squib Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δεν ειναι πιο ακριβή δραματικά η συντήρηση μια απλής Mercedes. Το θέμα κυρίως ειναι να βρεις ένα που έχει προσέξει τις στάνταρ βλαβες λέγε με λαδοπαγίδες κλπ και να ειναι οκ η οροφή. Εγώ ειμαι κάτοχος w203 sport coupe για το τακτικό service δε δίνω κάποιο ιδιαίτερο ποσό περί τα 120 ευρώ ειναι. Τώρα για ανταλλακτικά για το m271 μοτέρ υπάρχει τεράστια ποικιλία σε aftermarket καθότι ειναι ένας κινητήρας που φοριέται πολλά έτη σε αρκετά μοντέλα. Το Mazda ίσως ειναι το πιο fun to drive με τη προυπόθεση ότι ξέρεις να το πας. Γενικά δε ξέρω κόστος ανταλλακτικών και η πάνινη κουκούλα δε με ελκύει. ΤΤ θα έπαιρνα μόνο το τετρακίνητο και εάν ήθελα πολύ δυνατό αυτοκίνητο. Το 20vt χτυπάει πολλά άλογα και σχετικά εύκολα. Πάνινη κουκούλα και εδώ.
Giorgos241 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Να πετάξω εγώ ένα άλλο αμάξι μέσα (που θέλω και γνώμη) Ειμαι 26, με την κοπέλα μου μόνο, χωρίς παιδί. Smart Roadster Coupe. Μικρό Οικονομικό Χαμηλός κυβισμός, χαμηλά τέλη Λίγο (λίγο όμως ) γκαζάκι έχει
dim896 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 8:06 ΜΜ, Ioannisto είπε Γυρω στα 11 με 13 χιλιαδες νομιζω οτι μπορεις να βρεις καποιο καθαρο με 80.000χιλ πανω κατω. Προσοχη ομως στα γυρισμενα χιλιομετρα, ειδα διαφορα περιεργα οταν εψαχνα, ακομα κ fake book service. Τσεκ στην αντιπροσωπεια αν εχει κανει τα σερβις εκει, τσεκ κ με τα κτεο που εχει περασει και ελεγχο με βαση τον μεσο ορο των ετησιων χιλιομετρων που κανει (δηλ ειναι περιεργο να κανει πχ. 15.000 το χρονο, απο το 2007 μεχρι το 2010, κ μετα να κανει 3.000 το χρονο). Αναγκαστηκα και βρηκα δικους μου, πρακτικους τροπους για τον ελεγχο των χιλ. πχ απ το τιμονι της slk !! Το τιμονι ειναι δερματινο και μεχρι τα 100.000-120.000 διατηρει το αναγλυφο του δερματος, αν το δερμα εχει γινει λειο, το αυτοκινητο εχει οδηγηθει πολλα περισσοτερα χιλιομετρα (βεβαια υπαρχουν κ εξαιρεσεις, οπως αν εχει κανει ολα τα χιλιομετρα στην εθνικη) Μέχρι τώρα ότι βλέπω σε αυτά τα λεφτά και με λογικά χιλιόμετρα, είναι πριν το 2008. Φαντάζομαι και συ σε αυτά αναφέρεσαι, πριν το facelift ε;
Ioannisto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, dim896 είπε Μέχρι τώρα ότι βλέπω σε αυτά τα λεφτά και με λογικά χιλιόμετρα, είναι πριν το 2008. Φαντάζομαι και συ σε αυτά αναφέρεσαι, πριν το facelift ε; Ναι, προ facelift
topaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Εχω NC, πολύ ευχαριστημένος και έχω κάνει αρκετά ταξίδια, περπατάει καλά χωρίς πρόβλημα. Έχω το 2.0 με τα 160hp 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μετα πας στους 284 ιππους και άλλο στήσιμο του αυτοκινήτου, πιο βελτιωμένο Εσυ με τα χρήματα αυτα ψάχνεις προ του 2008 και με του 163 ίππους, αλλα πάντα για το r171, το πιο παλιο r170 ειναι και 2000 κυβικά Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από NikosKallithea
thanasisxask Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Στις 5/3/2021 στις 2:26 ΜΜ, Dantε είπε Ειναι ακριβη η συντηρηση στη μερσεντα. Εχει φιλος SLK200 και κλαιει καθε φορα με τα ανταλλακτικα της αντιπροσωπειας. Με ποια ανταλλακτικά; τα αναλώσιμα;
dim896 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 4:54 ΜΜ, Ioannisto είπε Εχω ενα αυτοματο slk 200 r171, ειναι πολυ ομορφο, αξιοπιστο (6 χρονια δεν εχει βγαλει το παραμικρο), ειναι mercedes, εχει μεταλικη οροφη και κανει ανετο ταξιδι (με λιγο αυξημενο ομως θορυβο μετα τα 120). Νομιζω ομως οτι θα πρεπει να ανεβεις δυο τρεις χιλιαδες για να βρεις καποιο με λιγα χιλιομετρα. Καταναλωση γυρω στα 10,5 εντος πολης, σερβις με λογικο κοστος σε εξειδικευμενο συνεργειο, εκτος επισημης αντιπροσωπειας. Το audi θεωρω οτι ειναι καλυτερα στημενο για γρηγορη οδηγηση, αν σε ενδιαφερει αυτο, δεν ξερω απο αξιοπιστια κ καταναλωση. Το mazda πιστευω οτι ειναι το πιο fun to drive απ τα τρια και με το ποσο που διαθετεις βρισκεις πολυ νεοτερο μοντελο απο τo audi κ το mercedes. Φίλε μήπως έχεις να προτείνεις συνεργείο για να τσεκάρουν ένα r171 που σκέφτομαι να πάρω;
Ioannisto Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, dim896 είπε Φίλε μήπως έχεις να προτείνεις συνεργείο για να τσεκάρουν ένα r171 που σκέφτομαι να πάρω; Εχεις pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα