nikos_greece Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 καλησπερα χθες εστειλα στο papaki να μου προσθεση στο url μου το https και τα www και μαζι με τη απαντηση τους οτι το εκαναν μου ηρθε και αυτο που δε ξερω αν εγινε τυχαία ή όντως εγινε λογο της αλλαγης και δεν ξερω τι ειναι....αλλάξα κωδικο γιατι οταν πηγα να συνδεθω μου έλεγε οτι δεν ήταν σωστός ενω ήταν...και αμα μπω στη σελιδα μου στο τιτλο τις σελιδας μου αντι να λεει το ονομα τις σελιδας λεει my cms αλλα το αλλαξα οπως επρεπε....γιατι εγινε αυτο??στο παπακι λενε οτι δεν εχει να κανει με την ρυθμιση και οτι ειναι απο καποιο update καποιου θεματος ή του wordpress...και αν ειναι ετσι οπως τα λενε μηπως φτεει που εχω βάλει αυτοματη ανανεωση στα plug in και στο wordpress??? αυτο που με φοβίζει περισσοτερο ειναι να μην ειναι καποιο hack
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μπορεί το papaki και αυτός αυτή που έκανε την αλλαγή να το άλλαξαν. Αλλιώς κάποιος άλλος έχει μπει και πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Κανένα plug in δεν αλλάζει το όνομα της πλατφόρμας. Το ποιο πιθανό είναι ο υπάλληλος στο papaki να το έκανε (και τον καλύπτουν). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
nikos_greece Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, gekatsou είπε Καλησπέρα. Μπορεί το papaki και αυτός αυτή που έκανε την αλλαγή να το άλλαξαν. Αλλιώς κάποιος άλλος έχει μπει και πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Κανένα plug in δεν αλλάζει το όνομα της πλατφόρμας. Το ποιο πιθανό είναι ο υπάλληλος στο papaki να το έκανε (και τον καλύπτουν). Εγώ μετά τον ξανα άλλαξα και ξανα έβαλα αυτόν που είχα και πριν ..αν είναι έτσι όπως τα λέμε και όντως το έκαναν από εκεί είχαν τη δυνατότητα να δουν το παλιό κωδικό και πως τον άλλαξαν χωρίς να μου έρθει εμένα κάποιο mail επιβεβαίωσης ;;
Left13S Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Γενικά αν έχεις πρόσβαση στην database μπορείς να αλλάξεις τον κωδικό πολύ εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα