Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα. Αγόρασα έναν υπολογιστή ο οποίος έχει έναν ssd 500ρι και έναν hdd 1tb. Ήρθε χωρίς windows. Έκανα bootable το USB και στην επιλογή σε ποιον δίσκο να γίνει η εγκατάσταση μου εμφανίζονται και οι 2 δίσκοι κανονικά. Αφού επιλέγω να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού στον ssd, όταν ανοίξει ο υπολογιστής, στον υπολογιστή μου εμφανίζεται μόνο ο ssd και όχι ο hdd. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Σας ευχαριστώ 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

όταν ανοίξει ο υπολογιστής, στον υπολογιστή μου εμφανίζεται μόνο ο ssd και όχι ο hdd.

βάλε φωτο από την διαχείριση δίσκων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, hp8 είπε

βάλε φωτο από την διαχείριση δίσκων

IMG_20210305_170032.jpg

Τον αναγνωρίζει αποσο φαίνεται αλλά στον υπολογιστή μου δεν τον βγάζει 

Επεξ/σία από mrvaggos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Τον αναγνωρίζει αποσο φαίνεται αλλά στον υπολογιστή μου δεν τον βγάζει 

Δεν φαίνεται γιατι είναι RAW Αν δεν έχεις τίποτα μέσα πάνω στο διαμέρισμα  Δεξί κλικ διαγραφή και πάλι διαμόρφωση απ την αρχή Αν έχεις αρχεία  πριν κάνεις κατι μες μας  

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@hp8 Δεν έχω κάτι μέσα. Πάτησα διαγραφή τόμου και τώρα έχει αυτές τις επιλογές: νέος διυερυμενος τόμος, νέος διαγραμμισμενος τόμος, νέος κατοπτριζομενος τόμος, μετατροπή σε δυναμικό δίσκο, μετατροπή σε δίσκο mbr. 

Τι απολα να πατήσω; 

Επεξ/σία από mrvaggos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

μετατροπή σε δίσκο mbr. 

από την στιγμή  δεν χάνεις δεδομένα  Πάτα το παραπάνω  1tb ειναι Αν κάτι δεν βγει το ξαναβλέπουμε  Κανονικά θέλεις εκεί που λέει raw δεξί κλικ διαγραφή Μετα αΦου διαγράφει πάλι δεξί κλικ διαμόρφωση Θα σου βγάλει νεος απλος τομος ntfs κλπ κλπ κλπ 

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mrvaggos είπε

Δεν κάνει κάτι. Μου βγάζει πάλι τις ίδιες επιλογές και τώρα αντί mbr βγάζει gpt 

πήγαινε εκεί που λέει δίσκος 0 Βασικός 447,12 gb με σύνδεση Κανε δεξί κλικ και στην καρτέλα που ανοίγει πάτα ιδιοτητες  Μετα πατα τομοι και εκει που λεει << στυλ διαμερισματος κυριας εγγραφης εκκινησης>> τι γραφει Αν γραφει gpt κανε και τον 1tb gpt

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν κατέβασα το minitool και έκανα μετατροπή σε ntfs. Τον έκανα κι αυτόν gpt. Και εμφανίζεται κανονικά. Οπότε όλα εντάξει 

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mrvaggos είπε

Λοιπόν κατέβασα το minitool

δεν χρειάζεται να βάζεις προγράμματα για απλά πράγματα που μπορεί κάνει το λειτουργικό (windows) Oπως και ναχει όλα καλά

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...