νοιάζει η υποστήριξη με τα updates κτλ βάλε windows 7 τι να σου πω τα 7 δεν τα πουλάνε πια δυστυχώς..7 θα έβαζα..τώρα,θα σκεφτώ και τα 2 που λες..και ή θα βάλω τα 10 δοκιμαστικά (έτσι κι αλλιώς είναι πάμφθηνα σε site τύπου goodoffers),και αν μου κάνουν τα κρατάω,ή θα πάω στα 7 εξαρχής,αν βρω κλειδί σε κανένα goodoffers ή κάποιο παρόμοιο.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από bananasplit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skimnos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα. Προφανώς έχω εγκαταστημένο το office 365 business και όχι το pro plus 4 ώρες πριν, jim_p είπε Updates on the Office 365 ProPlus system requirements ... Effective January 14, 2020, ProPlus will no longer be supported on the following versions of Windows. ... Any Windows 10 LTSC release https://techcommunity.microsoft.com/t5/windows-it-pro-blog/changes-to-office-and-windows-servicing-and-support/ba-p/151509 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω εχω LTSC σε πολλα μηχανακια και μπορω να πω οτι ειναι σαφως καλυτερη. Οσο για το office εχω βαλει το 2019............. 2 χαρές ολα. Υπαρχει και ενα ευκολο κολπακι που βαζεις το store αν χρειαζεσαι κατι απο εκει. Εγω π.χ το εχω βαλει για να κατεβασω το netflix app. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Gogotsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 ωραία..έχουμε κάποια τιμή για κλειδί enterprise;;και επειδή βλέπω χιλιάδες μαγαζιά με κλειδιά,υπάρχουν κάποια που να είναι αξιόπιστα;ή πάμε κι ο,τι βγει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Θες κανονικη τιμη για enterprise? Γιατι η ms εχει ειδικη σελιδα για αυτη την εκδοση ωστε να σου στειλει προσφορα αναλογα με τις αναγκες σου, αλλα νομιζω εινια 300κατι Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 αλήθεια;είδα πριν σε κάτι site τύπου goodoffers,τιμές γύρω στα 20 ευρώ..απλά δεν ξέρω αν κάποιο από αυτά είναι άξιο εμπιστοσύνης,ή θα τα κλάψω κατευθείαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Γιαυτο παραπανω ειπα για νομιμα. Παρανομα κλειδια μπορεις να βρεις παντου, αλλα δεν ξερεις τι παιζει. Στο θεμα των w10 ποσταρα προσφατα για κατι περιπτωσεις στη Γερμανια που κληθηκαν απο την αστυνομια επειδη πηρανε κλειδια του κιλου απο το ebay. Αν ειναι να πληρωσεις και να εισαι παλι παρανομος, 1000 φορες να βαλεις κρακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, jim_p είπε Γιαυτο παραπανω ειπα για νομιμα. Παρανομα κλειδια μπορεις να βρεις παντου, αλλα δεν ξερεις τι παιζει. Στο θεμα των w10 ποσταρα προσφατα για κατι περιπτωσεις στη Γερμανια που κληθηκαν απο την αστυνομια επειδη πηρανε κλειδια του κιλου απο το ebay. Αν ειναι να πληρωσεις και να εισαι παλι παρανομος, 1000 φορες να βαλεις κρακ. Άσε. Αν μιλάμε για Γερμανία, και μόνο να πεις την λέξη torrent δημόσια θα σου έρθει πρόστιμο. Το έχουν τερματίσει. Πάντως, και στην MS να πάρεις τηλέφωνο και τους πεις αν είσαι καλυμμένος με κλειδιά από το ebay θα σου πουν ότι δεν τους νοιάζει η προέλευση αρκεί να περνάνε από τους activation servers της microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 ισχύει πως δεν ξέρεις τα περισσότερα site..αλλά πχ το goodoffers,το διαφημίζει και το insomnia..υπάρχουν κι άλλα που τα βλέπεις σε τεχνολογικά φόρουμ..οπότε αυτά θεωρώ πως είναι νόμιμα..και θα περνάνε τη διαδικασία ενεργοποίησης,όπως λέει ο φίλος @micos000..γι αυτό πάντως ρώτησα,μήπως έχετε χρησιμοποιήσει κι εσείς κάποιο που ήταν legit.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα