nickgiat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Kαλημερα παιδες..εχω το piaggio to x8 2007 μοντελο 200cc... πειτε μου καποιος σας παρακαλω,εχει βαλει καποιος ποτηροθηκη?? αν ναι, πως και ποια??? ευχαριστω.. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από nickgiat
Dantε Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Ε αφου θες ποτηροθηκη για το φραπε,γιατι δε βαζεις και τασακι για το τσιγαρο? Δε πιστευω να πινεις καφε οσο οδηγας και να μη καπνιζεις και παραλληλα.
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Τα X8 έχουν κάτω από το τιμόνι ένα αποθηκευτικό χώρο που μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποτηροθήκη:
nickgiat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, Dantε είπε Ε αφου θες ποτηροθηκη για το φραπε,γιατι δε βαζεις και τασακι για το τσιγαρο? Δε πιστευω να πινεις καφε οσο οδηγας και να μη καπνιζεις και παραλληλα. Να απαντας σε αυτο που σε ρωτανε κ ασε τις ειρωνειες ψηλε..οκ?? ο,τι γουσταρω θα βαλω πανω στο μηχανακι..
Dantε Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Και που ξερεις οτι ειμαι ψηλος? 1,50 με τα χερια στην αναταση μπορει να μαι.
nickgiat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τα X8 έχουν κάτω από το τιμόνι ένα αποθηκευτικό χώρο που μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποτηροθήκη: Σωστο κι αυτο...δε το ειχα σκεφτει..!!! ευχαριστω πολυ αδερφε.. 6 λεπτά πριν, Dantε είπε 6 λεπτά πριν, Dantε είπε Και που ξερεις οτι ειμαι ψηλος? 1,50 με τα χερια στην αναταση μπορει να μαι. Ωραια...κοντε λοιπον... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από nickgiat
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα