Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αφου καθαρισα τον συνδεσμο που περιειχε referral και tracking, να πουμε οτι την εκπτωση την παιρνετε απλα βαζοντας τον κωδικο MARCH21 στο σχετικο κουτακι στο checkout.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, taftaf είπε

Μπορεί να υπερβάλλω, αλλά πάλι τσιμπημένες μου φαίνονται οι τιμές...

Στα μαγαζία τα Nike πήγαιναν μέχρι -30%. Εδώ σε εκπτωτικά που ήδη έχουν 30% (μερικά πιο πάνω, μερικά πιο κάτω) σου δίνει εξτρά, πραγματικό, ακόμα 15% (όταν έχει 30% ήδη έκπτωση). Συνολο 45% έκπτωση. Μια χαρά δηλαδη

Παράδειγμα αυτό βγαίνει 67€

image.png.852024301b311e6c5e2651096e14a24f.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nistisimos είπε

Μια χαρά την τίμησα και πήρα καινούργια τενιστικά παπούτσια που ήθελα!

Ευχαριστώ

Βρηκες τιποτα αξιολογου?

Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ να πάρω 2 προϊόντα αλλά δεν προχωράει η συναλλαγή ούτε με κάρτα, ούτε με PayPal ούτε με αντικαταβολή. Δοκίμασα και ένα ένα τα προϊόντα μήπως κάποιο δεν είναι διαθέσιμο και κολλάει, αλλά τίποτα δεν με αφήνει να αγοράσω. Ξέρεις κάτι τι μπορεί να φταίει;; Δοκίμασα από 2 υπολογιστές και 1 κινητό 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, apostolispk είπε

Εγώ προσπαθώ να πάρω 2 προϊόντα αλλά δεν προχωράει η συναλλαγή ούτε με κάρτα, ούτε με PayPal ούτε με αντικαταβολή. Δοκίμασα και ένα ένα τα προϊόντα μήπως κάποιο δεν είναι διαθέσιμο και κολλάει, αλλά τίποτα δεν με αφήνει να αγοράσω. Ξέρεις κάτι τι μπορεί να φταίει;; Δοκίμασα από 2 υπολογιστές και 1 κινητό 

έχεις κάνει εγγραφή ως μέλος? https://www.nike.com/gr/help/a/march-2021-promo-terms-eu

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vincanity είπε

έχεις κάνει εγγραφή ως μέλος? https://www.nike.com/gr/help/a/march-2021-promo-terms-eu

Και σαν μέλος είμαι γραμμένος στην εφαρμογή NRC είμαι και σαν μέλος στην σελίδα από το 2012 και επιλέγω προϊόντα με έκπτωση 

ΣΦΆΛΜΑ

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σου. Για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσε στον αριθμό +30 (0) 2111813851 για βοήθεια.
[Κωδικός: 98D2586B ]

Δημοσ.

Παιδια νομιζω οτι εχει χαθει το δάσος με τις εκπτώσεις . Κατα την γνωμη μου δεν ειναι σωστο να βγαινουμε μεσα σε καποιο post ή μετα απο καποια αγορα ενός μέλους και να λεμε οτι εγω ειχα αγοράσει το ιδιο παπούτσι πιο φθηνά το καλοκαίρι ή το BF . Ο καθένας απο εμας μπορει το καλοκαίρι να μην εψαχνε παπούτσια, σημασία εχει οτι αυτη την στιγμή τρέχει μια καλή εκπτωση και ευχαριστούμε για το post.

Υ.Γ. χτύπησα ενα ζευγάρι metcon. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...