GnsP Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μόνο με fantasy θα καταφέρετε να καταλάβετε το άθλημα. Θέλει να βλέπεις 2-3 χρόνια για να το καταλάβεις. Τώρα για το παιχνίδι, ήταν ο λόγος για να παρω xbox, και μετά πήγαν και το έβαλαν σε pc Μόνο για franchise αξίζει, online με τις κάρτες είναι σαν το fifa, άρμεγμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Ότι πέφτει άρμεγμα, πέφτει. Ελάχιστες ουσιαστικές αλλαγές κάθε χρόνο, μόνο τα ενημερωμένα ρόστερ, cosmetics και άγιος ο Βούδας, rinse & repeat
nzeppos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα συνεχίσω με το (περίπου) off-topic, μιας και το ίδιο το Madden δεν είναι ιδιαίτερα άξιο λόγου, ακόμα και αν νιώθεις από το άθλημα. Νομίζω αν ασχοληθεί κάποιος συστηματικά είναι σχετικά εύκολο να καταλάβει τα πολύ βασικά μετά από 4-5 αγώνες (αρκεί να κάνει παύση για να διαβάζει κανονισμούς ή, ακόμα καλύτερα, να έχει κάποιον δίπλα του που να εξηγεί) και περίπου 15-20 αγώνες για να μπει για τα καλά στο κλίμα, χωρίς φυσικά να μπορούμε να συγκριθούμε με τον αντίστοιχο Αμερικάνο που παρακολουθεί football μια ζωή. Είναι σαν να έρθει ένας που μόλις ξεκίνησε να βλέπει μπάσκετ να αρχίσει να μου λέει για κανονισμούς και ρετρό αγώνες, όταν εγώ ασχολούμαι ανελλιπώς 35 χρόνια. Επίσης μια χρονιά είναι αρκετό διάστημα για να μάθει κάποιος μέσες-άκρες την ιστορία του αθλήματος από καταβολής του. Για αρχή προτείνω αυτό εδώ το καταπληκτικό βιβλίο, αλλά και όλα τα σχετικά ντοκιμαντέρ του ESPN και του Game Pass, πολλά από τα οποία υπάρχουν ελεύθερα στο Youtube. Τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ υψηλής ποιότητας και δεν έχουν σχέση με τα αντίστοιχα αθλητικά ντοκιμαντέρ που (σπάνια) βλέπουμε στα μέρη μας. Είναι αλήθεια όμως ότι 2-3 χρόνια δεν φτάνουν αν θέλεις να μάθεις τα ρόστερ των ομάδων, τα συστήματα που παίζει η κάθε ομάδα, τους καλύτερους παίκτες σε κάθε θέση και γενικά να νιώσεις άνετα βλέποντας ένα οποιοδήποτε αγώνα football. Οπότε ναι, θα συμφωνήσω κι εγώ ότι παίζοντας Fantasy θα βοηθηθεί κάποιος πάρα πολύ και θα επιταχύνει τη διαδικασία εκμάθησης. Επίσης είναι καλό να επιλέξει να υποστηρίζει μια συγκεκριμένη ομάδα, να εμβαθύνει σε αυτή και να μην βλέπει στην τύχη. Εγώ για παράδειγμα που φέτος δεν πολυπρολάβαινα να ασχοληθώ με τα ρόστερ (παρά μόνο με τους Vikings συν κάποιες τρανταχτές μεταγραφές σαν του Cam Newton), έβλεπα αγώνες και ένιωθα ότι έχω μείνει αρκετά πίσω. Ο λόγος είναι ότι τα ρόστερ είναι πολύ ασταθή σε σχέση με του ποδοσφαίρου/μπάσκετ αφού είναι τόσοι πολλοί οι παίκτες (σχεδόν 60 σε κάθε ομάδα μαζί με την taxi/practice squad) , τόσες πολλές οι διακοπές συμβολαίων (τα οποία στη συντριπτική του πλειοψηφία δεν είναι εγγυημένα όπως στο ΝΒΑ), τόσο λίγα τα χρόνια που αγωνίζονται κατά μέσο όρο οι αθλητές και γενικά τόσο ρευστές οι συνθέσεις λόγω τραυματισμών και μετακινήσεων, που χρόνο με το χρόνο χάνεις την μπάλα αν δεν ασχολείσαι συχνά. Κάποια στιγμή προσπάθησα να φτιάξω εξελόφυλλα με τους καλύτερους παίκτες κάθε ομάδας στην κάθε θέση ή έστω να κάνω μια μικρή προεργασία πριν κάθε αγώνα, αλλά τελικά το παράτησα ελέω έλλειψης χρόνου. Ελπίζω τη νέα χρονιά να καταφέρω να κάνω catchup. 12 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Για να υπάρχει? είναι ένα καθαρά και μόνο αμερικανικό άθλημα και δε παίζεται πουθενά αλλού..τα δικαιώματα είναι ακριβά για ένα κανάλι να τα πάρει και να τα δείξει για μερικούς φανς σε σύγκριση με άλλα αθλήματα. Είναι αρκετά περίπλοκη ιστορία και την εξηγεί ο Καρύδας σε αυτή εδώ τη συνέντευξη μετά το 59': Εν ολίγοις το Fox Sports International διέκοψε πέρσι την λειτουργία του σε όλη την Ευρώπη και δεν υπάρχει άλλος που δίνει σε πακέτο δικαιώματα NFL και NCAA football. Αν πας να τα ζητήσεις απευθείας από τη λίγκα θα πληρώσεις τιμές Αμερικής (απαγορευτικές για οποιαδήποτε ελληνική τηλεοπτική πλατφόρμα) και δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλες δοκιμασμένες λύσεις που να δουλεύουν σε μια πολύ μικρή αγορά όπως της Ελλάδας. Οπότε όπως πάει το πράγμα, το πιθανότερο είναι πως ούτε φέτος θα έχουμε κάποια εξέλιξη. Προσωπικά λίγο με πειράζει (αν εξαιρέσουμε ότι η Nova βοηθούσε με αυτό τον τρόπο να διαδοθεί το football στην Ελλάδα), αφού εδώ και κάποια χρόνια βλέπω μόνο μέσω Game Pass. Όπως είπε κι ο @polmyt: 18 ώρες πριν, polmyt είπε Το NFL Game Pass ειναι αρκετα ακριβο, αλλα ειναι απο τα καλυτερα που υπαρχουν,με αρκετο υλικο και εκπομπες περα απο τους αγωνες.Σιγουρα ομως καποιος που θελει να δει αν του αρεσει δεν προκειται να δωσει τοσα χρηματα .Αν παντως το παρει καποιος μια φορα δυσκολα το σταματαει Κατ' αρχάς ο μισός χρόνος που περνάς με το Game Pass είναι για να βλέπεις τα πάμπολλα ντοκιμαντέρ που έχει (πολλά από τα οποία έχουν ανέβει και στο Youtube όπως είπαμε). Κατά δεύτερον είναι τέτοια η ευκολία που παρέχει για όποιον θέλει να ασχοληθεί, που τελικά τα 180+ ευρώ το χρόνο φαίνονται λίγα. Μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε διαφορετικές συσκευές τον αγώνα της ομάδας σου και παράλληλα το Redzone (κάτι σαν το γνωστό Λεπτό-προς-λεπτό με ταυτόχρονες μεταδόσεις από όλα τα γήπεδα). Το συγκεκριμένο είναι τουλάχιστον must για το απόγευμα της Κυριακής, αφού 8μμ Ελλάδας διεξάγονται παράλληλα γύρω στους 10 αγώνες και άλλοι 3 στις 11.30μμ. Όταν άκουγα κόσμο να μου λέει για τις μεταδόσεις της Nova, η αντίρρησή μου ήταν ότι "ΟΚ, θα δείξει τον τάδε και τον δείνα αγώνα που προσφέρει το Fox. Δεν δείχνει όμως την ομάδα μου ούτε το άλλο ντέρμπι της Division, άρα τι να το κάνω;" Το καλό με το Game Pass είναι ότι μπορεί να πληρωθεί σε 4 ισόποσες δόσεις, οπότε δεν φαίνεται τόσο πολύ. Φυσικά για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για πάνω από 1-2 αγώνες ανά αγωνιστική ή έχει το χρόνο να τους δει την επόμενη μέρα δωρεάν στο Youtube ή δεν νοιάζεται για τα ντοκιμαντέρ, ισχύει ότι τα 180+ ευρώ είναι πάρα πολλά. Για μένα αξίζουν τον κόπο και πιστεύω θα είναι σίγουρη αγορά και για το 2021. 11 ώρες πριν, Snoob είπε Με τα χρήματα που χρεώνει το συνδρομητικό, όχι μόνο NFL έπρεπε να δείχνει, αλλά και Αυστραλιανό. Υπάρχει, όμως, ασχετοσύνη εφιαλτική σε εταιρίες που, λόγω μεγέθους, θα περίμενε κανείς απόλυτο επαγγελματισμό αλλά στην πράξη, απλά... δεν. Τα υπόλοιπα, λόγω off topic, στο spoiler, αν ενδιαφέρεται κανείς να διαβάσει. Μια φορά κι ένα καιρό είχα περάσει από την τηλεόραση για κάποια χρόνια (όχι σαν αθλητικογράφος) και είχα δει από κοντά πως δουλεύουν σε αυτά τα πράγματα. Με εξαίρεση καναδυο άτομα που ψάχνονταν παραπάνω (κυρίως μέσω γνωστών τους προπονητών ή/και ομοσπονδιών), οι υπόλοιποι είτε σε παραγωγή είτε σε μεταδόσεις ήταν σχετικοί μόνο με μπάλα-μπάσκετ. Θυμάμαι που ήθελαν να κάνουν μετάδοση χόκεϊ επί πάγου και δεν είχαν ιδέα από τους κανονισμούς. Είχε τύχει μια-δυο φορές να έρθουν σε εμένα να τους εξηγήσω κάποια βασικά, όχι επειδή ήμουν ειδικός στο άθλημα (δεν μου αρέσει κιόλας) αλλά επειδή έπαιζα στο... Mega Drive και αργότερα σε PC οπότε είχα μια γενική ιδέα. Ομοίως για γκολφ. Ομοίως για Formula 1/2/3. Και ήταν όλα πολύ βασικά πράγματα. Θυμάμαι κλασικές ερωτήσεις του στιλ "για πες μου, τι είναι το back straight σε μια πίστα, πότε λέμε ότι έχουμε Birdie, τι είναι το offside στο χόκεϊ " κλπ). Δεν τους αδικώ όμως. Ο λόγος είναι ότι όταν το 90% του κοινού σου ενδιαφέρεται αποκλειστικά για μπάλα-μπάσκετ, άντε και κανα βόλεϊ, δεν θα επενδύσεις χρόνο σε κανένα από τα υπόλοιπα. Γι' αυτό βλέπετε μεταδόσεις χωρίς ελληνικό σπικάζ σε αθλήματα όπως darts, cricket κλπ, άσχετα αν έξω είναι απίστευτα δημοφιλή σε πολλές χώρες. Ισχύει πάντως ότι ο επαγγελματισμός των έξω (και ειδικά των Αμερικάνων) είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τους εδώ. Το λέει και ο Καρύδας στην παραπάνω συνέντευξη. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από nzeppos 4
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, chek2fire είπε Αν παίζει κάνεις ας μου δώσει το name του να τον προσθέσω στα friend μήπως παίξουμε κανά online. Τώρα πάντως που έχω ανεβάσει την δυσκολία, την έβγαλα δλδ από το rookie έχουν γίνει πολύ δύσκολοι οι αγώνες. Επεσα στο πρωτάθλημα με τους patriots και με διέλυσαν. άμα θες εύκολες νίκες, χτύπα το xtrmsnpr!! 52 λεπτά πριν, nzeppos είπε Δεν τους αδικώ όμως. Ο λόγος είναι ότι όταν το 90% του κοινού σου ενδιαφέρεται αποκλειστικά για μπάλα-μπάσκετ, άντε και κανα βόλεϊ, δεν θα επενδύσεις χρόνο σε κανένα από τα υπόλοιπα. αυτό!
3DJIN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) το fox μας τσακισε ,μας κοπηκε το ice hockey ,το οποιο πιστευω ειναι το πιο συναρπαστικο απο ολα τα σπορ.Εχει το πακετο σε καλουτσικη τιμη βεβαια ,αλλα με βολευε πολυ μεσω οτεtv,ετσι το εμαθα,στα ημιχρονα του τσαμπιονς λιγκ γυρναγα και εβλεπα οπου μετα απο καιρο εβλεπα nhl και μονο οταν ειχε διακοπη γυρναγα στα καναλια που δειχνανε cl Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από 3DJIN
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 γω θα πω την αμαρτία μου, όσο η cosmote έδειχνε το eurosport έβλεπα snooker και curling φανατικά...μετά ένα κενό στην καρδιά μου.. Αλλά πάμε πίσω στο NFL..ρε μπροs και οι 2 σας, ΔΕ μπορώ να το μάθω,άσε που νομίζω ότι παίζει σχεδόν μόνο του το παιχνίδι
chek2fire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 γιατί λέτε ότι το gamepass έχει 180 ευρώ το χρόνο και εδώ βλέπω ότι έχει 18 ευρώ? https://www.nflgamepass.com/en/subscribe/plans
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί έχει τελειώσει η σεζόν! Αν πας να πάρεις εκεί γύρω στα τέλη Αυγούστου, 180 θα έχει (185 είχε το 2020). Αυτή τη στιγμή μπορείς να γραφτείς από τώρα μέχρι τέλος Ιουλίου για να δεις όλα τα ντοκιμαντέρ που έχει στο NFL Originals*, καθώς και όλα τα παιχνίδια από το 2012 μέχρι το φετινό Super Bowl (είτε ολιγόλεπτα highlights, είτε μονταρισμένα 40λεπτα που δείχνουν όλα τα downs, είτε των 2 ωρών που είναι όλος ο αγώνας χωρίς διαφημίσεις). * προτείνω τις σειρές Football Life (και οπωσδήποτε το επεισόδιο με τον Kurt Warner που είναι από τα καλύτερα αθλητικά ντοκιμαντέρ ever), America's Game, Peyton's Places και Hard Knocks. Επίσης αξίζει και η συνδρομή στον ESPN player, που έχει ακόμα πιο ποιοτικά ντοκιμαντέρ (τα περίφημα 30 for 30 αλλά όχι μόνο). Όμως δεν έχει off-season πακέτο οπότε έχει ταρίφα 12 ευρώ το μήνα ή 80 το χρόνο και φυσικά δεν είναι όλα τα ντοκιμαντέρ για football. Το είχα 2-3 μήνες το καλοκαίρι με μηνιαία συνδρομή, είδα τα περισσότερα από όσα με ενδιέφεραν και το έκοψα. Μπορεί να ξαναπάρω του χρόνου γιατί έχει και πολύ NCAA football, που υπό προϋποθέσεις (και κυρίως με γεμάτες εξέδρες) είναι εξίσου συναρπαστικό με το NFL. Εδώ ακόμα και εκείνα τα παλιά παιχνίδια NCAA Football στις κονσόλες όλοι έλεγαν ότι ήταν καλύτερα από του NFL. Θυμάμαι που είχα παίξει καναδυο στο PS3 και όντως φαινόντουσαν να έχουν καλύτερο gameplay, άσχετα αν δεν πολυένιωθα τι έπρεπε να κάνω. ps: παρεμπιπτόντως υπάρχει ξεχωριστή συζήτηση (και) για football στο https://www.insomnia.gr/forums/topic/635636-nfl-mlb-nhl-topic/ άσχετα αν έχει ατονίσει κάπως τον τελευταίο χρόνο. Ευκαιρία να την ξυπνήσουμε. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από nzeppos 1
polmyt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Κατα τη διαρκεια της σαιζον ,το NFL Pass εχει 2-3 πακετα να επιλεξει καποιος εκτος απο το full που κοστιζει τα 180ευρω.Το ενα ειναι να ακολουθεις μια συγκεκριμενη ομαδα, και νομιζω οτι εχει και καποιο το οποιο ειναι εβδομαδιαιο. Απο τα "a football life" να προτεινω επισης και τα επεισοδια για τον Vince Lombardi και τον Ray Lewis. Στις 8/3/2021 στις 3:29 ΜΜ, chek2fire είπε Αν παίζει κάνεις ας μου δώσει το name του να τον προσθέσω στα friend μήπως παίξουμε κανά online. polmyt ειναι το name μου 1
chek2fire Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 το έχετε σε pc το game φαντάζομαι ε? γιατί το έχω στο xbox και νομίζω δεν είναι crossplatform. Πάντως δεν ξέρω τι λένε γενικά για το συγκεκριμένο game εμένα μου αρέσει αρκετά. Τώρα δηλαδή που ανέβασα την δυσκολία του έχει ισορροπήσει πολύ.
chek2fire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 έβαλα το 21 έχει αρκετές βελτιώσεις από το προηγούμενο που έπαιζα και κυρίως ότι σου ξεκαθαρίζει με διαγράμματα στην αρχή πια στρατηγική από αυτές που έχεις επιλέξει θα ακολουθήσει η ομάδα. Καλό αυτό για να δεις πως θα κινηθείς. Kατά τα άλλα είναι σχεδόν το ίδιο με το προηγούμενο εκτός από τις "άντιδράσεις" από την κερκίδα που έχουν βάλει και που δεν νομίζω να χρειαζόντουσαν. Moυ φαίνεται και ποιο εύκολο και λέω να ανεβάσω λίγο και την δυσκολία. Δεν ξέρω αν βγάλω και το arcade που έχει στις ρυθμίσεις και το βάλω σε simulate μήπως θα είναι καλύτερα. 1
chek2fire Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 αυτό με τα βελάκια και το πλάνο σου το δείχνει μόνο στο arcade mode. Στο simulate που το έβαλα δεν το έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα