Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι για κτίσιμο ενός νέου ολοκληρωμένου PC για gaming, γενική χρήση, απλές εφαρμογές γραφείου π.χ. excel και λίγο photoshop αλλά δεν θέλω να αγοράσω την GPU τώρα για ευνόητους λόγους. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα δηλαδή η απόδοση της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών  αλλά των υπόλοιπων συστημάτων, για αγορά νέας GPU ελπίζω όταν, εάν κάποτε επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές αλλιώς κάποιο μεταχειρισμένο σαβούρι έτσι προσωρινά.

-Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι

-Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Aθήνα

-Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Aπό ένα!

-Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα ήθελα να είναι όλα από κάποιο κατάστημα που αναλαμβάνει και την συναρμολόγηση, θυμάμαι παλιά το έκανε μάλλον το eshop αλλά οποιοδήποτε κάνει αυτή την εξυπηρέτηση μας κάνει. Δεν πιάνουν τα χέρια μου!!

-Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Όχι

Eπιπλέον: Θα προτιμούσα να χρησιμοποιεί μια SSD παρά μια μικρή SSD και μια μεγάλη HDD ας είναι και 480gb max.

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνεται μια αξιόλογη οθόνη για περίπου άλλα 100Ε, αυτή μπορεί να είναι από οπουδήποτε.

Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από VanVan31
Λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...