christos1233 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα παιδιά εχώ εδω και κάποιες μέρες που ξαφνικά πέφτει η σύνδεση μου όπου και να μπαίνω δηλαδή δεν αποσυνδέεται το WIFI αλλά ας πούμε οτι είμαι στο Instagram απο το κινητό και ξαφνικά σταματάει να φορτώνει σελίδες και αν κλείσω το WIFI και το ανοίξω ξανά όλα καλά για λίγο μεχρί να κάνει πάλι το ίδιο,επίσης εχω προβλημα και στο XBOX σε πολλα προγραμματα και παιχνιδια μου πετάει μηνυμα οτι δεν εχω σύνδεση....κάπου εδω να ενημερώσω οτι έχω πολλά CRC errors τα οποία δεν ξέρω ακριβώς τι είναι για αυτό θελώ και τα φώτα σας! Αναλυτικά το status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 hour ago, christos1233 said: Καλησπέρα παιδιά εχώ εδω και κάποιες μέρες που ξαφνικά πέφτει η σύνδεση μου όπου και να μπαίνω δηλαδή δεν αποσυνδέεται το WIFI αλλά ας πούμε οτι είμαι στο Instagram απο το κινητό και ξαφνικά σταματάει να φορτώνει σελίδες και αν κλείσω το WIFI και το ανοίξω ξανά όλα καλά για λίγο μεχρί να κάνει πάλι το ίδιο,επίσης εχω προβλημα και στο XBOX σε πολλα προγραμματα και παιχνιδια μου πετάει μηνυμα οτι δεν εχω σύνδεση....κάπου εδω να ενημερώσω οτι έχω πολλά CRC errors τα οποία δεν ξέρω ακριβώς τι είναι για αυτό θελώ και τα φώτα σας! Αναλυτικά το status Εχεις σιγουρο θεμα με τη συνδεσμολογια. Για αρχη σιγουρεψε οτι το μοντεμ βρισκεται στο πρωτο πριζακι του διαμερισματος και υστερα ελεγξε την εσωτερικη καλωδιωση τοσο του διαμερισματος αλλα και του καλωδιου που ερχεται απο τον κατανεμητη που βρισκεται στο υπογειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1233 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, DanielRGr είπε Εχεις σιγουρο θεμα με τη συνδεσμολογια. Για αρχη σιγουρεψε οτι το μοντεμ βρισκεται στο πρωτο πριζακι του διαμερισματος και υστερα ελεγξε την εσωτερικη καλωδιωση τοσο του διαμερισματος αλλα και του καλωδιου που ερχεται απο τον κατανεμητη που βρισκεται στο υπογειο. Πήρα αμέσως τηλέφωνο στην εταιρεία χθές μου ήρθε μήνυμα οτι θα στείλουνε τεχνικό μετά απο λίγο ήρθε ξανά μήνυμα οτι εχει λυθεί το πρόβλημα και ξαφνικά τα errors έχουνε πέσει σε αυτούς τους αριθμούς...Ακόμα δεν εχω παρατηρήσει αν με την σύνδεση ειναι ολα ενταξει στης συσκευές μου αλλα τα errors πέσανε κατά πολύ! EDIT:Μόλις έκανα επανεκκίνηση το router και σχεδόν μηδένισαν τα errors 15 crc 0 fec οπότε φαντάζομαι ήταν δικό τους το πρόβλημα! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από christos1233 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 55 minutes ago, christos1233 said: Πήρα αμέσως τηλέφωνο στην εταιρεία χθές μου ήρθε μήνυμα οτι θα στείλουνε τεχνικό μετά απο λίγο ήρθε ξανά μήνυμα οτι εχει λυθεί το πρόβλημα και ξαφνικά τα errors έχουνε πέσει σε αυτούς τους αριθμούς...Ακόμα δεν εχω παρατηρήσει αν με την σύνδεση ειναι ολα ενταξει στης συσκευές μου αλλα τα errors πέσανε κατά πολύ! EDIT:Μόλις έκανα επανεκκίνηση το router και σχεδόν μηδένισαν τα errors 15 crc 0 fec οπότε φαντάζομαι ήταν δικό τους το πρόβλημα! Τα errors στη screenshot ειναι αρκετα, το SNR σου επεσε 6.5 db down και 1.2 db up ενω ταυτοχρονα η εξασθενιση εχει παραμεινει σταθερη. Θα σου προτεινα να το κοιταξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1233 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, DanielRGr είπε Τα errors στη screenshot ειναι αρκετα, το SNR σου επεσε 6.5 db down και 1.2 db up ενω ταυτοχρονα η εξασθενιση εχει παραμεινει σταθερη. Θα σου προτεινα να το κοιταξεις. Τώρα μετά απο κάποιες ενέργειες που κάνανε απο εκεί είναι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Εσύ τι ενέργειες έκανες με την εσωτερική σου καλωδιοση; Έκανες αυτά που είπε ο φίλος παραπάνω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1233 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, chios είπε Εσύ τι ενέργειες έκανες με την εσωτερική σου καλωδιοση; Έκανες αυτά που είπε ο φίλος παραπάνω; Εγω δεν έκανα απολυτώς τίποτα η cosmote έκανε απο εκέι ουτε καν ήρθανε εδω και ξαφνικά έφτιαξε οπότε δεν ισχύει οτι είναι θέμα καλωδίοσης μάλλον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικά θα σου πρότεινα να γυρίσεις σε interleaved, θα σου ανέβει το ping 10ms αλλά θα κερδίσεις σίγουρα σε ταχύτητα και σταθερότητα Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από Kozanitis1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1233 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Προσωπικά θα σου πρότεινα να γυρίσεις σε interleaved, θα σου ανέβει το ping 10ms αλλά θα κερδίσεις σίγουρα σε ταχύτητα και σταθερότητα Πως το κάνω αυτό; Και τι είναι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Όπως είπαμε παραπάνω, τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, ζητάς αλλαγή του προφίλ της γραμμής σου από fastpath που είναι τώρα σε interleaved Ένα λεπτό παίρνει, το κάνουν απομακρυσμένα επιτόπου, απλά θα γίνει μια επανεκκίνηση στο ρούτερ αυτόματα Δεν αξίζει να βάλεις fastpath αν δε τερματίζεις τη γραμμή και δεν έχει σφάλματα Όπου στην περίπτωσή σου ισχύουν και τα δύο Για 10ms παραπάνω σε online παιχνίδια δε χάθηκε ο κόσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Αν πληρωνοντας για 50 και παιρνεις 35 το θεωρεις ενταξει, τοτε οκ. Αν οχι, κανεις ελεγχο καλωδιωσης και κοιτας το ρουτερ σου να ειναι κουμπωμενο στη πρωτη πριζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_EN.pdf&ved=2ahUKEwja6YPe653vAhWFPOwKHTCLBWsQFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw3CHB4YhoeB9bKGyRMcIJPp&cshid=1615108444549 Πριν κανεις οτιδηποτε, ελεγξε να δεις αν η συνδεσμολογια του διαμερισματος συμμορφωνεται με τον παραπανω οδηγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1233 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στις 7/3/2021 στις 11:17 ΠΜ, Kozanitis1 είπε Όπως είπαμε παραπάνω, τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη, ζητάς αλλαγή του προφίλ της γραμμής σου από fastpath που είναι τώρα σε interleaved Ένα λεπτό παίρνει, το κάνουν απομακρυσμένα επιτόπου, απλά θα γίνει μια επανεκκίνηση στο ρούτερ αυτόματα Δεν αξίζει να βάλεις fastpath αν δε τερματίζεις τη γραμμή και δεν έχει σφάλματα Όπου στην περίπτωσή σου ισχύουν και τα δύο Για 10ms παραπάνω σε online παιχνίδια δε χάθηκε ο κόσμος Μπορώ δηλαδή να το αλλάξω για δοκιμή και αν δεν μου κάνει να το κάνω fastpath ξανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Ναι ναι, ένα τηλ και μισό λεπτό υπόθεση είναι.., αντίστοιχα σα να ζητάς αλλαγή σε interleaved.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Με 5 upload (τέρμα τα γκάζια) και 25 ή 32 ή 34 download και τα λάθη στο Θεό ΦΩΝΑΖΕΙ ότι είναι θέμα καλωδίωσης (είτε της κάθετης είτε της εσωτερικής). Μην νομίζεις ότι επειδή έκανες επανεκκίνηση και μηδένισαν τα σφάλματα ότι θα παραμείνουν στο μηδέν. Τα σφάλματα πάντα μηδενίζουν όταν κάνουμε restart και στην περίπτωση σου θα ξαναπάνε στο Θεό μετά από κάποιες ώρες. Ο Ο.Τ.Ε. έκανε ότι καλύτερο. Σου έφτιαξε όσο μπορούσε την γραμμή (από την μεριά του), σε ανέβασε ταχύτητα και μειώθηκαν τα σφάλματα. Ναι γυρνώντας σε ο Ο.Τ.Ε. σε interleaved (όπως σου γράφει ο φίλος Kozanitis1) θα σταθεροποιηθεί κι άλλο η γραμμή σου και θα πέσουν κι άλλο τα σφάλματα. Θα πρέπει όμως να αποφασίσεις τι θα κάνεις και ΕΣΥ. Όλα τα παιδιά πιο πάνω σου λένε έλεγξε την καλωδίωση σου. Κάν' το επιτέλους. Ο DanielRGr με το link του σου λέει πως να το κάνεις. Μην περιμένεις ότι θα φτιάξουν όλα με ένα μαγικό τρόπο ή με ημίμετρα. Αν είσαι ικανοποιημένος με τα 35 σε 50άρα γραμμή, τότε OK, πάω πάσο. Αν όμως θέλεις να τερματίσεις την γραμμή σου πρέπει επιτέλους να ασχοληθείς με την καλωδίωση σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα