Herald Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω να πω την αληθεια δεν καταλαβαίνω γιατι δεν πηρατε ετοιμοπαραδοτες? Εμενα η καρτα μου σε 6-7 ημερες ηρθε απο Γερμανια. Ουτε να περιμενω 3 μηνες ουτε τιποτα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Herald 1
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, Herald είπε Εγω να πω την αληθεια δεν καταλαβαίνω γιατι δεν πηρατε ετοιμοπαραδοτες? Εμενα η καρτα μου σε 6-7 ημερες ηρθε απο Γερμανια. Ουτε να περιμενω 3 μηνες ουτε τιποτα. Αν η κάρτα δεν είναι vfm έχει χαμηλά fps.
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Herald είπε Εγω να πω την αληθεια δεν καταλαβαίνω γιατι δεν πηρατε ετοιμοπαραδοτες? Εμενα η καρτα μου σε 6-7 ημερες ηρθε απο Γερμανια. Ουτε να περιμενω 3 μηνες ουτε τιποτα. Γιατι που υπάρχουν ετοιμοπαραδοτες οι νέες κάρτες? Γερμανία από πιο site εννοείς? Mindfactory? 15 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Αν η κάρτα δεν είναι vfm έχει χαμηλά fps. Vfm δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο αυτή την περίοδο. Κάποιος που θέλει να πάρει κάρτα αυτή την περίοδο γνωρίζει ότι θα πληρώσει καλό καπέλο, αν υποθέσουμε ότι καταφέρει να βρει κάπου διαθέσιμη. . Αλλά ακόμη και για τα δεδομενα της περιόδου που διανύουμε υπαρχουν κάποια όρια, ε δεν νομίζω να θέλει να πληρώσει κάνεις ας πούμε 1500 ευρώ μια 3070 νταξ είπαμε. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Pwpwpw
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Vfm δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο αυτή την περίοδο. Κάποιος που θέλει να πάρει κάρτα αυτή την περίοδο γνωρίζει ότι θα πληρώσει καλό καπέλο, αν υποθέσουμε ότι καταφέρει να βρει κάπου διαθέσιμη. . Αλλά ακόμη και για τα δεδομενα της περιόδου που διανύουμε υπαρχουν κάποια όρια, ε δεν νομίζω να θέλει να πληρώσει κάνεις ας πούμε 1500 ευρώ μια 3070 νταξ είπαμε. Συμφωνώ απολύτως. Απλώς υπήρχαν κάρτες με +100 +200 και δεν ψωνίζανε επειδή λέγανε για σομπρέρο. Τελικά το κατοστάρικο ήταν πηλίκιο όπως αποδείχτηκε. 2
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε Συμφωνώ απολύτως. Απλώς υπήρχαν κάρτες με +100 +200 και δεν ψωνίζανε επειδή λέγανε για σομπρέρο. Τελικά το κατοστάρικο ήταν πηλίκιο όπως αποδείχτηκε. Μου φαινεται οτι οσο το καθυστερει κανεις αυτη την περιοδο τοσο μεγαλωνει και το καπελο, εχω την εντυπωση οτι η κατασταση οχι απλα δεν δειχνει να στρωνει αλλα συνεχιζει να παει προς το χειροτερο. Οσοι προλαβανε και ψωνισανε απο day one ητανε οι υπερτυχεροι της υποθεσης οπως αποδειχτηκε στην πορεια. 1
ASFE Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Εγω προσωπικα δεν πηρα τοτε, γιατι επαιζε αρκετα πολυ νομιζω, πως οταν φτιαξει η διαθεσιμοτητα θα φτιαξουν και οι τιμες. Που να ξεραμε τι θα γινοταν μετα...
Herald Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Γιατι που υπάρχουν ετοιμοπαραδοτες οι νέες κάρτες? Γερμανία από πιο site εννοείς? Mindfactory? Σημερα λογικά πουθενα. Αλλα εδω γράφεται οτι περιμενετε επι 3 μηνες, οποτε δεν παράγγειλατε σημερα. Πριν 3 μηνες υπηρχαν ετοιμοπαραδοτες 3070ες και 3090ες σε "καλες" τιμες. 1
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Σημερα λογικά πουθενα. Αλλα εδω γράφεται οτι περιμενετε επι 3 μηνες, οποτε δεν παράγγειλατε σημερα. Πριν 3 μηνες υπηρχαν ετοιμοπαραδοτες 3070ες και 3090ες σε "καλες" τιμες. Δεν είμαι μέσα στα παιδιά που μετράνε 3 μήνες αναμονής , αλλά φαντάζομαι όταν κάνανε το κλικ της παραγγελίας δεν περιμενανε οτι 3 μήνες αργότερα θα είναι ακόμα στην αναμονη. Επίσης Γερμανία που λες εσύ, αναφέρεσαι στο midfactory φαντάζομαι. Πως θα ψωνίσει κάποιος από εκεί χωρίς να έχει επαγγελματικό αφμ? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Pwpwpw
Herald Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Δεν είμαι μέσα στα παιδιά που μετράνε 3 μήνες αναμονής , αλλά φαντάζομαι όταν κάνανε το κλικ της παραγγελίας δεν περιμενανε οτι 3 μήνες αργότερα θα είναι ακόμα στην αναμονη. Επίσης Γερμανία που λες εσύ, αναφέρεσαι στο midfactory φαντάζομαι. Πως θα ψωνίσει κάποιος από εκεί χωρίς να έχει επαγγελματικό αφμ? Υπάρχουν και άλλα καταστήματα που δεν χρειάζονται. Caseking / Alternate.de. Υπάρχει και το alternate.nl που είχε και πολύ χαμηλές τιμές. 2
valantis123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 το Alternate.nl δεν στέλνει. βασικά μονο το .de στέλνει.
Herald Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, valantis123 είπε το Alternate.nl δεν στέλνει. βασικά μονο το .de στέλνει. Νομιζω απο τα μεσα Γεναρη σταματησε το nl. Η απο το nl η απο το de πηρα την δικια μου τελη του 2020
valantis123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Νομιζω απο τα μεσα Γεναρη σταματησε το nl. Η απο το nl η απο το de πηρα την δικια μου τελη του 2020 Απο Νοεμβρη που μιλησα με όλα μόνο το .de μου είπε ναι. και εσυ απο οτι θυμάμαι απο .de την ειχες πάρει.
Herald Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, valantis123 είπε Απο Νοεμβρη που μιλησα με όλα μόνο το .de μου είπε ναι. και εσυ απο οτι θυμάμαι απο .de την ειχες πάρει. Δεν θυμαμαι καθολου, μπορει και να εχεις δικιο. Θα κοιταξω το email μετα για επιβεβαιωση Edit : 20 Νοεμβρίου απο de την τσιμπησα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Herald
alexx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Δεν είμαι μέσα στα παιδιά που μετράνε 3 μήνες αναμονής , αλλά φαντάζομαι όταν κάνανε το κλικ της παραγγελίας δεν περιμενανε οτι 3 μήνες αργότερα θα είναι ακόμα στην αναμονη. Επίσης Γερμανία που λες εσύ, αναφέρεσαι στο midfactory φαντάζομαι. Πως θα ψωνίσει κάποιος από εκεί χωρίς να έχει επαγγελματικό αφμ? Tο mindfactory θέλει εππαγελματικό αφμ? Μπορείς να πάρεις χωρίς φπα?
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, alexx είπε Tο mindfactory θέλει εππαγελματικό αφμ? Μπορείς να πάρεις χωρίς φπα? Αν πας να κάνεις παραγγελία ζητάει αφμ επαγγελματικό, αν δεν έχεις δεν μπορείς να παραγγείλεις. Για χωρίς ΦΠΑ δεν γνωρίζω αν γίνετε. Λιανική πάντως στην Ελλάδα απο midfactory δεν μπορείς να ψωνίσεις αν δεν έχεις επαγγελματικό αφμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα