Axelq Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Γκαβομαρα έχω και δεν βλέπω κάπου τον κωδικό; https://www.vodafonecu.gr/cu-around/offer/adidas/ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Γκαβομαρα έχω και δεν βλέπω κάπου τον κωδικό; Πρεπει να χρεωθεις 20 λεπτα οπως βλεπεις στην φωτογραφια για να λαβεις τον κωδικο. Πρεπει να εχεις vodafone εννοειται και να κανεις τις ενεργειες για να παρεις τον κωδικο. 1
pareisaktos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Υπάρχουν εξαιρέσεις στα προϊόντα ή ισχύει πχ και στα ultraboost 21?
nek4d Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, pareisaktos είπε Υπάρχουν εξαιρέσεις στα προϊόντα ή ισχύει πχ και στα ultraboost 21? No outlet, ειναι το σημειο κλειδι.
Stelaras1993 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, nek4d είπε No outlet, ειναι το σημειο κλειδι. Περσυ αν δεν κανω λαθος βαζαμε κανονικα κωδικους σε προιοντα με ηδη εκπτωση . Ειχα παρει ultraboost με 70€ 1
Kostasallinone Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δεν είναι μόνο για CU αλλά για κάθε συνδρομητή vodafone.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Vodafone γραφει ο τιτλος, CU around ειναι το ονομα του προμο. Καλα κανεις και το τονιζεις βεβαια.
Kostasallinone Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Vodafone γραφει ο τιτλος, CU around ειναι το ονομα του προμο. Παραπλανητικό είναι, για παράδειγμα στα συμβόλαια λέγετε vodafone thank you το μέρος που αγοράζεις κωδικούς των 0.20 ευρώ. Όπως και να έχει μέσα από το universal app my vodafone η προσφορά είναι διαθέσιμη στον οποιονδήποτε συνδρομητή vodafone κινητή και σταθερή.
Rekkoles Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 παιδια ακυρο επειδη δεν βρισκω κανεναν που να εχει vodafone να στειλει μηνυμα για να παρω τον κωδικο , μπορει καποιος να μου το στειλει και να μου δωσει τον κωδικο και να του μεταφερω το κοστος του μηνυματος στην paypal η σε πιστωτικη?
zero13cool Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, Rekkoles είπε παιδια ακυρο επειδη δεν βρισκω κανεναν που να εχει vodafone να στειλει μηνυμα για να παρω τον κωδικο , μπορει καποιος να μου το στειλει και να μου δωσει τον κωδικο και να του μεταφερω το κοστος του μηνυματος στην paypal η σε πιστωτικη? Έχεις πμ. 1
sotiris920 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Αν και λέει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι 31/03 εμένα σήμερα μου λέει ότι η προσφορά εξαντλήθηκε. Να φανταστώ ότι είχε περιορισμένο αριθμό κωδικών ή έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή σήμερα; Γνωρίζει μήπως κάποιος;
gkasta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέσα από το Vodafone app μου έβγαζε το μήνυμα οτι εξαντλήθηκε η προσφορά. Από το app του Vodafone cu, όμως, μου έστειλε κανονικά κωδικό που λειτούργησε. Έκανα την παραγγελία πριν 3 ωρες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις