Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου λέει η γυναίκα μου για μια σειρά την οποία έβλεπε στην αρχή των 90s. Ήταν κουκλόσπιτο με παιχνίδια που ζωντάνευαν όταν έφευγε το κορίτσι από το δωμάτιο. Οι σκηνές ήταν πάντα σε εσωτερικό χώρο και μόνο με τα ζωντανά παιχνίδια. 

Δεν είναι 3d animation/cartoon. 

Έχει κανείς κάποια ιδέα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο σε μένα έκαναν πάντα λίγο σε creepy οι κούκλες του Σοφιανού;;; Και γενικά τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα που είχαν.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 8
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Μόνο σε μένα έκαναν πάντα λίγο σε creepy οι κούκλες του Σοφιανού. Και γενικά τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα που είχαν.

Και μένα στην αρχή μου φαίνοταν weird αλλά μετά από λίγο συνηθίζει το μάτι. Φαντάζομαι για όσους ήταν όντως παιδιά όταν ήταν επίκαιρη, μπορεί να μην τους έκανε τόσο εντύπωση η αισθητική. Προσωπικά, έχοντας μεγαλώσει με power rangers και άλλα χίλια ανιμε στυλ saber rider, pokemon, χελωνονιντζάκια κ.τ.λ., ήταν ισχυρό το κοντράστ της αισθητικής.

Ήταν δυνατή σειρά όμως σε παραγωγή, για τα ελληνικά δεδομένα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Νορμαλ μου φαινόταν τότε,  τωρα μαλλον δεν θα το επέλεγα. Παντως το intro είναι απο αυτα που εχουν χαραχθει ανεξίτηλα στη μνήμη 😛

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, peterinio είπε

Και μένα στην αρχή μου φαίνοταν weird αλλά μετά από λίγο συνηθίζει το μάτι. Φαντάζομαι για όσους ήταν όντως παιδιά όταν ήταν επίκαιρη, μπορεί να μην τους έκανε τόσο εντύπωση η αισθητική. Προσωπικά, έχοντας μεγαλώσει με power rangers και άλλα χίλια ανιμε στυλ saber rider, pokemon, χελωνονιντζάκια κ.τ.λ., ήταν ισχυρό το κοντράστ της αισθητικής.

Ήταν δυνατή σειρά όμως σε παραγωγή, για τα ελληνικά δεδομένα.

Ναι, φυσικά συνηθίζει το μάτι αλλά δεν παύει να υπάρχει η αίσθηση. Μιλάω για τότε κι εγώ. Όχι για τώρα αν το δεις. Όχι οτι δεν μπορούσες να το παρακολουθήσεις βέβαια.

Ειδικά κάτι επεισόδια της Φρουτοπίας με απαγωγές κλπ. Έκαναν και μερικά επεισόδια με την ίδια την πλοκή να είναι "θρίλερ" δηλαδή.😁

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ξερετε καπου να βρουμε ολα τα επεισοδια απο ατρομητους. Βρηκα μονο τα πρωτα 3. Αξεχαστες στιγμες τοτε με πεπονου καροτ δεν θυμαμαι τους υπολοιπους.

Δημοσ.

την εβλεπα τη σειρα οταν ειμουν μικρος στην ερτ 1 καθε παρασκευη. και τη κοπελιτσα την ελεγαν παρασκευη ......ντοιννγκ
βασικα η αρχη ηταν λιγο κριπι για μικρες ηλικιες, αλλα εμενα δε με τρομαζε .ειμουν μαζοχας χαχα οπως και η φρουτοπια που το  season 2  το κανανε οπως ειπωθηκε σωστα λιγο θριλερ.
παντως στου ΚΤΠ επαιζε και ο χαικαλης.αν σκεφτεις τι του συνεβη τωρα μαζι με τους αλλουσ´´ 

Δημοσ.

επειδη αυτο το παιδικο γνωρισε τρομακτικη επ εκεινη την εποχη,κατι σαν τα στρουμφακια,με κανει εντυπωση που δεν εβγαλαν και τις κουκλες αυτες στο εμποριο.Mιας και τοτε βγαιναν πολλα παιχνιδια απο τηλεοπτικες σειρες.ακομα θυμαμαι το box set   του κιτ που μου το καναν δωρο σε μια χριστουγενιατικη εκδηλωσή
παω να κλαψω

Δημοσ.
Στις 4/3/2021 στις 2:14 ΠΜ, DownUNDERground είπε

Μόνο σε μένα έκαναν πάντα λίγο σε creepy οι κούκλες του Σοφιανού;;; Και γενικά τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα που είχαν.

Η φρουτοπία και του κουτιού τα παραμύθια τα οποία τα έβλεπα και τα δυο γιατί δεν είχαμε επιλογές τότε δεν θα έπρεπε να είναι για παιδιά.Οι μαριονέτες παραμορφωμένες,εφιαλτικές και γκροτέσκες μου προκαλούσαν φόβο θυμάμαι.Η φρουτοπία ειδικά θα έπρεπε να έχει και για soundtrack κάτι από τα πρώτα των Cradle of Filth.Θα ταίριαζε τέλεια με τις τσιρίδες του Dani Filth και τη γκόθικ αισθητική της μουσική και των στίχων.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/3/2021 στις 2:10 ΠΜ, TuXaKoS είπε

Στην ΕΡΤ Του Κουτιού τα Παραμύθια 

Το τραγούδι δεν μου θυμίζει κάτι, αλλά είναι πολύ πιθανό να είχα πετύχει κάποιο επεισόδιο. Και είχε και δυνατό καστ, λίγο που είδα τα ονόματα.

αυτό με τον Χαϊκάλη, that didn't age well.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...