Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

ανα καιρούς αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι ρίχνω μάτια και σε αγγελίες , όπως  και αν δεν χρειάζομαι κάτι αντιστοίχως προσπαθώ να το πουλήσω. 

Παρατηρώ ότι στα κινητά , ειδικά στα apple οι τιμές είναι κατά τη γνώμη μου εκτός λογικής. Πχ το κινητό καινούργιο μπορεί να κάνει 850€ και να πωλείται 820-800€. Πολύ μικρές διάφορες για μοντέλα 2-3 ετών. Είναι λογικό ; 

οκ ο καθένας ζητάει ότι θέλει , αλλά ποιος αγοράζει μεταχειρισμένο όταν το καινούργιο κάνει ελάχιστα παραπάνω. 

ειμαι σε φάση μετάβασης και σκέφτομαι ότι με τέτοια νούμερα στις αγγελίες , δεν αξίζει να ασχοληθείς και είναι μονόδρομος καινούργια αγορά.

• Sad 1
Δημοσ.

είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορές. Και η συζήτηση δε θα καταλήξει πουθενά.

όντως σε πολλές αγγελίες ζητάνε ό,τι θέλουν σε σημείο να νομίζεις ότι κάνουν πλάκα. αλλά από την άλλη κανείς δε σε υποχρεώνει να αγοράσεις. Να ήταν κανένα είδος πρώτης ανάγκης να πω οκ αλλά το να γκρινιάζουμε γιατί ο άλλος πουλάει πανάκριβα το μεταχειρισμένο κινητό ή υπολογιστή για μένα είναι ηλίθιο. προσπέρασε το απλά.

Ηλίθιο είναι επίσης να κοστίζει κάτι καινούργιο 100€ και να το πουλάει κάποιος μεταχειρισμένο 90€. 

Εγώ απλά γελάω με τέτοιες αγγελίες. Ειδικά όταν βλέπω κάτι ατάκες... μόνο για γνώστες ή την κάθε παλιατζούρα που έχει ο άλλος και τη βαφτίζει συλλεκτικό κομμάτι....

Σκεφτείτε και το άλλο όμως. Πόσα κορόιδα υπάρχουν σήμερα. πόσοι την πατάνε με διάφορες απάτες.... οπότε γιατί όχι; κάποιος μπορέι να τσιμπήσει.

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stelios_2809 είπε

οκ ο καθένας ζητάει ότι θέλει , αλλά ποιος αγοράζει μεταχειρισμένο όταν το καινούργιο κάνει ελάχιστα παραπάνω. 

προφανώς κάποιοι , ίσως πέφτει κανα παζάρι , ποιος ξέρει, αλλά μην ασχολείσαι :)

βάλε μια αγγελία ζήτησης με τιμή και όλα κομπλέ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...