Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnyboy είπε

Δεν το συνεχίζω, δεν θα συμφωνήσω ποτέ. Ενδεχωμένος κάποια στιγμή να φτάσουν το επίπεδο των καλών ips, προς το παρόν είναι ακριβοπληρωμένα σκουπίδια που αναγκάζομαι και ανέχομαι. Σε τηλεόραση ναι ειναι μια χαρά, σε κινητό η πισι ουτε καν.

υγ βεβαια στις τηλεοράσεις δεν βγάζει μονο η σαμι, οπότε γιασ αυτό εχω αλλη αποψη....

Ούτε εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου και δεν είναι και ζητούμενο. Δε νομίζω όμως ότι όλοι αυτοί που κάνουν reviews κινητών, έχουν πάθει παράκρουση ή τα παίρνουν από τη Samsung, και προτείνουν - εκθειαζουν ολοι, μα ΟΛΟΙ τις amoled. Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά δεν είναι πάντα η προσωπική μας αποψη, η σωστή, η μοναδική και κυρίως η πιο αντικειμενική, φτάνοντας μάλιστα και σε χαρακτηρισμους amoled = σκουπίδια! 

Φυσικά επαναλαμβάνω ότι ο καθένας με τα κριτήρια του, αποφασίζει ελεύθερα. Απ' όλα έχει ο μπαχτσες (ευτυχώς) και για όλα τα γούστα (ξανά ευτυχώς) . Πάντα φιλικά και για το γόνιμο της κουβέντας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Symbad είπε

Ούτε εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου και δεν είναι και ζητούμενο. Δε νομίζω όμως ότι όλοι αυτοί που κάνουν reviews κινητών, έχουν πάθει παράκρουση ή τα παίρνουν από τη Samsung, και προτείνουν - εκθειαζουν ολοι, μα ΟΛΟΙ τις amoled. Σεβαστή η γνώμη σου, αλλά δεν είναι πάντα η προσωπική μας αποψη, η σωστή, η μοναδική και κυρίως η πιο αντικειμενική, φτάνοντας μάλιστα και σε χαρακτηρισμους amoled = σκουπίδια! 

Φυσικά επαναλαμβάνω ότι ο καθένας με τα κριτήρια του, αποφασίζει ελεύθερα. Απ' όλα έχει ο μπαχτσες (ευτυχώς) και για όλα τα γούστα (ξανά ευτυχώς) . Πάντα φιλικά και για το γόνιμο της κουβέντας. 

ας ειναι οτι θέλουν, ας λενε οτι θελουν οι "αξιοπιστοι" ρεβιουερς, αδιαφορώ, σε μένα δεν αρεσει και αυτο αρκει. δεν ειναι αυτος ο σκοπός του θέματος, αν ειναι καλύτερες ή οχι, δεν το άνοιξα για αυτό. 

Μα δεν θέλω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου, δεν είναι αυτό το ζητούμενο, σημασία έχει τι αρέσει σε μένα και όχι στους άλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...