nickmanak Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Πιστευω οτι θα τους κοντραρει η Realme με παρομοια vfm μοντελα.
AlienTechGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Φαντάζομαι κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες θα βγει και κάποια βελτιωμένη έκδοση του Redmi Note 10 Pro που θα έχει και 5G. 1
QuantumDot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Πολύ δυνατές και πλήρεις συσκευές. Από Poco F1 εύκολα θα έκανα τη μετάβαση σε Redmi Note 10 Pro. Εναλλακτικά Mi 10 Lite ή Mi 10T.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Xiaomi, θα το γράφω μέχρι να το δει κάποιος φωστήρας απο την εταιρεία: ΕΙΝΑΙ VALUE FOR MONEY προϊοντα, ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ SPYWARE ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. Σε έλεγχο που κάνω στο δίκτυο μου, βρήκα οτι καθε μέρα προσπαθειτε 325 φορές να αποστείλετε προσωπικά δεδομένα της συσκευής μου σε σέρβερ της κίνας σαν "στατιστικά". Συμμαζευτείτε λίγο.. Αν θέλω να έχω κινητό vfm και να με φακελώνουν πάω και σε Google Pixel, δεν έχω ανάγκη να τα σκάσω στους κινέζους. Σ.Σ: Ναι το ξέρω οτι δεν παίζει να το δούνε - δεν τρέφω αυταπάτες. Αλλά έπρεπε να εκτονωθώ λιγάκι. Ήτανε μια στιγμή παραφροσύνης Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
cr77 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) H Realme θα βγάλει με SD 888, 5G, 8GB/128GB, 120Hz με 372 ευρώ (εδώ πόσο θα φτάσει άραγε; ). Αυτό θα είναι ότι πιο VFM τα τελευταία χρόνια. https://techmaniacs.gr/to-realme-gt-5g-einai-edo-me-snapdragon-888-65w-fortisi-kai-tripli-64mp-kamera/ 5 ώρες πριν, zernex201 είπε Σ.Σ: Ναι το ξέρω οτι δεν παίζει να το δούνε - δεν τρέφω αυταπάτες. Αλλά έπρεπε να εκτονωθώ λιγάκι. Ήτανε μια στιγμή παραφροσύνης Αν το έγραψες μέσα από κινητό τους, θα το δούνε. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από cr77 1
eaglos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Το αρθρο ειμαι αυτουσια μεταφορα απο το gsmarena. Εχετε καποια επισημη συνεργασια και αδεια; https://www.gsmarena.com/redmi_note_10_series_go_global__note_10_pro_note_10_note_10s_and_note_10_5g-news-48051.php 4
adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Βλέπω και καλή οθόνη και κάμερες και μπαταρία και Jack και υπέρυθρες κλπ Επιτέλους να αρχίσουμε να βλέπουμε κινητά στις χαμηλές τιμές με πλούσια χαρακτηριστικά και όχι το ποιος θα βγάλει το πιο ακριβό αφαιρώντας δυνατότητες. Αν βάζανε και android one θα σάρωνε 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από adi32 2
nikosbar128 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Παρόλο που ενώ είμαι κάτοχος τσαομι κινητού και δεν συμπαθώ τόσο την εταιρία αυτή λόγου του μηδενικού quality assurance στο λογισμικό της, χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες προτάσεις της γιατί θα πιέσει τον ανταγωνισμό να προσφέρει ακόμα καλύτερες και φθηνότερες συσκευές με κερδισμένους εμάς τους καταναλωτές.
Necrogenisis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, zernex201 είπε Xiaomi, θα το γράφω μέχρι να το δει κάποιος φωστήρας απο την εταιρεία: ΕΙΝΑΙ VALUE FOR MONEY προϊοντα, ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ SPYWARE ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. Σε έλεγχο που κάνω στο δίκτυο μου, βρήκα οτι καθε μέρα προσπαθειτε 325 φορές να αποστείλετε προσωπικά δεδομένα της συσκευής μου σε σέρβερ της κίνας σαν "στατιστικά". Συμμαζευτείτε λίγο.. Αν θέλω να έχω κινητό vfm και να με φακελώνουν πάω και σε Google Pixel, δεν έχω ανάγκη να τα σκάσω στους κινέζους. Σ.Σ: Ναι το ξέρω οτι δεν παίζει να το δούνε - δεν τρέφω αυταπάτες. Αλλά έπρεπε να εκτονωθώ λιγάκι. Ήτανε μια στιγμή παραφροσύνης Custom ROM και καθάρισες. 1
svartevarg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, zernex201 είπε Xiaomi, θα το γράφω μέχρι να το δει κάποιος φωστήρας απο την εταιρεία: ΕΙΝΑΙ VALUE FOR MONEY προϊοντα, ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ SPYWARE ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.. Σε έλεγχο που κάνω στο δίκτυο μου, βρήκα οτι καθε μέρα προσπαθειτε 325 φορές να αποστείλετε προσωπικά δεδομένα της συσκευής μου σε σέρβερ της κίνας σαν "στατιστικά". Συμμαζευτείτε λίγο.. Αν θέλω να έχω κινητό vfm και να με φακελώνουν πάω και σε Google Pixel, δεν έχω ανάγκη να τα σκάσω στους κινέζους. Σ.Σ: Ναι το ξέρω οτι δεν παίζει να το δούνε - δεν τρέφω αυταπάτες. Αλλά έπρεπε να εκτονωθώ λιγάκι. Ήτανε μια στιγμή παραφροσύνης Και η google παρακολουθεί και το facebook το ίδιο. Η μόνη λυση είναι να μην μπαίνεις στο ιντερνετ από κινητό. Αν δεν βάλεις custom rom. 12 ώρες πριν, AlienTechGR είπε Φαντάζομαι κάποια στιγμή στους επόμενους μήνες θα βγει και κάποια βελτιωμένη έκδοση του Redmi Note 10 Pro που θα έχει και 5G. 1000%. Ελπίζω να έχει snapdragon και όχι mediatek.
Giorgos17589 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στα πόσα κινητά βρίσκεται μέχρι στιγμής? Λογικά μέχρι τέλος της χρονιάς θα χει φτάσει τις 50 συσκευές... 😛... Κλασική xiaomi. Πολυ καλο παντως φαινεται το pro αν ερθει μ αυτην την τιμη λιγο ανεβασμενη εστω θα ναι τρομερο vfm... Να μην είχε και το miui... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Giorgos17589
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, cr77 είπε Αν το έγραψες μέσα από κινητό τους, θα το δούνε. Χαχαχαχα 21 λεπτά πριν, svartevarg είπε Και η google παρακολουθεί και το facebook το ίδιο. Η μόνη λυση είναι να μην μπαίνεις στο ιντερνετ από κινητό. Αν δεν βάλεις custom rom Ναι ισχύει αυτό. Γιαυτό μίλησα για pixel που μπορείς να φλασάρεις ένα graphene os / calyx os και να είσαι κύριος Αλλα και να μη φλασάρεις, τουλαχιστον θα εχεις μονο μια google να συλλεγει δεδομενα και οχι τον κινεζο κατασκευαστη + την google + τον παροχο
Oscar_Mike Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Αναφορά σε κείμενο Redmi Note 10 Αναφορά σε κείμενο μαζί με 4 ή 6GB RAM Αναφορά σε κείμενο τρεις επιλογές - 4/64GB ξεκινώντας στα $199, 4/128GB έναντι $199 και 8/128GB έναντι $279 τελικά θα βγει σε 4 και 6 ή σε 4 και 8;;; βλεπω και στο αγγλικό άρθρο του gsmarena, το ίδιο λάθος υπάρχει.
tsarouc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, MetroStar είπε Μαϊμουδάκια μου φρέσκα ασχετοσύνη μπαγιάτικη 18 ώρες πριν, Neural_handshake είπε αν το punch hole ηταν αριστερα χωρις ασημενιο δαχτυλιδι κ φορουσε 765 5g θα ηταν το τελειο vfm και αν η Γιαγιά μου είχε ρόδες... τι λες τώρα.. αν είχε 765 η τιμή θα ήταν 350 και όχι 250 ρε φίλε... ανυπομονώ για το pro max με 108μπ καμερούλα 8/128 λουλούδι.... 6 ώρες πριν, eaglos είπε Το αρθρο ειμαι αυτουσια μεταφορα απο το gsmarena. Εχετε καποια επισημη συνεργασια και αδεια; https://www.gsmarena.com/redmi_note_10_series_go_global__note_10_pro_note_10_note_10s_and_note_10_5g-news-48051.php σνιφ σνιφ ντελ ντελ μπαν μπαν Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από tsarouc
svartevarg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, zernex201 είπε Χαχαχαχα Ναι ισχύει αυτό. Γιαυτό μίλησα για pixel που μπορείς να φλασάρεις ένα graphene os / calyx os και να είσαι κύριος Αλλα και να μη φλασάρεις, τουλαχιστον θα εχεις μονο μια google να συλλεγει δεδομενα και οχι τον κινεζο κατασκευαστη + την google + τον παροχο Τελικά το Μi A3 δεν ήταν καθαρό android; Δεν "περπάτησε" τελικά;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα