Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Μιας και πρώτη φορά φτιάχνω πς από μόνος μου θα ήθελα να με καθοδηγήσετε με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω αφού το έχω συναρμολογήσει.

Αρχικά δεν ξέρω εάν η μητρική είναι έτοιμη να δεχτεί τον επεξεργαστή λόγο αναβάθμισης και εν συνέχεια τι γίνετε με τα windows τι πρέπει να κάνω πρώτα, τι μετά και πως 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχήν πρέπει να αναφέρεις απο τι αποτελείται το σύστημα (επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, καρτα γραφικών κλπ). κατά δεύτερον με ενα γρηγορο search στο google (what to do after building a computer) θα βρεις πολλες οδηγιες για το τι πρέπει να κανεις μετα την συναρμολογηση του η\υ.

Επεξ/σία από stra777
Δημοσ.

Ryzen 5 2600x

Asus prime b350 plus 

Νομίζω δεν είναι απαραίτητο τα υπόλοιπα κομμάτια μιας και με προβληματίζει το bios...

Είδα κάποια βιντεάκια αλλά μπήκα σε σκέψεις και θέλω μια γνώμη από εδώ μέσα, εάν θέλει ενημέρωση η μητρική για να δεχτεί τον επεξεργαστή τότε πως θα λειτουργήσει το σύστημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν η version του bios ειναι πανω απο την 3803 δεν χρειαζεται αναβαθμιση για να παιξει.

https://www.asus.com/us/Motherboards-Components/Motherboards/All-series/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk_CPU/

καλο βεβαια ειναι να κανεις ενα update στην τελευταια version.

Επεξ/σία από stra777
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...