Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική.

Βασικά κριτήριά μου είναι η ασφαλιστική να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και φυσικά, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων.

Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Ξεκινάς με πράκτορα ή ασφαλιστή εμπιστοσύνης (πλέον σε κάθε οικογένεια υπάρχει κ ένας συγγενής στον χώρο) μετά κάνεις την αναζήτησή σου on line ( ins.market, pricefox, hel.dir.) τέλος κάνεις τις συγκρίσεις σου κ αποφασίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον πάρα πολλοί κάτοχοι ΙΧ αγοράζουν ασφάλεια οnline π.χ. Anytime, Hellas direct κλπ. Καλύτερα κόστη και κανένα θέμα. Ας κοιτάξουμε λίγο το συμφέρον μας.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα είχα hellas direct μιας και ήταν η φθηνότερη. Πλήρωνα με οδική λιγότερα απ ότι πλήρωνα σε μια που ήμουν πριν, χωρίς οδική.

Κάνω ένα search όμως και βλέπω ότι υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις. Για 12 μηνο συμβόλαιο. Για να μη τα πολυλογώ βρηκα την Unique (-10€ σε σχέση με την HD)

Τι ρόλο βαράει όμως αυτή? Στο Link που παρέθεσα λέει ότι την παρέχει η hellas direct. Αν υπολογίσω ότι έχει και άτοκες δόσεις με πιστωτική (έτσι λένε τουλάχιστον), το βλέπω καλή λύση.

Πρόσεξα κάτι διαφορές στις παροχές όμως (Κοιτάω το συμβόλαιο της HD που έχω ήδη, δε νομίζω να αλλάζει κάτι στο νέο)

Νομική προστασία HD 6.000€  - Unique 1.500€

Προσωπικό ατύχημα HD 15.000€  - Unique 5.000€

Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα HD 7.800€  - Unique 15.000€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Bitbit είπε

Κάνω ένα search όμως και βλέπω ότι υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις. Για 12 μηνο συμβόλαιο. Για να μη τα πολυλογώ βρηκα την Unique (-10€ σε σχέση με την HD)

Τι ρόλο βαράει όμως αυτή? Στο Link που παρέθεσα λέει ότι την παρέχει η hellas direct. Αν υπολογίσω ότι έχει και άτοκες δόσεις με πιστωτική (έτσι λένε τουλάχιστον), το βλέπω καλή λύση.

....την έχω ένα χρόνο τώρα (κ πρόσφατα ανανέωσα πάλι... αφού παραμένει η οικονομικότερη) σε μια απο τις μηχανές μου.

Οι τρόποι πληρωμής (με άτοκες δόσεις έως κ μέχρι την διάρκεια του ασφαλιστηρίου κ επιπλέον έκπτωση στο 12μηνο) όπως αναφέρονται, ισχύουν.

Η όλη διαδικασία κράτησε λίγα λεπτά. Χρειάστηκαν επιπλέον το laptop μου κ ο εκτυπωτής μου. Τα έγγραφα έγιναν upload με καθαρές/ ευδιάκριτες φωτογραφίες απο το κινητό μου. Η ανανέωση δε, πολύ πιο λίγο χρόνο.

Για οχήματα μου, με τα οποία γίνονται περισσότερες κ πιο ουσιαστικές μετακινήσεις, δεν την έχω εμπιστευτεί ακόμα. Εκεί προτιμώ πιο γνωστές κ πιο ισχυρές στην αγορά εταιρίες.

Με λίγο ψάξιμο είχα βρει ότι η πρακτόρευση γίνεται μέσω της Βrokins, ενώ απο πίσω βρίσκονται οι Munich Re (ως εγγυήτρια) κ η HD (ως υποστηρικτής αντασφάλισης ?!?!) .

Ίσως, κάποιος πιο "εκπαιδευμένος" να μπορέσει να μας ξεκαθαρίσει το τοπίο (τι ισχύει κ τι όχι).

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα (βέβαια δεν την έχω χρειαστεί ουσιαστικά) έως τώρα.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Μετα απο πολλες διαφορετικές,δοκιμασα πρωτη φορα την anytime..Σαν τιμή,ειναι η πιο φθηνη φυσικα!Αχρειαστη να ειναι,αν χρειαστει θα δειξει τι πουλια πιανει απο customer support..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...