johnyboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν και ξέρω ότι δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω, ας ρωτήσω μπας και μου φεύγει κάτι. Ψάχνω κινητό με τα παρακάτω επειδή το 1+6 πήγε ένδοξα από σέντρα - μπατζετ: δεν με απασχολεί - multitasking όποσδήποτε, αρα όσο περισσότερο ram γίνεται. Δεν μου αρκούν τα 8 με τίποτα, 12 παίζεται -ταχύτητα οποσδήποτε οπότε θέλω sd888 - θα γίνει ρουτ με το που βγει απο το κουτι, οποτε τα κλασικά με χάνεις εγγύηση επειδή πλήρωσες 1κ και δεν μπορείς να κάνεις ότι θες, αποκλείονται - κάμερα και το 1+6 μια χαρα ηταν - ip 85 56 007 αδιάφορο - ασυρματη φόρτιση αδιάφορη -κυρτή οθόνη, αμολεντ, απορήπτονται -η τρυπα για την κάμερα απορήπτεται εκτός αν είναι στην μέση που ειναι πιο οκ Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από johnyboy
paris_chav Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) edit άκυρο γιατί έγραφα τόση ώρα και μετά παρατήρησα ότι δεν θες και amoled. Πραγματικά δεν νομίζω να υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά κινητό και με snap 888 και χωρίς punch hole ή έστω στο κέντρο και χωρίς amoled και από 12 gb ram και πάνω. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από paris_chav
johnyboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Ναι το ξέρω. Στο 1+3 και 6 είπα δεν πειράζει η αμολεντ, αλλά ήταν μονο η αμολεντ και ήταν άλλη η τιμη. Τώρα είναι αμολεντ, punch hole, τιμές στο θεό. Να ανεχτώ ένα απο αυτά οκ, όλα μαζί συν η τιμη, είναι θέμα.
JohnnySilverhand Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Με ελαχιστο 12gb ram και ips οθονη το gsmarena δινει 4 αποτελεσματα, ολα με τρυπες https://www.gsmarena.com/results.php3?nRamMin=12000&sDisplayTechs=1 ερχεται και αυτο με 888 αλλα oled οθονη https://www.gsmarena.com/zte_nubia_red_magic_6_pro-10772.php εχει κι αλλα κοντα σε αυτο που ψαχνεις αλλα οχι με ολα τα χαρακτηριστικα, αν πας στο phone finder του gsmarena μπορεις να βαλεις φιλτρα και να δεις ολα τα αποτελεσματα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από JohnnySilverhand
johnyboy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα έψαξα ήδη αυτά. Αναγκαστηκά θα κάνω υποχωρήσεις στην αμολεντ, την κυρτή και την τρύπα της κάμερας η αλλιώς δεν θα πάρω τίποτα (κόλλησαν όλοι τις μπούρδες της σαμ). Μάλλον θα πάω ξανα σε 1+ και στο 9pro. Δεν πρόκειται να κάνω υποχώρηση στο multitasking, δεν θέλω να κλείνει εφαρμογές που αφήνω ανοιχτές, είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Το 1+6 ήταν μια αποτηχία στο κομμάτι του multitasking και έκανε πολλές τροποποιήσεις για να δουλέψει σωστά οπότε το ρουτ είναι υπεραπαραίτητο γιατί έτσι όπως έγινε το ανδροιδ θα κλείνει πάλι όση ραμ και να έχει.Σε αυτά δεν κάνω πίσω. samsung δεν παιζει με τίποτα, το ίδιο και χιαομι, προτιμώ να μην πάρω τίποτα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από johnyboy
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, CaptainChris είπε Το καινούριο Realme GT δες. Θα έρθει επίσημα ευρώπη ή θα πρέπει να το ψάχνω στην ανατολή? Η τιμή που βλέπω στο gsmarena ειναι αρκετά καλή αλλά με προβληματίζει το αν θα έρθει ευρώπη και τι γίνεται με υποστήριξη απο xda, σίγουρα δεν θα έχει την ίδια με 1+. Δελεαστική η τιμή και δεν θα έχει μεγάλες διαφορές 1+9. Δεν κακο. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από johnyboy
CaptainChris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Φυσικά θα έρθει στην Ευρώπη, η τιμή βέβαια δεν θα είναι ίδια με της Κίνας λογο φόρων. Θα έχεις κάι τρία χρόνια εγγύηση. Υποστήριξη από xda γιατί να μην έχει;
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Φυσικά θα έρθει στην Ευρώπη, η τιμή βέβαια δεν θα είναι ίδια με της Κίνας λογο φόρων. Θα έχεις κάι τρία χρόνια εγγύηση. Υποστήριξη από xda γιατί να μην έχει; Γιατί 3 χρόνια εγγύηση? Ε νταξ δεν έχουν όλα υποστήριξη από xda, δεν ασχολούνται με όλα τα κινητά το ίδιο. Αν μιλάμε για μεγάλη διαφορά, δηλαδή να έρθει 600-650 μαξ τότε θα το σκεφτώ, αγοράζω ακόμα ένα με την διαφορά. Αν έρθει στην ευρώπη με 700+ δεν θα το σκεφτώ, θα πάω στο 1+9pro με καλύτερη οθόνη και κάμερα και υποστήριξη. υγ και με μια πρόχειρη ματιά δεν είδα και πολύ κινητικότητα στο xda. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από johnyboy
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, adi32 είπε Amoled γιατι δε θέλεις? Δεν μου αρέσουν τα χρώματα, τα άσπρο δεν είναι ωραίο, η ποιότητα συνολικά του πάνελ είναι υποδεέστερη και επειδή έτυχε να είμαι σε σερβις αγαπημένης εταιρείας και έβλεπα κάμποσες από αυτές τις απάτες κάθε μέρα, όποτε έπεφτε στα χέρια μου κινητό άλλης μάρκας εντυπωσιαζόμουν από την πολύ καλύτερη εικόνα. Αυτά. Ξέρω θα διαφωνήσουν πολλοί αλλά δεν θα αλλάξω άποψη για τις απάτες. Τουλάχιστον όχι μέχρι να φτάσουν σε σημείο να αξίζουν. Προς το παρόν δεν είναι ουτε καν σε βρεφικό στάδιο. Θα ήθελα να γράψω και άλλα, αλλά αρκούν και αυτά.
adi32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Το άσπρο μπορεί να μην είναι τόσο ωραίο αλλά πλέον όλοι πάνε σε μαύρα θέματα όπου οι ips είναι τραγικές. Αντί για μαύρο βλέπεις σκούρο γκρι και άτονα χρώματα. Επίσης χάνεις το fingerprint στην οθόνη και το Aod Με τις amoled έχεις το απόλυτο μαύρο καλύτερα χρώματα καλύτερες γωνίες, οικονομία στη μπαταρία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι ευαίσθητες στις πτώσεις και πανάκριβες να τις αλλάξεις. Επίσης θέλουν προσοχή με το burn in
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Το μαύρο χρώμα σε ένα os που είναι κατά βάση άσπρο μου είναι αδιάφορο. Γενικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατι να εχει σημασία το μαυρο σε ένα κινητό. Το Aod είναι το πρώτο πράγμα που κάνω disable, δεν πρόκειται να το αφήσω ανοιχτό ποτέ. πέρα του ότι δεν μου αρέσει καταστρέφει και τις αμολεντ η οποίες δεν θέλουν και πολύ. Οι γωνίες δεν είναι καν καλύτερες, οι περισσότερες αμολεντ απο το πλάι πρασίνιζαν, ειδικά στις curved πήγαινε η παραμόρφωση σύννεφο. Σαν τεχνολογία μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη αλλά στην παρούσα φάση, είναι στην καλυτερη μέτριες. Στο κομμάτι ότι είναι πανάκριβες πολύ θα ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν μπορώ. Είναι και το μονοπώλιο βλέπεις.
adi32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, johnyboy είπε Το μαύρο χρώμα σε ένα os που είναι κατά βάση άσπρο μου είναι αδιάφορο. Γενικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατι να εχει σημασία το μαυρο σε ένα κινητό. Τα παντα πλεον μαυρο θεμα εχουν γιατι ειναι πιο ξεκουραστο στα ματια και εχεις και τη μιση καταναλωση Αν ανοιξεις μια λευκη σελιδα το βραδυ θα τυφλωθεις Για τις γωνιες ειναι τραγικα τα πραγματα ειδικα στις φθηνες ips. Λιγο να του κουνησεις το κεφαλι σου αλλαζουν ολα τα χρωματα και το πλαι δε βλεπεις τιποτα Σε μαυρο και χρωματα ειναι σα να συγκρινεις OLED tv με απλες tv των 100ε 1
johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν το συνεχίζω, δεν θα συμφωνήσω ποτέ. Ενδεχωμένος κάποια στιγμή να φτάσουν το επίπεδο των καλών ips, προς το παρόν είναι ακριβοπληρωμένα σκουπίδια που αναγκάζομαι και ανέχομαι. Σε τηλεόραση ναι ειναι μια χαρά, σε κινητό η πισι ουτε καν. υγ βεβαια στις τηλεοράσεις δεν βγάζει μονο η σαμι, οπότε γιασ αυτό εχω αλλη αποψη.... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από johnyboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα