Προς το περιεχόμενο

Μηχανή

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες λοιπόν οδηγάω αμάξι ένα χρόνο και θέλω να αγοράσω μια μηχανή 

Κυρίως 125 κυβικά μεταχειρισμένη Γιατ έχω α1 δίπλωμα μέχρι 1.500/2.000 πείτε μου κάποια καλά Ευχαριστώ ακούω και προτάσεις για μηχανές στην ίδια τιμή εάν υπάρχει (σκευτομαι να το πάρω και να βγάλω το διπλομα μετά όταν τελειώσει ι κορόνα γιαττωρα δεν γίνεται) αυτά Ευχαριστώ πολύ θα βάλω και εδώ κάποια να μου πείτε γνώμες και εάν αξίζουν ξεκαθαρίζω το θέλω για απόσταση Καματερό ελαιώνα και Αμπελόκηποι για δουλειά και μια βόλτα για πολύ δηλαδή Ευχαριστώ πολύ 

Cbr 125 06 repsol στα 1.100

Cbf 125 10 στα 1.300 

Sym wolf 125 στα 130 (έχω βρεί και το 250 στα 2000 αλλά δεν έχω το.α2 εάν αξίζει να το πάρω. Τώρα και μετά το δίπλωμα )

Sym nht 125 20 στα 1800

Αυτά παιδιά απλως παιδιά (κράνος και στολή έχω είδη από από τον ξάδερφο θα πάρω φυσικά.αλλο κράνος που να είναι για τι κεφάλι μου)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thannikas13 είπε

Καλησπέρα μάγκες λοιπόν οδηγάω αμάξι ένα χρόνο και θέλω να αγοράσω μια μηχανή 

Κυρίως 125 κυβικά μεταχειρισμένη Γιατ έχω α1 δίπλωμα μέχρι 1.500/2.000 πείτε μου κάποια καλά Ευχαριστώ ακούω και προτάσεις για μηχανές στην ίδια τιμή εάν υπάρχει (σκευτομαι να το πάρω και να βγάλω το διπλομα μετά όταν τελειώσει ι κορόνα γιαττωρα δεν γίνεται) αυτά Ευχαριστώ πολύ θα βάλω και εδώ κάποια να μου πείτε γνώμες και εάν αξίζουν ξεκαθαρίζω το θέλω για απόσταση Καματερό ελαιώνα και Αμπελόκηποι για δουλειά και μια βόλτα για πολύ δηλαδή Ευχαριστώ πολύ 

Cbr 125 06 repsol στα 1.100

Cbf 125 10 στα 1.300 

Sym wolf 125 στα 130 (έχω βρεί και το 250 στα 2000 αλλά δεν έχω το.α2 εάν αξίζει να το πάρω. Τώρα και μετά το δίπλωμα )

Sym nht 125 20 στα 1800

Αυτά παιδιά απλως παιδιά (κράνος και στολή έχω είδη από από τον ξάδερφο θα πάρω φυσικά.αλλο κράνος που να είναι για τι κεφάλι μου)

Φιλε δεν πιστευω να έχεις και άλλο προφιλ στο φορουμ;

Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φιλε δεν πιστευω να έχεις και άλλο προφιλ στο φορουμ;

Εχθές το έκανα αδερφέ Γιατι ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... xaxaxa... είσαι αναποφάσιστος παίχτης ρε φίλε!

(... αλλά παίχτης όμως!!)

Επεξ/σία από TechnoState

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...