vstamati Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Αντιμετωπιζω το ακολουθο προβλημα με τα τροφοδοτικά της Corsair. Συγκεκριμένα τα TX650M και RM650X μου ριχνουν την ασφάλεια του πίνακα και επειτα καίγονται. Αυτο εγινε πρωτη φορα πριν 15 μερες με το TX650M , το αντικατεστησα με το RM650X και ξανα τα ιδια. Σε αντιθεση τα CV650 λειτουργουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα και στα δυο PC που εχω. Εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να συμβαίνει ? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από vstamati
Τέρης Α. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, vstamati είπε Σε αντιθεση τα CV650 Στην ίδια πρίζα που βάζετε και τα άλλα;
fotaras76 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Εμένα μου χάλασε corsair της σειράς cx στο μήνα. Υπερτιμημένα psu. Πήρα seasonic και ησύχασα. 1
JDROGAS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, vstamati είπε Σε αντιθεση τα CV650 λειτουργουν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα και στα δυο PC που εχω. Αυτα τα δυο pc που αναφερεις ειναι απο την ιδια πριζα; Η πριζα αυτη ειναι στην ιδια γραμμη-ασφαλεια στον πινακα; Το pc που βαζεις τα τροφοδοτικα που καιγονται ειναι το ιδιο με αυτα που δεν καιγονται; 3 ώρες πριν, fotaras76 είπε Εμένα μου χάλασε corsair της σειράς cx στο μήνα. Υπερτιμημένα psu. Πήρα seasonic και ησύχασα. Ερωτηση απορια Το corsair που σου καηκε ηταν πανω σε ups;
JDROGAS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Eπεσες σε ελαττωματικο μαλλον. Δεν ξερω στην υπερταση τι κανουν τα πολυπριζα εκει ειναι το θεμα. Εγω παντως πανω σε ups δεν εχω καψει ποτε τροφοδοτικο,εκτος ups εχουν καει ολες οι μαρκες 😁 antec,thermaltake,corsair,nzxt,akasa,coolermaster.
fotaras76 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Eπεσες σε ελαττωματικο μαλλον. Δεν ξερω στην υπερταση τι κανουν τα πολυπριζα εκει ειναι το θεμα. Εγω παντως πανω σε ups δεν εχω καψει ποτε τροφοδοτικο,εκτος ups εχουν καει ολες οι μαρκες 😁 antec,thermaltake,corsair,nzxt,akasa,coolermaster. Χρησιμοποιώ πολύπριζα της APC για χρόνια και δεν μου έχει καεί ποτέ τίποτα. Το psu δεν κάηκε, χάλασε. Πήγαινε να ξεκινήσει για μισό sec και έσβηνε. Ήταν όντως ελαττωματικό και πήρα τα λεφτά πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα