stormcraft Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Πρόσφατα αγόρασα τα παρακατω Cpu: ryzen 5 3600 Mb: Asus Prime B450M-A II Case: deepcool macube 110 Το case έχει τρία fans, 2 μπροστά που τραβάνε αέρα και 1πισω που βγάζει. Με ανοιγμένα 3-4 Chrome tab (YouTube, κλπ) +steam (αρχική σελίδα) + battlenet ο επεξεργαστής παίζει από 67-73c. Εχω παρατήρησει ότι επεξεργαστής ξαφνικά ανεβάζει απότομα στροφές και μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται σε λογικά επίπεδα. Εχω αλλάξει πάστα, έχω τσεκάρει την ψυκτρα οτι έχει κουμπώσει σωστά. Σας φαίνονται λογικές θερμοκρασίες; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από stormcraft
NiKoSmile Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Κατέβασε και τρέξε το Cinebench R20 μία ή καλύτερα δύο φορές απανωτά... και παράλληλα βλέπε θερμοκρασίες! Σημείωσε και θερμοκρασία δωματίου... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από NiKoSmile 1
stormcraft Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Κατέβασε και τρέξε το Cinebench R20 μία ή καλύτερα δύο φορές απανωτά... και παράλληλα βλέπε θερμοκρασίες! Σημείωσε και θερμοκρασία δωματίου... Οκ θα το δοκιμάσω αύριο το απόγευμα και θα ανεβάσω τα αποτελέσματα.
sarakinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Αν έχεις την εργοστασιακή ψυχτρα λογικό μου φαίνεται ότι είναι. Προτείνω να πάρεις μια άλλη. Όσο για τις στροφές, προσωπικά το έχω διορθώσει κάπως ρυθμίζοντας το curve του ανεμιστήρα από το bios. Γενικά μουγκριζει συχνά είναι κάπως σπαστικό 1
stormcraft Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sarakinos είπε Αν έχεις την εργοστασιακή ψυχτρα λογικό μου φαίνεται ότι είναι. Προτείνω να πάρεις μια άλλη. Όσο για τις στροφές, προσωπικά το έχω διορθώσει κάπως ρυθμίζοντας το curve του ανεμιστήρα από το bios. Γενικά μουγκριζει συχνά είναι κάπως σπαστικό Ναι την εργοστασιακή έχω, αν δεν κάνω λάθος το curve στους 60c είναι γύρω στο 50% δεν είμαι και σίγουρος θα το ελέγξω ξανά αύριο. Όντως μουγκριζει... Καμία καλή ψυκτρα που να μην ειναι γκουμουτσα υπάρχει..; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από stormcraft
sarakinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, stormcraft είπε Ναι την εργοστασιακή έχω, αν δεν κάνω λάθος το curve στους 60c είναι γύρω στο 50% δεν είμαι και σίγουρος θα το ελέγξω ξανά αύριο. Όντως μουγκριζει... Καμία καλή ψυκτρα που να μην ειναι γκουμουτσα υπάρχει..; Αυτήν έχω και είμαι ικανοποιημένος CoolerMaster Hyper 212 Black Edition 40-65 βαθμούς νομίζω πάει 1
stormcraft Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, sarakinos είπε Αυτήν έχω και είμαι ικανοποιημένος CoolerMaster Hyper 212 Black Edition 40-65 βαθμούς νομίζω πάει Ωραια, θα τρέξω το πρόγραμμα που είπε ο φίλος στην αρχη έτσι από περιέργεια να δω τι θα δείξει και μετά θα πάω για ψυκτρα.
NiKoSmile Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Και αυτή (TDP 180W) και πιο φθηνή... https://www.e-shop.gr/deepcool-gammaxx-400-v2-blue-p-PER.809843 1
stormcraft Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Και αυτή (TDP 180W) και πιο φθηνή... https://www.e-shop.gr/deepcool-gammaxx-400-v2-blue-p-PER.809843 Αθόρυβη να ειναι (όσο αυτο είναι δυνατόν). Θα τσεκάρω και τις δύο. Διάβασα και για την artic freezer αλλά μου κάνει λίγο τέρας σε μέγεθος.
NiKoSmile Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) H Arctic Freezer 34 Esports κάνει πιο καλή δουλειά, είναι πιο ήσυχη, και έχει λιγότερο παίδεμα στην τοποθέτηση, οπότε προτίμησέ την. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από NiKoSmile
stormcraft Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Λες ε; πολύ τέρας βρε παιδί μου! Θα την πάρει λόγικα το κουτί λες (Macube 110); Κάτι σε low profile Θα έκανε δουλειά ; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από stormcraft
NiKoSmile Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Νομίζω το κουτί σου έχει CPU Cooler Height Limit 165mm η Arctic έχει Height: 157 mm
stormcraft Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Νομίζω το κουτί σου έχει CPU Cooler Height Limit 165mm η Arctic έχει Height: 157 mm Είσαι ωραίος! 🤣 Σε Low profile Θα άξιζε να πάω; Μάλλον δεν... Είναι πιο φαρδιές και Θεωρώ ότι θα έχω θέμα με τις μνήμες. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από stormcraft
NiKoSmile Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Όχι, πάρε κάτι της προκοπής που θα σε καλύψει και σε μελλοντική αναβάθμιση.
hln3 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανεβάζει τρελά volts για στοκ configuration. Έτσι δουλεύουν οι 3χχχ ryzen; Εμένα σε στοκ ο 2700 (non x) είναι κάτω από 1.125 volt εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις. Μήπως να απενεργοποιούσες τα κολπά που έχουν για auto overclock (PBO); Να δεις τι θερμοκρασίες ανεβάζει τότε. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από hln3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα