turbat0s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Να ρωτήσω κάτι, μιας και εγώ από 50ρα πήγα σε οπτική 100ρα, όλα τα παραπάνω φαίνονται μηδέν. Μου είπε και ο Τεχνικός του ΟΤΕ τις προάλλες που μου την ενεργοποίησε πως δεν υπάρχει τρόπος να φαίνονται αυτά ούτε και να πάρω στα κεντρικά να δουν με πόσο συγχρονίζομαι. Εσένα πως και τα δείχνει? Σε online speed test βλέπω ότι όντως κατεβάζω με στα 100 και ανεβάζω με 10, αλλά μόνο εκεί μπορώ να το ελέγξω και όχι από το παραπάνω status! Όλα 0? Έχεις "μαγειρέψει" τα φίλτρα στο ublock origin? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από turbat0s 1
hasiotis_john Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω πειράξει τίποτα, τώρα έβλεπα τον τρόπο από το λινκ που έβαλες. Ναι όλα 0! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από hasiotis_john
turbat0s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Αφού λέει offline. Μήπως έρχεται οπτική ίνα σπίτι σου? Πού είναι κουμπωμένο το speedport?
hasiotis_john Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Πω ρε φίλε σε λάθος τόπικ μπήκα ... Ναι οπτική ίνα φίλε! Το εμβόλιο φταίει σόρυ! 😛
e1995kati Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σου δωσαν voip αν δεν σου δωσαν πες τους για voip.... Μετά υπάρχει και άλλη λύση να πας σε ιδιοτες voip πχ εγώ έχω intertelecom θα έχεις το σταθερό με εφαρμογή στο κινητό κτλπ... Αν σου δωσαν voip απ την Vodafone voip η απ την κεντρική παίρνεις ίντερνετ και τις άλλες που είναι κενές τις βραχυκυκλωνεις... Τώρα απλή λύση πολύ μέτρο η το ακουστικό του τηλεφωνου Αν έχει πόλους συνδιασμους στο utp και μπερδευσε. ο ηλεκτρολόγος ήταν αλμπάνης κτλπ η παιδευεσε με το ακουστικό ή πολυμετρο Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από e1995kati
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα