evanl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στην Ελλάδα της κρίσης και του κορονοιου βαρέθηκα να παρακαλαω για εργασία. Σκέφτομαι να ανοίξω κάποιο eshop δικό μου η να κάνω κάτι άλλο Δικό μου. Κουράστηκα. Έχει κανείς να προτεινει κάτι;
filip123go Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Spoiler Είναι περασμένες 12 οπότε πιάνεται. 5/10 από εμένα λόγο έλειψης ορθογραφικών. Θα μπορούσες να πουλάς παραδοσιακά προϊόντα από τον τόπο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Είναι αδύνατον να προτείνει κανείς κάτι άμα δε ξέρει σε τι είσαι ανταγωνιστικός, τι δεξιότητες έχεις κτλ. Άμα έχεις πρόσβαση σε κάποιο προιόν ή η υπηρεσία που να είναι αρκετά ανταγωνιστικά τότε μπορείς να βγάλεις λεφτά.
evanl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Είναι αδύνατον να προτείνει κανείς κάτι άμα δε ξέρει σε τι είσαι ανταγωνιστικός, τι δεξιότητες έχεις κτλ. Άμα έχεις πρόσβαση σε κάποιο προιόν ή η υπηρεσία που να είναι αρκετά ανταγωνιστικά τότε μπορείς να βγάλεις λεφτά. Καλά, ηρεμησε. Γνώμες ζητάω. Δεν θα τιμωρηθεί κάποιος αν δώσει ιδέα που δεν μπορω να υλοποιησω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, evanl είπε Καλά, ηρεμησε. Γνώμες ζητάω. Δεν θα τιμωρηθεί κάποιος αν δώσει ιδέα που δεν μπορω να υλοποιησω Βρες ένα καλό Bot και φάρμαρε skins για cs:go. Μη φοβάσαι αν δεν ξέρεις να τα πουλήσεις, θα το κάνω εγώ για εσένα. Τι άλλο να σου προτείνω, ειδού κάτι απλό Πήγαινε σε κάποιο μικρό κατάστημα της γειτονιάς σου, αγόρασε κάτι για να τους γλυκάνεις και ρώτησε τους τι ψάχνουν και τι ελείψεις έχουν σε προιόντα. Μόλις σου πουν πήγαινε στο διαδίκτυο και βρες έναν φθηνό προμηθευτή με χαμηλές απαιτήσεις, παράγγειλε μερικά από αυτά τα προιόντα και κάνε συμφωνία με το κατάστημα να τα βάλει στα ράφια του και να μοιραστήτε το κέρδος. Μπορείς ακόμη και να πουλήσεις απευθείας αντικείμενα που αγόρασες κάπου πολύ φθηνά σε ελληνικά marketplaces νομίζω το public έχει ένα. Φυσικά πρέπει να κάνεις καλή έρευνα και να είναι ανταγωνιστικό το προιόν σου. Μπορείς να κάνεις και το αντίθετο, να προμηθευτείς φθηνά τοπικά και να πουλήσεις στο διαδίκτυο ή αλλού. Μπορείς ακόμη και να δημιουργήσεις τα δικά σου προιόντα και να τα πουλήσεις αν έχεις τη δεξιότητα να φτιάξεις κάτι ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις εμπόριο και να πουλήσεις τα προιόντα σου. Δε χρειάζεσαι καν δικό σου κατάστημα παρά μόνο έναν καλό προμηθευτή και ένα δυνατό προιόν. Υπο προυποθέσεις δε χρειάζεσαι καν κεφάλαιο αν πουλάς on demand. Φυσικά εδώ η εύρεση προμηθευτή είναι πιο δύσκολη. Φυσικά μπορείς να μάθεις μία δεξιότητα όπως κάποια τεχνολογία και να ασχοληθείς με υπηρεσίες ελεύθερου επαγγελματία και εταιρίες του εξωτερικού που ψάχνουν αυτή τη δεξιότητα. Το cloud computing στο άλλο θέμα δεν είναι κακή ιδέα. Μπορείς να κάνεις ένα δικό σου youtube κανάλι αν έχεις δυνατό περιεχόμενο και προιόν να το συνδυάσεις Μπορείς να μαζέψεις emails διαφόρων και να τους στέλνεις affiliate offers που τους ταιριάζουν. Αυτός είναι μάλλον ο πιο τσαμπατζίδικος τρόπος να βγάλεις λεφτά γρήγορα χωρίς όμως καμία μελλοντική προοπτική. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα