rofl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Το ότι κάποια δεδομένα ξαναβρίσκονται δεν σημαίνει ότι θα μπείς στη διαδικασία να τα ξαναβρείς αν έχεις αφιερώσει δεκάδες ώρες για να τα κατεβάσεις και να τα ταξινομήσεις (και ενίοτε να τα επεξεργαστείς). Αν τα παρατήσεις και δεν τα ξαναψάξεις, δεν έχεις χάσει μόνον τα δεδομένα αλλά και τον χρόνο που αφιέρωσες γι αυτά. Ο χρόνος δεν είναι δωρεάν, κοστίζει. Απλώς δεν φαίνεται άμεσα. - επειδη μου ετυχε στις αρχες του χρονου ενα data loss ~ 3TB, χωρις να χασω το δισκο, μεσα σε 3-4 μερες τα ειχα αντικαταστησει ολα, και δεν θα ελεγα οτι συνολικα μεσα σε αυτο το διαστημα χρειαστηκα παραπανω απο 6ωρο-8ωρο για ψαξιματα, και για την ταξινομηση τιποτα, γιατι εχω την καλη συνηθεια να μην τα ταξινομω, στην αποθηκη ολα τα πεταω οπως ειναι στο root directory. το πιο δυσκολο πραγμα σε ενα data loss τετοιων τυπων αρχειων, τουλαχιστον για μενα, ειναι να ξερω τι εχω χασει και ηταν χωρις backup, γιαυτο κραταω παντα screenshots με τα περιεχομενα του δισκου. και σιγουρα αν κατι εχεις αφιερωσει υπερβολικο χρονο για να το στησεις, η θεωρεις οτι δεν μπορεσεις να το ξαναβρεις ευκολα αν συμβει μια στραβη, το σωστο ειναι να παρεις backup. στην προκειμενη περιπτωση απλα και μηχανικα αφου ηξερα ακριβως τι ψαχνω, εψαξα και ξαναβρηκα καμια 100στη αρχεια ευτυχως εχω γρηγορη συνδεση και ημουν σε θεση να τα ξαναβρω πολυ ευκολα. οποτε το ποσος χρονος απαιτειται σε τετοια σεναρια, εχει να κανει και με τον εκαστοτε χρηστη αλλα και το τι αρχεια χαθηκαν κτλ. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από rofl
Coppermine Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Το τι αξίζει και το τι όχι αυτό είναι θέμα του πελάτη και φυσικά και δεν βγαίνει άκρη κρίνοντας κανείς εξ' ιδίων τα αλλότρια, το να γίνει μια επισκευή εφ΄όσον η διαδικασία και ο χρόνος που θα απαιτηθεί είναι x τότε το κόστος θα είναι y, το τι θα κάνει πάλι ο πελάτης είναι δικό του θέμα δεν παίρνει κανείς τα χρήματα κάποιου προκαταβολικά, απλούστερα Ενα βραχυκυκλωμένο λάπτοπ όπου θα εργαστώ 2 ώρες για να το αποκαταστήσω το κοστολόγιο θα είναι χ, είτε είναι 1 έτους είτε 10 σε εμένα ως εταιρία δεν μου καίγεται καρφί προφανώς και ούτε θα πιάσουμε συζήτηση μήπως αν και εφ' όσον Επίσης μια κακή συνήθεια που έχουν αρκετοί είναι δεν κάνουμε και ένα καθαρισμό και ένα φορματ και....ναι με έξτρα χρέωση και αρχίζει πάλι μουρμούρα....νομίζω είναι όσο πιο καθαρό γίνεται με πληρώνεις για αυτό επισκευάζω αυτό στο κόστος που συμφωνήσαμε τέλος μηδεν ευελιξία από μέρους μου, μηδεν παρεξηγήσεις και ασάφειες επίσης αρά και καλύτερη ψυχική ηρεμία για να ασχοληθώ με την επόμενη επισκευή, δεν σου αρέσει κάτι, next 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα