Liquido Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 exw agorasei ena PSU Q-Tec sta 450WP kai tha ithela na mathw apo pou mporw na dw poso reuma pairnei i motherboard kai tespa poso xrisimopoiei apo ta 450WP. Eyxaristw
HexStatic Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=383860
Liquido Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 ayth einai i xrewsi tis DEH. egw thelw na dw apo kana BIOS poso xrisimopoiei to pc
kavaliotis Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Ειχα παλιοτερα και εγω την ιδια απορια με σενα η οποια τελικα μου λυθηκε οταν αγορασα UPS και με το προγραμμα του UPS μπορω ανα πασα στιγμη να δω ποσα Watts "καιει" το μηχανημα... Αν πας σε καποια sites απο UPS εταιριες θα δεις οτι εχουν ενα πολυ γενικο wizard που σου λεει περιπου ποσο θα καιει το μηχανημα σου, αλλα ειναι παρα πολυ γενικο και δεν ανταποκρινεται στο πραγματικο... Παντως αν εχεις τα στανταρ πανω στον υπολογιστη, εισαι κατω απο τα 250 Watts (για καινουργιο μηχανημα λεμε) και αν εχεις και πιο παλιο υπολογιστη τοτε εισαι ακομα πιο κατω... Εμενα αυτην την στιγμη που μιλαμε το PC μαζι με 17αρα οθονη καταναλωνει 280 Watts. Και το εχω φορτωμενο με αρκετα πραγματα μεσα. Αλλα απο εκει και περα πχ αν ειχα 300αρι τροφοδοτικο δεν θα αναβε το PC γιατι ποτε η ονομαστικη τους "δυναμη" ας πουμε δεν ειναι αυτη που διαφημιζουν αλλα και γιατι για να αποδιδει καλα ενα μηχανημα δεν θα πρεπει να ξεπερνας καποια ορια που ειναι νομιζω το 70-80% του τροφοδοτικου σου (διορθωστε με οποιος ξερει στα σιγουρα). Εγω εχω 400αρι τροφοδοτικο και ολα πανε καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.