Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Σε ενα πυργακι μικρο hp, οταν ο ενοχος δεν ειναι οι θερμοκρασιες, ο σκληρος ειναι 100% οκ, με φρεσκα 10αρια και καθαρους drivers, τι μπορει να φταιει? Ποση πιθανοτητα υπαρχει να τα κακαρωσε το τροφοδοτικο? Μπορω να το τσεκαρω με καποιο προγραμμα πχ occt? Γιατι δοκιμασα λιγο με occt να το στρεσαρω αλλα δεν βρηκα πουθενα τις τιμες V του τροφοδοτικου. Παρεπιπτοντως φριζαρει σε ακυρες στιγμες, μπορει πχ μια μερα να μην κανει τιποτα η σε μια μερα να κολλησει 3 φορες. Χαρακτηριστικα θα γραψω αυριο μιας και δεν το εχω μπροστα μου.
nickol-us Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Ασυμβατότητες hardware; Μνήμες; Τροφοδοτικό μπορεί μα χωρίς παλμογράφο ίσως δε το καταλάβεις πότε. Μετά να δεις αν βγάλεις άκρη απο event viewer.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ειναι η οθονη. Εβγαζε θολη οθονη καποιες φορες. Αποσυνδεσα τελειως το συστημα και η οθινη συνεχιζε τα δικα της
nickol-us Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Freezαρει η οθόνη; Πλάκα θα'χει, δεν εχω δει-ακουσει κάτι αντίστοιχο. Ενημέρωσε για τυχόν εξελίξεις σε παρακαλώ, έχει ενδιαφέρον.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Freezαρει η οθόνη; Πλάκα θα'χει, δεν εχω δει-ακουσει κάτι αντίστοιχο. Ενημέρωσε για τυχόν εξελίξεις σε παρακαλώ, έχει ενδιαφέρον. ναι φρικαρα. συγκεκριμενα, μαλλον κατι εχει καψει μεσα η οθονη, με αποτελεσμα να θολωνει και να μην ανταποκρινεται το συστημα. πηγε το μυαλο μου στην γραφικων, αλλα δεν ειναι τελικα. σκεψου δηλαδη σαν εικονα πως κανει μια καμενη γραφικων σε λαπτοπ. κατι παρομοιο γινεται. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Όπως αναφέρουν συχνά εδώ μέσα, μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιος ηλεκτρολυτικός πυκνωτής. Αν γνωρίζετε πως να ανοίξετε την οθόνη μπορείτε να το δείτε με το μάτι (είναι φουσκωμένο το καπάκι του). Αν από την άλλη έχει εγγύηση, εννοείται (;) πάει για αλλαγή.
Alex-V Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όπως αναφέρουν συχνά εδώ μέσα, μπορεί να έχει πρόβλημα κάποιος ηλεκτρολυτικός πυκνωτής. Αν γνωρίζετε πως να ανοίξετε την οθόνη μπορείτε να το δείτε με το μάτι (είναι φουσκωμένο το καπάκι του). Αν από την άλλη έχει εγγύηση, εννοείται (;) πάει για αλλαγή. σε πυκνωτη πηγε το μυαλο μου, δεν την ανοιξα ειναι η αληθεια. οχι, το μονιτορ ειναι 10 ετων. θα σας πω νεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα