αmike12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Σε ένα Ford Focus Mk2 1.4 2006 εγκατέστησα ένα κινέζικο throttle booster(τύπου sprint booster).(λόγω του ότι είναι τελίως ψόφιο στα χαμηλά) Συγκεκριμένα αυτό εδώ: 9 Drive 9-Mode Electronic Throttle Controller For Dodge RAM Ford Honda Chevrolet Απ' ότι είδα από βίντεο κριτικές κτλ για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό και δουλεύει. Το θέμα είναι πως όταν το εγκατέστησα και ξεκίνησα το αυτοκίνητο μου πέταξε error: "Acelaration Reduced" και "Engine System Fault". Ξέρει κανε;iς πως να το φτιάξω. Μπόρω απλά να το πάρω σε ένα μηχανικό και να σβήσει το error με το διαγνωστικό και να δουλέυει κανονικά ή όχι; Ευχαριστώ.
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Να το αφαιρέσεις και να μη πειραματίζεται. Έχουν ακουστεί φαινόμενα που έκαψαν και εγκέφαλο. Θα σου σβήσει το σφάλμα και λογικά θα είσαι εντάξει. Κάνε μια ολοκληρωμένη συντήρηση του οχήματος και μη δίνεις λεφτά σε τέτοιου τυπου 2
vaggos2586 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν τσεκάρεις παρακάτω(compability) θα δείς οτι δεν ειναι συμβατό με το συγκεκριμένo μοντέλο αλλά με το 2λιτρο , το οτι γράφει Ford στον τίτλο δεν σημαίνει οτι κάνει για όλα τα Ford! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από vaggos2586 1
Jos3ph Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλλον πέταξες τα λεφτά σου. Με ένα turbocharger θα το χαρείς πολύ περισσότερο το γκάζι Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Jos3ph
αmike12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, meletis_m είπε Να το αφαιρέσεις και να μη πειραματίζεται. Έχουν ακουστεί φαινόμενα που έκαψαν και εγκέφαλο. Θα σου σβήσει το σφάλμα και λογικά θα είσαι εντάξει. Κάνε μια ολοκληρωμένη συντήρηση του οχήματος και μη δίνεις λεφτά σε τέτοιου τυπου Το αφαίρεσα και έφτιαξε. Δεν ξέρω αν ξαναδοκιμάσω να το εγκαταστήσω. Μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον πολιτή. 2 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Αν τσεκάρεις παρακάτω(compability) θα δείς οτι δεν ειναι συμβατό με το συγκεκριμένo μοντέλο αλλά με το 2λιτρο , το οτι γράφει Ford στον τίτλο δεν σημαίνει οτι κάνει για όλα τα Ford! Φίλε πριν το αγοράσω μίλησα με τον πολιτή και μου είπε ότι κάνει. Πάντως η υποδοχή που μου έστειλε ήταν σωστή. Τώρα περισσότερα δεν ξέρω και γω 2 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Μάλλον πέταξες τα λεφτά σου. Με ένα supercharger θα το χαρείς πολύ περισσότερο το γκάζι Ναι ρε φίλε, όμως δεν θα βάλω supercharger σε αυτοκίνητο 1.4 των 2000 ευρώ. Αλλιώς αγόραζα άλλο αυτοκίνητο καλύτερο. Απλά λίγο καλύτερη επιτάχυνση στα χαμηλά ήθελα και στις ανηφόρες αλλά μάλλον δεν δούλεψε.
vaggos2586 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, αmike12 είπε Το αφαίρεσα και έφτιαξε. Δεν ξέρω αν ξαναδοκιμάσω να το εγκαταστήσω. Μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον πολιτή. Φίλε πριν το αγοράσω μίλησα με τον πολιτή και μου είπε ότι κάνει. Πάντως η υποδοχή που μου έστειλε ήταν σωστή. Τώρα περισσότερα δεν ξέρω και γω Ναι ρε φίλε, όμως δεν θα βάλω supercharger σε αυτοκίνητο 1.4 των 2000 ευρώ. Αλλιώς αγόραζα άλλο αυτοκίνητο καλύτερο. Απλά λίγο καλύτερη επιτάχυνση στα χαμηλά ήθελα και στις ανηφόρες αλλά μάλλον δεν δούλεψε. Στείλ'του τότε γιατι μάλλον δεν....είχα βάλει και εγώ πρίν χρόνια sprint booster γνήσιο σε ένα αυτοκίνητο μου και πραγματικά βλέπεις διαφορά όπως λές...μετά απο λίγο βέβαια το συνηθίζεις και ψάχνεις για άλλα!
αmike12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε Στείλ'του τότε γιατι μάλλον δεν....είχα βάλει και εγώ πρίν χρόνια sprint booster γνήσιο σε ένα αυτοκίνητο μου και πραγματικά βλέπεις διαφορά όπως λές...μετά απο λίγο βέβαια το συνηθίζεις και ψάχνεις για άλλα! Εντάξει φίλε, το sprint booster έκανε 230, γι'αυτό είπα να το δοκιμάσω αυτό αλλά μάλλον πήγαν χαμένα τα λεφτά. Δεν ξέρω αν προσπαθήσω να το ξαναεγκαταστήσω αν θα αλλάξει κάτι. Θα δω τι μπορώ να κάνω.
Jos3ph Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, αmike12 είπε Ναι ρε φίλε, όμως δεν θα βάλω supercharger σε αυτοκίνητο 1.4 των 2000 ευρώ. Αλλιώς αγόραζα άλλο αυτοκίνητο καλύτερο. Απλά λίγο καλύτερη επιτάχυνση στα χαμηλά ήθελα και στις ανηφόρες αλλά μάλλον δεν δούλεψε. Εγώ πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να το κάνω , και ας αξίζει μόνο 1000 ευρώ το δικό μου Ibiza 1.4 101hp ROTREX C30-74 KIT - rotrexshop.com Και με ένα ψυγείο για συμπλήρωμα , για το δικό μου το πάει εώς 70 άλογα , συν κάποια χρήματα για τον εγκέφαλο. Για 140 άλογα μπορεί και να το κάνω στην τελική. Ακόμη και τα καινούρια , επειδή είναι turbo καυσαερίων και όχι supercharger , στις χαμηλές στροφές υπάρχει αδυναμία. Συζήτηση κάνουμε. Για αυτό που έχεις στα χέρια σου, δες αν υπάρχει κονέκτορας να το συνδέσεις με υπολογιστή , μπας και προγραματιστεί εκ νέου σε συνενόηση με τον πωλητή. Όμως δεν το συνιστώ , αν μπορείς στείλτο πίσω , ή βρες κάποιον να το μεταπωλήσεις.
αmike12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Εγώ πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να το κάνω , και ας αξίζει μόνο 1000 ευρώ το δικό μου Ibiza 1.4 101hp ROTREX C30-74 KIT - rotrexshop.com Και με ένα ψυγείο για συμπλήρωμα , για το δικό μου το πάει εώς 70 άλογα , συν κάποια χρήματα για τον εγκέφαλο. Για 140 άλογα μπορεί και να το κάνω στην τελική. Ακόμη και τα καινούρια , επειδή είναι turbo καυσαερίων και όχι supercharger , στις χαμηλές στροφές υπάρχει αδυναμία. Συζήτηση κάνουμε. Για αυτό που έχεις στα χέρια σου, δες αν υπάρχει κονέκτορας να το συνδέσεις με υπολογιστή , μπας και προγραματιστεί εκ νέου σε συνενόηση με τον πωλητή. Όμως δεν το συνιστώ , αν μπορείς στείλτο πίσω , ή βρες κάποιον να το μεταπωλήσεις. Ναι φίλε συζήτηση κάνουμε. Το δικό μου είναι 1.4 80hp. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να του κάνω κάποια μετατροπή αυτού του είδους. ΄Έχω ήδη στείλει μύνημα στο πωλητή και περιμένω απάντηση
Jos3ph Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καλά ξεμπερδέματα. Πάντως οι απόψεις διίστανται πολύ γύρω από το sprintbooster , άλλοι είναι ευχαριστημένοι , άλλοι όχι. Το καλό με το sprint booster όταν το αγοράζεις από το κατάστημα εδώ , ( παλιότερα τουλάχιστον ) σου λένε αν δεν είσαι ευχαριστημένος σε μία εβδομάδα , το επιστρέφεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, αmike12 είπε Το αφαίρεσα και έφτιαξε. Δεν ξέρω αν ξαναδοκιμάσω να το εγκαταστήσω. Μάλλον θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω από τον πολιτή. Φίλε πριν το αγοράσω μίλησα με τον πολιτή και μου είπε ότι κάνει. Πάντως η υποδοχή που μου έστειλε ήταν σωστή. Τώρα περισσότερα δεν ξέρω και γω Ναι ρε φίλε, όμως δεν θα βάλω supercharger σε αυτοκίνητο 1.4 των 2000 ευρώ. Αλλιώς αγόραζα άλλο αυτοκίνητο καλύτερο. Απλά λίγο καλύτερη επιτάχυνση στα χαμηλά ήθελα και στις ανηφόρες αλλά μάλλον δεν δούλεψε. Με κλανιές δεν βάφονται αυγά. 1
αmike12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Ναι εντάξει σίγουρα η αγορά του αυθεντικού από αντιπροσωπεία εδώ είναι η καλύτερη επιλογή. Απλά είπα να το δοκιμάσω ως μια πιο οικονομική εναλλακτική, η οποία απ ότι φαίνεται δεν δούλεψε. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, αmike12 είπε Ναι εντάξει σίγουρα η αγορά του αυθεντικού από αντιπροσωπεία εδώ είναι η καλύτερη επιλογή. Απλά είπα να το δοκιμάσω ως μια πιο οικονομική εναλλακτική, η οποία απ ότι φαίνεται δεν δούλεψε. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω Δεν πρόκειται να γίνει κάτι,τόσα άλογα βγάζει το αμάξι σου τόσα θα βγάζει όσα ηλεκτρονικά μαραφέτια και να βάλεις.Αντι να χαλάς λεφτά κράτα να αγοράσεις κάτι πιο δυνατό.
αmike12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν πρόκειται να γίνει κάτι,τόσα άλογα βγάζει το αμάξι σου τόσα θα βγάζει όσα ηλεκτρονικά μαραφέτια και να βάλεις.Αντι να χαλάς λεφτά κράτα να αγοράσεις κάτι πιο δυνατό. Ναι σίγουρα, άλογα δεν περιμένω να δώσει, απλά εξαλείφει λίγο τη καθυστέρηση του ηλεκτρόγκαζου και ανοίγει τη πεταλούδα του γκαζιού λίγο πιο γρήγορα και δίνει μια καλύτερη αίσθηση της επιτάχυνσης. Η αλήθεια είναι στα μελλοντικά μου πλάνα να αγοράσω ένα καλύτερο αμάξι
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιχνιδάκια τύπου sprintbooster είναι απλά για να σου δίνουν μια ψεύτικη αίσθηση ότι τάχα έχεις πιο γρήγορη επιτάχυνση,όπως μερικοί νομίζουν ότι έχουν με την 100αρα βενζίνη σε αμάξι που είναι κατασκευασμένο να αναγνωρίζει μέχρι τα 95 οκτανια. Εφόσων βάζεις το γνήσιο sprintbooster,δεν θα πάθει τίποτα το αμάξι,όπως και δεν θα πάθει τίποτα με την 100αρα, ούτε άλογα θα πάρει,ούτε πιο γρήγορα θα επιταχύνει,ισως για μερικα μετρα,απλά θα το νομίζεις,που γρήγορα δεν θα το αισθάνεσαι πια. Για λίγο καιρό,όπως είπα σαν παιχνιδάκι καλό είναι και πλακα έχει,αν και λιγάκι ακριβό. Για μένα αντί να σπαταλήσει κάνεις τα χρήματα του σε τέτοια χαζά,ας τα κρατήσει για να συμπληρώσει σε αλλά πιο σημαντικά,ελαστικά π.χ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα