Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μάλλον περίεργο. Έχω κάνει αναλυτικά όλα τα βήματα για να στήσω τους κοινόχρηστους φακέλους μου στα windows, ανοιχτές Όλες οι υπηρεσίες, όλα τα δικαιώματα, τα διαπιστευτήρια των windows Όλα σωστά, ο προσαρμογέας οκ, όλα δείχνουν ότι πρέπει να δουλεύουν, κι Όμως,

Έχω πρόβλημα με την πρόσβαση στον τομέα, ενώ τους φακέλους τους επεξεργαζόμαι κανονικά.

Τι θέλω να πω: Ο υπολογιστής μου λέγεται HABBIT-LAPTOP.

Από το android (es file explorer) μπαίνω κανονικά στο smb:\\HABBIT-LAPTOP\camera Και στο smb:\\192.168.1.183\camera, Αλλά Στην ανίχνευση όταν βρίσκω το HABBIT-LAPTOP Και πάω να συνδεθώ για να δω τους φακέλους πατάει σφάλμα και δεν μπαίνει με τίποτα....

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει καμία καλή ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Capture+_2021-03-03-15-54-20.png

Επεξ/σία από habbit
Δημοσ.

Έχεις δώσει στο PC στατική IP; Εάν όχι και παίρνει μονίμως από DHCP, τότε λογικό είναι να μην μπορείς να δείς σε άλλες συσκευές τους κοινόχρηστους φακέλους του PC.

Κάθε φορά που το ανοίγεις έχει άλλη IP.

Δημοσ.

Ναι. Το pc έχει στατική ip, γι αυτό το γράφω κι έτσι στο θέμα. Στους φακέλους μπαίνω γράφοντας την διεύθυνση. Με τον εντοπισμό είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, habbit είπε

Ναι. Το pc έχει στατική ip, γι αυτό το γράφω κι έτσι στο θέμα. Στους φακέλους μπαίνω γράφοντας την διεύθυνση. Με τον εντοπισμό είναι το πρόβλημα.

Όταν πατάς "Ο Υπολογιστής μου" για να δείς τους σκληρούς κλπ., αριστερά στη μικρή στήλη στο Δίκτυο, είναι ενεργοποιημένος ο εντοπισμός;

diktyo.png

Δημοσ.

Ναι Όλα κανονικά στο δικό μου το pc. Στα άλλα είναι το πρόβλημα που με βλέπω αλλά δεν μπορώ να μπω.

Στον δεύτερο φάκελο μπορώ να μπω. Στον τομέα δεν μπορώ να μπω.

Υπάρχει Κανένα forum Στα Αγγλικά που να μπορούν να με βοηθήσουν, να μιλάνε Για τέτοια πράγματα? Σαν το xda τύπου.?

Δημοσ.

Και Αυτό τσεκ. Παιδιά χίλια Ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά είναι μάλλον κάτι απρόβλεπτο. Όλες οι νορμάλ κινήσεις έχουν γίνει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...