Προς το περιεχόμενο

Redmi note 9 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς με σιγουριά αν υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις για το note 9 pro; Το λέω αυτό γιατί στο σκρουτζ βλέπω 2 διαφορετικά τηλέφωνα στο πίσω μέρος τους (με ίδια όλα τα χαρακτηριστικά βέβαια). Ή είναι λάθος του σκρουτζ με τις φωτογραφίες; Οι εικόνες παρακάτω.

redmi.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κ στο bestprice στο πρασινο εχει λιγοτερες καμερες η εικονα πρεπει να ειναι το 4/64 εκδοση τελικα

https://www.bestprice.gr/item/2156168778/xiaomi-redmi-note-9-pro-4gb-64gb.html?qid=3r5HGwhiucz_98f42&seq=3&qo=redmi+note+9+pro

μαλλον και το 128 το ιδιο εμφανιζει

https://www.public.gr/product/xiaomi-redmi-note-9-pro-128gb-dual-sim-4g-smartphone-green/prod10740312pp/?sku=sku10650312pp

main1.jpg

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro_(india)-10120.php  model  (M2003J6A1I India version)

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro-10217.php  model (M2003J6B2G Global version)

εδώ φαίνεται να είναι το ινδικό μοντέλο και θέλει προσοχή γιατί δεν έχει τη Β20 στο 4G, καλό είναι πριν την αγορά να ρωτάτε το model number

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως το πρασινο εχει αλλη διαταξη στις καμερες αλλα πιθανολογω οτι δεν ειναι η global version.....

καλυτερα ρωτα το μαγαζι πριν την αγορα αν ειναι εκδοση Global ή όχι

Ο Κωτσοβολος το εχει κανονικα/σωστα στο unboxing :) αλλα κ αυτος στην περιγραφη εχει ιδια εικονα....

1-data.jpg

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/213608-xiaomi-redmi-note-9-pro-128gb-green-dual-sim

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα που θα γραψω , ειναι προσωπικες παρατηρησεις , εχοντας το redmi note 9 pro / grey / 128gb.

1. Η διαταξη των καμερων του ειναι οπως σε ολα τα χρωματα εκτος του πρασινου.
2. Η διαφοροποιηση της διαταξης των καμερων που φαινεται στο πρασινο ειναι μονο στο μαυρο πλαισιο  που ... πλαισιωνει το led του φλας. Στο πρασινο χρωμα οι καμερες ειναι παλι 4 , απλα το μαυρο πλαισιο αρχιζει και τελειωνει γυρω απο αυτες και το led του φλας ειναι μεσα στο πρασινο χρωμα της πλατης του κινητου. Χωρις τα γραμματακια που εχει δεξια και αριστερα του οπως γινεται στα αλλα χρωματα. Στα αλλα χρωματα το μαυρο πλαισιο γυρω απο τις καμερες εκτεινεται και πλαισιωνει και το led του φλας και εχει γραμματακια δεξια και αριστερα του ( 64ΜΡ (αριστερα γραμματακια)- <led> - camera (δεξια γραμματακια) ).

Με λιγα λογια ειναι ( θελω να πιστευω ) διαφορά στον σχεδιασμο και τιποτα παραπανω. Γιατι υπαρχει , ας το απαντησει η ιδια η xiaomi :)

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη γιατί το κάθε σάιτ γράφει και λέει διαφορετικά... Και δεν νομίζω και σε μαγαζί να ρωτήσω πριν την αγορά να ξέρουν να μου πουν... Λέτε αν στείλω κανένα μήνυμα στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να πάρω απάντηση ή μπα;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, georgecar είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη γιατί το κάθε σάιτ γράφει και λέει διαφορετικά... Και δεν νομίζω και σε μαγαζί να ρωτήσω πριν την αγορά να ξέρουν να μου πουν... Λέτε αν στείλω κανένα μήνυμα στην επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να πάρω απάντηση ή μπα;

Ε αν σε ανησυχει το γεγονος με την διαταξη των καμερων..απλα μην παρεις το πρασινο. :) Δεν ειναι θεμα χωρητικοτητας γιατι εχω δει και 64αρια γκρι με την ιδια διαταξη καμερων με τα 128αρια γκρι. Πιο πολυ , η "χρωματικη" διαφορα , να το πουμε πιο σωστα μιας και οι καμερες εχουν την ιδια διαταξη , παρατηρειται στο πρασινο χρωμα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mphxths είπε

Ε αν σε ανησυχει το γεγονος με την διαταξη των καμερων..απλα μην παρεις το πρασινο. :) Πιο πολυ , η "χρωματικη" διαφορα , να το πουμε πιο σωστα μιας και οι καμερες εχουν την ιδια διαταξη , παρατηρειται στο πρασινο χρωμα.

Το ιδιο θα του προτεινα να αφησει το πρασινο :) να στραφει στα πιο ουδετερα χρωματα Λευκό/Γκρι & να βαλει μια καλη πρασινη θηκη!!

20 ώρες πριν, georgecar είπε

Και δεν νομίζω και σε μαγαζί να ρωτήσω πριν την αγορά να ξέρουν να μου πουν... 

Ειδικα τα καταστηματα που δεν το εχουν αμεσα διαθεσιμο δυσκολο να ξερουν απο πριν. Αυτα που το εχουν αμεσα διαθεσιμο μπορει ο υπαλληλος να παει στην αποθηκη να δει τι εκδοση γραφει το κουτι.

Δημοσ.

Το μόνο θέμα είναι όπως ανέφερε και ο @chios πιο πάνω ότι το πράσινο φαίνεται να είναι η global έκδοση και τα άλλα γράφουν India. Και αν όντως υπάρχει θέμα με τα δίκτυα κλπ θα είναι πρόβλημα. Βέβαια και στο σκουτζ δεν βλέπω κανείς να αναφέρει κάποιο πρόβλημα για κάποιο από τα κινητά οπότε λογικά θα είναι μια χαρά και οι δύο εκδόσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι κ τα αλλα χρωματα τα εχουν σε global (ορισμενα καταστηματα το αναφερουν)

π.χ.

https://eurogoods.gr/product/search?search=Redmi+Note+9+Pro+

Παντως στο bestprice ειναι απο EU κ γραφουν μερικα (οχι ολα) καταστηματα ""Global Version- Ελληνικο μενού"" αλλα κ στο σκρουτζ γραφουν τωρα που το τσεκαρα ""Global Version"" ορισμενα καταστηματα. Κανε και κανα τηλεφωνο πριν την παραγγελια αναλογα το καταστημα οποιο το εχει διαθεσιμο για αποστολη (για να δει και τι γραφει το κουτι ο υπαλληλος)

Επεξ/σία από aces
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα πριν 2 μήνες ένα tempered glass από το eshop για προστασία οθόνης στο note 9 pro μου,διαπίστωσα όμως ότι έχει μικρότερη επιφάνεια και δεν μπορεί να καλύψει/προστατέψει όλη την οθόνη,υπάρχουν αναφορές και για άλλα προστατευτικά που επίσης δεν καλύπτουν την οθόνη του συγκεκριμένου smartphone.

Εχει βρει κάποιος tempered glass που να ταιριάζει στο κινητό και να μην αφήνει κενά?

Επεξ/σία από Slither
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Slither είπε

Αγόρασα πριν 2 μήνες ένα tempered glass από το eshop για προστασία οθόνης στο note 9 pro μου,διαπίστωσα όμως ότι έχει μικρότερη επιφάνεια και δεν μπορεί να καλύψει/προστατέψει όλη την οθόνη,υπάρχουν αναφορές και για άλλα προστατευτικά που επίσης δεν καλύπτουν την οθόνη του συγκεκριμένου smartphone.

Εχει βρει κάποιος tempered glass που να ταιριάζει στο κινητό και να μην αφήνει κενά?

Τώρα τι σχέση έχει αυτό που ρωτάς με το θέμα που έχει ανοίξει?

Στις 6/3/2021 στις 1:38 ΜΜ, georgecar είπε

Το μόνο θέμα είναι όπως ανέφερε και ο @chios πιο πάνω ότι το πράσινο φαίνεται να είναι η global έκδοση και τα άλλα γράφουν India. Και αν όντως υπάρχει θέμα με τα δίκτυα κλπ θα είναι πρόβλημα. Βέβαια και στο σκουτζ δεν βλέπω κανείς να αναφέρει κάποιο πρόβλημα για κάποιο από τα κινητά οπότε λογικά θα είναι μια χαρά και οι δύο εκδόσεις

Κοίτα το κουτί να έχει την Global version και θα είσαι καλυμμένος.

Πώς θα γίνει αυτό?

Παρτους τηλέφωνο και ρώτα τους αν το κουτί έχει την κόκκινη γραμμή που γράφει Global version.

Έτσι τουλάχιστον ήταν παλιά που ήξερα.

Στις 5/3/2021 στις 2:22 ΜΜ, chios είπε

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro_(india)-10120.php  model  (M2003J6A1I India version)

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro-10217.php  model (M2003J6B2G Global version)

εδώ φαίνεται να είναι το ινδικό μοντέλο και θέλει προσοχή γιατί δεν έχει τη Β20 στο 4G, καλό είναι πριν την αγορά να ρωτάτε το model number

Το Ινδικό μπορεί να έχει και καμιά Global rom(Κινεζική)και να μην παίρνει ενημερώσεις.

Ή και κανέναν φόρτιση όχι ευρωπαϊκό.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, GATE123 είπε

Τώρα τι σχέση έχει αυτό που ρωτάς με το θέμα που έχει ανοίξει?

Το θέμα που έχει ανοίξει αφορά το redmi note 9 pro,που είναι το πρόβλημα? Η μήπως πρέπει να ανοίξω ξεχωριστό θέμα για κάτι τόσο απλό?🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Slither είπε

Το θέμα που έχει ανοίξει αφορά το redmi note 9 pro,που είναι το πρόβλημα? Η μήπως πρέπει να ανοίξω ξεχωριστό θέμα για κάτι τόσο απλό?🙄

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Συγνώμη αλλά το θέμα είναι συγκεκριμένο.

Δεν κάνει review στο Redmi Note 9 pro.

Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει και να ρωτάει ότι θέλει.

Ναι πρέπει να ανοίξεις καινούργιο θέμα ή μπορείς να ψάξεις στο Forums.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από GATE123
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...