marsele Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Καλημέρα, είμαι κάτοχος εδώ και μια πενταετία περίπου ενός πακέτου wind free 2 go που είναι για φοιτητές. Το πακέτο αυτό το είχα αγοράσει για να έχω τα προνόμια του χρόνου ομιλίας και GB (1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB) με 10 ευρώ. Το πακέτο αυτό δεν είναι καταχωρημένο με τα στοιχεία τα δικά μου μιας και όπως είπα το είχα αγοράσει από κάποιον που τα πουλούσε μέσω internet. Το πρόβλημα μου είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια που χρησιμοποιώ αυτό το πακέτο η πλοήγηση στο internet γινόταν με σήμα 3G. Επειδή με κούρασε η τόσο αργή απόκριση στο internet, υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω την υπηρεσία 4G με κάποιον τρόπο (είτε με sms είτε μέσω internet) έτσι ώστε να αποφύγω την ταυτοποίηση στοιχείων μιας και το πακέτο δεν είναι στο όνομά μου;;;; Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι παλιά η κάρτα να θέλει αλλαγή για την ενεργοποίηση του 4G;;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
GeorgeTrzs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Λογικα θελεις αλλη καρτα sim με 5 ευρω σε καταστημα Wind την αλλαζεις...παρε τους ενα τηλεφωνο πρωτα στην εξυπηρετηση πελατων
PaRaNo1d Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Όχι δεν υπάρχει τρόπος αν δεν είναι στα στοιχεία σου. Άλλαξε νούμερο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα