Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 1,5 χρόνο ψωνίζω στο Nike app, αποκλειστικά και μόνο όταν έχει περιόδους τέτοιων εκπτώσεων, ποτέ σε κανονικές τιμές. Έχω πάρει αρκετά πράγματα σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τις εκπτώσεις στα τοπικά καταστήματα.

Η παρατήρηση που έχω να κάνω πάνω στην τρέχουσα προσφορά, όπως και σε άλλες 2 τελευταίες, είναι ότι αρχίζει να μην έχει την ποικιλία που είχε πριν σε σχετικά ευπώλητα μοντέλα και ωραία σχέδια και χρώματα.

Βλέπω μια σταδιακή «μετατόπιση» στο να διώχνει από τις αποθήκες πιο πολύ πράγμα που θα έμενε εκεί. Πιο πριν, είχα την αίσθηση, ότι οι εκπτωτικές φάσεις με το κουπόνι ήταν πιο εμπλουτισμένες από το σύνολο των προϊόντων.

Δεν ξέρω αν είναι υποκειμενική αίσθηση ή υπάρχει κάποια στρατηγική μάρκετινγκ από πίσω.

Από την άλλη, αν κάποιος θέλει ένα μοντέλο και χρώμα που το βλέπει διαθέσιμο με έκπτωση, είναι πολύ καλές οι εκπτώσεις που δίνει.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, taftaf είπε

Μπορεί να υπερβάλλω, αλλά πάλι τσιμπημένες μου φαίνονται οι τιμές...

Μπορεις να μπεις DHGate να παρεις σε καλυτερες τιμες αλλα δεν σου υπογραφει κανεις οτι:

• Θα ειναι αυθεντικα
  • Θα σου χωρανε
  • Θα μπορεις να τα επιστρεψεις
  • Θα μπορεις να τα βαλεις παραπανω απο 5 φορες χωρις να ξεθωριασουν σαν να τα φορας 10 χρονια
  • Δεν θα γραφουν Mike αντι για Nike

Love,

Ενας καθημερινος πελατης του DH.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nistisimos είπε

Ευχαριστω αυτο το εχω εδω και μηνες στη λιστα αλλα δεν εχει 45αρι.

Γενικα οπως ειπωθηκε και στα προηγουμενα ποστς μετα τη Black Friday (που τσιμπησα και εκει μερικα καλα κομματια) δεν εχει μεγαλη ποικιλια/νουμερα στις προσφορες.

Στις πρωτες προσφορες του 2020, Απριλιο και καλοκαιρι ειχε πολυ πραμα σε καλες τιμες, ποσοτητες, νουμερα και διαθεσιμοτητες. Τωρα και αυτη και η Adidas ψοφια πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...