Coppermine Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Οκ όπως το διατυπώνεις δεκτό ο τρόπος μου ίσως ήταν κάπως....anyway it is what it is. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από Coppermine 2
nickol-us Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Να πεταχτω κι εγώ στην μέση σαν...#@#_**". Καταρχήν θα συμφωνήσω ότι ο τρόπος (έκφρασης) του coppermine ήταν φάουλ(προσωπικά για μένα μιλάω και πως το βλέπω εγώ). Πραγματικά δεν μπορείς σε ένα φόρουμ να μειώνεις κάποιον όταν δεν γνωρίζεις ποιος είναι και τι κάνει εκτός αν μιλάμε για φοβερά εξωφθαλμο λάθος, που δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση. Επειδή τυγχάνει να ασχολούμαι με μηχανουργικα - μηχανολογικά να πω πως αν στην βίδα δεν υπάρχει πόντα - οπή η λύση με το τρυπανάκι δεν είναι εφικτή καθώς αυτό τείνει να γλιστράει και ανάμεσα στα πλαστικά του λάπτοπ μονο ζημιά θα προκάλεσει. Το γύρισμα της βίδας- ψάρεμα είναι μια τεχνική που επίσης δουλεύει κατά περίπτωση. Γενικά επειδή οι βίδες του λάπτοπ είναι 2.5-3mm τα πράγματα είναι ζορικα. Να δώσω και εγώ μια πρόταση. Εφόσον υπάρχει dremel μπορεί με πολύ προσοχή να φαγωθεί το κεφάλι της βίδας και όταν βγει το καπάκι να αφαιρεθεί με πενσα και να αντικατασταθει
ss13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δες κι αυτό 😎 https://www.youtube.com/watch?v=teOWPdD9rKM
AlexGr3 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους. Θα δοκιμάσω διάφορα όταν βρω λίγο χρόνο και θα επανέλθω να σας πω τι κατάληξη είχε. 😎
sil_unique Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 πρόσφατα είχα τέτοιο θέμα που το είχε φάει ο χρήστης και βρέθηκε λύση με δράπανο χειρός με μύτη διαμαντάκι σαν του οδοντιάτρου και σκάλισα το κεφάλι στις δύο άκρες αρκετά ίσα να πιάνει ίσιο κατραβίδι και δούλεψε μια χαρά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα