Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας. Εδώ και 3 μήνες αισθάνομαι ότι ο Άρης θα πάει τελικό κυπέλλου. Πλέον, βλέποντας την φόρμα της ομάδας σήμερα, θέλω να βάλω τα λεφτά μου στα λόγια μου. Πού μπορώ να το παίξω στοίχημα ότι ο Άρης θα πάει τελικό; Δεν έχω ξαναπαίξει στοίχημα γενικά. Site, διαδικασίες κλπ. ας το συζητήσουμε.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Καλησπέρα σας. Εδώ και 3 μήνες αισθάνομαι ότι ο Άρης θα πάει τελικό κυπέλλου. Πλέον, βλέποντας την φόρμα της ομάδας σήμερα, θέλω να βάλω τα λεφτά μου στα λόγια μου. Πού μπορώ να το παίξω στοίχημα ότι ο Άρης θα πάει τελικό; Δεν έχω ξαναπαίξει στοίχημα γενικά. Site, διαδικασίες κλπ. ας το συζητήσουμε. Αστο για του χρόνου
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αστο για του χρόνου Γκαντέμης lvl: +∞ Και έκανε πολύ σούπερ πορεία ο Άρης φέτος. Κρίμα κρίμα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
G.TH. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Όταν είναι ζωντανά τα παιχνίδια μιας διοργάνωσης τα μακροχρόνια αποσύρονται από τον στοιχηματισμό.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Γκαντέμης lvl: +∞ Και έκανε πολύ σούπερ πορεία ο Άρης φέτος. Κρίμα κρίμα. Πρωτα ισοφάρισε ο Ολυμπιακός και μετά πόσταρα .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, G.TH. είπε Όταν είναι ζωντανά τα παιχνίδια μιας διοργάνωσης τα μακροχρόνια αποσύρονται από τον στοιχηματισμό. Δεν το ήξερα. Πάντως, χωρίς να θέλω να φανώ ότι εξιταρίστηκα από το 1-0, το έλεγα εδώ και πολύ καιρό για τον Άρη. Απλά τώρα σώθηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα